Пряко оргонно зареждане на блока на ДВГ

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Re: Пряко оргонно зареждане на блока на ДВГ

Мнение от icrow »

Напревих преди малко по голям модел с медни пръстени и графит и направо се плаша от резултатите и ще помоля и Кадуцеус да погледне, че чак не е за вярване :lol: 9.(331) :lol: :lol: :lol: Исам да ви кажа, че само няколко секунди да му соча края за да премеря и почва пръста да ме сърби от вътре и костите да ме болят. Почвам малко да се плаша :shock:
Прикачени файлове
IMG_0094.JPG
IMG_0094.JPG (330.08 KiB) Прегледано 6554 пъти
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Стана явно някакъв пробив в максимализирането на енергиите.
Честно казано и аз започвам да имам притеснения.
Има ли плюс и минус заряд това чудо?
Ако има - при тези стойности смятам, че може да премине в качествена промяна.
Наблюдавам - анализирам - променям.
spirit1
МненияCOLON 1
Регистриран наCOLON Пет Юли 19, 2013 9:10 am

Мнение от spirit1 »

За тези, които търсят оргон препоръчвам този линк:

http://www.kosnos.com/2009/issue27/chem_elements3.html

Относно озонаторите - всички вървите към разпад на въздуха до НЕЩОТО... Знаете ли, че първата ядрена реакция на Ръдърфорд открита през 1919г е преобразуване на АЗОТ В КИСЛОРОД И ВОДОРОД. Самият процес е облъчване на азот с алфа частици (хелиеви ядра), което води до образуване на кислород и един протон (ядро на водороден атом). Каква е връзката ли? Може да обърнете внимание, че обстрела е с ПОЛОЖИТЕЛНИ ЧАСТИЦИ. Това означава мили търсачи, да използвате не катодните лъчи, а да обърнете внимание на анода във вашите проекти и прототипи за йонизатори. Така вашите въздушни конвертори ще станат не озонатори, а ОКСИ-ВОДОРОДНИ ИНЖЕКТОРИ. И ето ден дойде да правим гориво от въздух - упс, ама той още Ръдърфорд го е правил и на кого да пишем патента? ................................
Прикачени файлове
image004.gif
image004.gif (9.93 KiB) Прегледано 6543 пъти
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Айкроу
Изкарах заряда +9, (332) в долната част на нещото. И мен ме засърбя пръста, но кокали не ме болят засега :) Може би защото е по снимка.

spirit1
Имаше описан в един сайт подобен руски уред за създаване на насочен поток оргон. Зе единия електрод се ползват пирони в дървена плоскост, а за другия - пластина. Изглежда подобно на този на картинката, помещава се в стъклена тръба от луминисцентна лампа или др. От страната на пластината при работа излизал силен оргонен поток, като цялата работа се слагала във въздуховода и се захранвала с високо напрежение. При стъклото се наблюдавало и озониране. Идеята е устройството да се ползва за намаляване до максимум на горивото в сместа, но май няма практика по въпроса, а само разсъждения :lol: Трябва да се направи и тества някой ден. При всички положения ако преобразува азот в кислород и водород, имаме трансмутация и значи сериозно оргонно поле. Това е подобно на автотермията.

Филип
Ако е устройството е направено както трябва, подобно на тези на Мировинг, минусът трябва да е капсулиран вътре, а отвън да е само плюс. В това на Айкроу не засякох минус, а само плюс и неутрални части. Значи е вътре, както си е редно :D
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Пускам нов пост за да не се натрупва инфо в един, още повече че е с по-различно съдържание.
Аз съответно също работя и искам да ви покажа нещата, през които преминах тия дни, когато се опитвах да вдигна заряда на изделията ми подобно на Айкроу :)
Два от междинните прототипи на новия, немагнитен горивен оптимизатор К3 /в момента в пътни тестове/:
http://prikachi.com/images.php?images/150/6429150N.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/151/6429151X.jpg
Излъчването на оргонен ток от прототипите на К3 създава плоско поле в зона с радиус, зависещ от силата на излъчвателя. Т.е. може да се измери на повърхвостта до тях какъв е заряда на полето. С цел усилване може да се активира и допълнително, с честота 30-90 килохерца пулсиращ прав ток с волтаж 6-12 волта от мултивибратор. Става и със запер на 9 волта, 30 килохерца, като се ползва плюсовият електрод, а другият се изолира. Все пак разликата не е голяма като мощност и обхват, затова по-простото решение е излъчвателят да се остави пасивен и ако трябва повече оргон на консуматора, да се ползват два или повече бройки.
Активната повърхност на двете прототипчета:
http://prikachi.com/images.php?images/154/6429154k.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/153/6429153W.jpg
Тук вече може да се "пипа" директно повърхността и да се измери заряда. При кръглото по мои сметки е +9,(302), а при кутията е + 9 (212).
Най-накрая, да вземем да си дойдем на думата :D Крайното изделие с най-висока мощност от всички, новият ми горивен оптимизатор К3 с размери 61/42/27 мм, тегло 35 грама, капсулиран водонепроницаем корпус, устойчив до 85-90 градуса. Сила на полето в облъчваната зона + 9, (346), радиус на действие върху плоска неметална повърхност - 170 см, радиус върху метална повърхност - 160 см, добро преминаване на полето през 2 мм ламарина /например на газова бутилка/ при намаляване на радиуса на действие само с около 20 см. Залепване към всякакви немазни и чисти повърхности чрез двойнозалепваща лента VHB на 3М /сила на отлепване около 10 кг при контактна площ около 25 кв. см/. Приложение - на горивни резервоари, във/извън въздушни филтри и плоски негорещи части около двигателя за пряко захранване на последния с оргон.
http://prikachi.com/images.php?images/240/6429240B.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/241/6429241H.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/242/6429242j.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/243/6429243u.jpg
Искам да помоля Айкроу за потвърждение на цифрите относно заряда и зоната на обхват на новия оптимизатор К3, поне доколкото е възможно по снимките. Вдясно от него /на снимката на парапета/ съм лепнал една черна лента от тиксо, на която съм измерил близкия заряд. Цъкнал съм го и на пода на балкона, за да се види, че почти на цялата снимка той излъчва силно + поле :) Интересното е, че в зона от 9 до 20 см от центъра, при всички прототипи има локално леко намаляване на силата, а в периферията и непосредствено до него излъчването е почти едно и също. Полето е проникващо през двойни дъна /на резервоари например/ и порести повърхности. Няма въздушна част във вид на 3D зона, както кутията ОК например която действа чрез индукция и от разстояние до 8 см от активната и повърхност, а трябва да има пряк контакт с обекта за да премине оргонния ток в него. За сметка на това контактният метод е по-силен и плътността на тока по-висока.

Поздрави

ПП
Изхвърлих всички магнити от тази конструкция, за да я олекотя и опростя, но основно за да изключа приказките за магнитното поле дето правело това или нова - айде сега давайте обяснения какво става като няма магнити :) И как полето в зависимост от разстоянието катализирало горивото да изгаря така или онака според големите чуждестранни специалисти от разни сайтове, с разни таблици. Сега обаче какво правим? :D
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Малеее,като гледам какво става май ще излезе захранване за двигател на летяща чиния :lol: :lol: :lol:
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Кадуцеус, Айкроу, Оставете и малко заряд в Природата :lol:
Майтапя се, естествено.
С тези стотици девятки ми дойде един въпрос към двама ви :lol: :lol: :lol:
Я мернете Слънцето. :ugeek: Не се майтапя в случая :lol: .
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371

Мнение от ivchak »

Предлагам да измерите и заряда на Хеопсовата пирамида на 1/3 от височината където се зареждат разни работи, проверете дали устройствата действат на компаса и на часовника.Може да сложете устройството близо до някое цвете да видим дали ще го преживее :lol: :lol: :lol:
bob
МненияCOLON 219
Регистриран наCOLON Вто Май 07, 2013 12:32 pm

Мнение от bob »

Ивчак, Филип вие се бъзикате ама добре, че са Icrow и Caduceus та да си карате колите по-евтино и да си зареждате вода вместо да ходите да наливате от разни съмнителни чешми :D
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371

Мнение от ivchak »

Боб, това което казвам в по-голямата си част е сериозно въпреки тона ми.Основният принцип при създаване на такива у-ва е безопасност.Не са малко случаите когато изследователи са се увреждали или ......Предполагам , че Айкроу и Кадуцеус са тествали устройствата си за безопасност :) Относно икономията, нещата са относителни защото ако прекалено много хора започнат да ползват такива у-ва доходите на голямата нефтена мафия ще намалеят което автоматически ще вдигне цените на горивата.Притеснява ме и факта , че тези у-ва намаляват вредните вещества изхвърляни от колите което пък ще доведе до увеличаване на световните квоти за замърсяване.Не се ли промени мисленето на хората, и остане ли алчността водещ фактор каквото и да правят хора като нас нещата ще продължават да са както до сега :x Само да не си помислиш , че съм против създаването на подобни у-ва :D
BUTTON_POST_REPLY