Не е лошо да се обединяват усилията, но трябва хората от екипа да имат
еднакви виждания за развитието. Аз не признавам развитие в единични бройки и уникални изделия, ползвани от 2-ма -3-ма души. Когато направиш нещо добро, то
трябва да се стандартизира и произведе в много бройки, за да се ползва от всички. Да има добър външен вид, гаранция за добра работа, доказано действие с лабораторни и т.н. изследвания. За да се поддържа напредъка,
трябва финансиране - и обикновено то няма откъде да дойде освен от самофинансиране на продукта чрез продажби на клиенти. Това изисква съответната цена и ангажимент както за производство, така и маркетинг, работа с крайните потребители, логистика и т.н. Развитие на продукта към юзър френдли технология и лесно приложение от неспециалисти. Има и още, но нека спра дотук

Учил съм го, правил съм го за други хора, сега го правя за себе си.
Това не можаха да раберат колегите, които се оттеглиха след Филип в новия им форум - където си играят на навиване на тел и единични изделия. Реалността обаче е показала, че
когато не подхождаш по предприемачески начин към нещата които си направил /ако са добри и полезни, разбира се/, то те няма да оцелеят и никой няма да разбере за тях. Което е във висша степен нехуманно.
Аз вървя по моя път и който не иска да е с мен, да си отива по своя - никой не е длъжен на никого. Накрая ще видим кой е бил прав
Надявам се, че рабрахте позицията ми - и Гого, а и останалите колеги. Ако получаваш малко, значи даваш малко полезни неща на обществото.
Давай повече и всичко ще е ОК - просто е.
Поздрави