Да, децата пият от душа - това го беше споделил още Филип с тръбите, но сега е съвсем явно - първата работа на хлапета от всякакъв род и калибър като влязат да се къпят е да пият от душа вода така, както им тече отгоре

Масово явление, вече пет човека ми го казват. Предполагам че децата усещат че е добре за тях и реагират инстиктивно
Други мнения са, че минава натиск в главата от стрес, напрежение и главоболие. Има стара практика срещу лоши очи да се поливат децата през метла - тук ефектът е подобен, просто се къпе хлапето и готово. Силно позитивната вода отнася всякакви енергийни боклуци от аурата, освен че си се къпеш нормално и доста качествено

Наблюдава се и хидратиране на кожата, като не ти се иска да се бършеш с кърпа след душа /малко странно/. Това ме подсеща за йогийската практика след къпане просто да се изтръска с ръце водата и да изсъхне човек по естествен път - но зимата не е много препоръчително поради риск от настинки. Е, аз започнах да го правя и е много добре като чувство, защото един вид като се избършеш махаш нещо, което кожата ти много иска да попие но няма време. Вероятно във вана ще е съвсем добре, защото се стои повече и в плътен допир до заредената вода. Само за спа процедури е това активаторче

И за обработка на алкохол е супер

Какво ли не прекарвахме тия дни през него - вино, ракия, уиски... Променят се забележимо към по-добро. Специално при виното изчезва киселата жилка и ако има тръпчивост, се усилва малко. Уискито става с дълбок и плътен вкус като изчезва усещането за спирт. Ракията става като олио, много пивка. Стигнахме до 10-12 прекарвания през фуния с активатор на нея, от шише в шише и ефектът става все по-добър, но най-силно се усеща след първите два-три пъти. Направо има опасност по тия празници да се пропием с приятели и роднини от тестовия екип

-
Очаквайте тестове в тази връзка и с индукционно-оргонната системка, вероятно ще се ползва за бързо зареждане на течности до максимум - обема на постъпващата енергия е много висок и става бързо, за минута вдига на няколко милиона деветки заряда.
Поздрави на всички!