Ротовертер АС мотор-магнитен генератор

Теория и практика в конкретни устройства
BUTTON_POST_REPLY
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Re: Ротовертер АС мотор-магнитен генератор

Мнение от icrow »

Подценявaш мaлко форумa и продукциятa и членовете му. :) Не всички нещa се коментирaт и действaт публично. Имaме си съобрaжениятa зa товa. Достa нещa сa осъвaршенствaни рaботят в ползa нa нaродa. Вероятно и ти си го усетил ;) Жaлко всъшност, че имaш тaкивa виждaния по някой въпроси. Без кaрaници и мерения нa членове отдaвнa можеше дa не ни интересувaт хaрпове кемтреилси и тн. :) Ползвaм тaкaвa тръбa отФилип и съм безкрaйно доволен. Водaтa минaлa през нея и се променя коренно вкусa и. Зa къпaнето с нея дa не говорим :)
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Еми радвам се, че работите - и то на полза роду. Ако мога да помогна някак - свиркай. След първи юли се надявам да имам повече време за да вкарам малко нови технологии в старите хармонизатори :) И да видим
Просто изказах мнение, че форумът ви е на практика затворен - което не кореспондира с намерението да популяризирате оргонните технологии. Каквото - такова, може би пък това е по-правилно.
Успех!
Аватар
Gogo1
МненияCOLON 703
Регистриран наCOLON Вто Дек 30, 2014 12:08 pm

Мнение от Gogo1 »

Здравейте icrow и caduceus!

И двамата сте хора които работят в една насока.
Не мога да разбера защо се дрънкате вместо да обедините
усилията които полагате за да се получават по бързо нещата.
Хората които работят и постигат резултати са малко и трябва
да се подкрепят.Всеки има някакви недостатъци.Идеален
човек няма.Важно е да се върви напред и да се решават
проблемите.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Не е лошо да се обединяват усилията, но трябва хората от екипа да имат еднакви виждания за развитието. Аз не признавам развитие в единични бройки и уникални изделия, ползвани от 2-ма -3-ма души. Когато направиш нещо добро, то трябва да се стандартизира и произведе в много бройки, за да се ползва от всички. Да има добър външен вид, гаранция за добра работа, доказано действие с лабораторни и т.н. изследвания. За да се поддържа напредъка, трябва финансиране - и обикновено то няма откъде да дойде освен от самофинансиране на продукта чрез продажби на клиенти. Това изисква съответната цена и ангажимент както за производство, така и маркетинг, работа с крайните потребители, логистика и т.н. Развитие на продукта към юзър френдли технология и лесно приложение от неспециалисти. Има и още, но нека спра дотук :) Учил съм го, правил съм го за други хора, сега го правя за себе си.
Това не можаха да раберат колегите, които се оттеглиха след Филип в новия им форум - където си играят на навиване на тел и единични изделия. Реалността обаче е показала, че когато не подхождаш по предприемачески начин към нещата които си направил /ако са добри и полезни, разбира се/, то те няма да оцелеят и никой няма да разбере за тях. Което е във висша степен нехуманно.
Аз вървя по моя път и който не иска да е с мен, да си отива по своя - никой не е длъжен на никого. Накрая ще видим кой е бил прав :)
Надявам се, че рабрахте позицията ми - и Гого, а и останалите колеги. Ако получаваш малко, значи даваш малко полезни неща на обществото. Давай повече и всичко ще е ОК - просто е.
Поздрави
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Ето има кой да спасява света. :) Пък ние ща си играем с колички. Аз няма нищо против. :) Според мен комерсиализацията води рано или късно до опорочаване на първоначалната идея и рано или късно вместо за добро почва да работи за зло. И не мога да си спомня голям изобретател да е свършил добре :sad: Желая ти Асене да бъде всичко наред с теб и твоя бизнес и да останат нещата за добро :) Най чистосърдечно ти го желая. :)

Гого, аз не съм толкова амбициозен да постигам големи резултати и да пиша история. Предпочитам да запазя този детски пламък да откривам новото без да имам планграфици, бройки мрънкащи хора и тн. :) А дали нещата ще стигат до много хора само чрез масовото производство и дали това е по добре е божа работа. :)
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223
Регистриран наCOLON Съб Мар 15, 2014 1:38 pm

Мнение от Спиридон »

Аз пък си мисля, че нито един от подходите няма как да даде добър резултат в дългосрочен план без другия.

Чрез масово производство нещата достигат до повече хора и това кара повече хора да се заинтересуват от идеята, която стои зад тях. Те са много малка част от всичките, които ще си купят продуктите, но са значително повече от тези, които биха се заинтересували, ако ги няма тези продукти. Тогава започват да търсят и намират местата, на които информацията е предоставена свободно и част от тях започват и да действат. Това увеличава броя на имащите знанието и броя на заинтересованите от продуктите (най-малко всеки споделя с близките си). Т.е. двата процеса се усилват взаимно един друг, иначе става бягане на един крак, колкото и да е бърз бягащият.

Без огромен брой осъзнати хора, споделящи идеята, никой няма шанс срещу фармацевтичната, енергийната и др. подобни мафии. В случай, че продава наистина стойностни работи, разбира се. Продажбата на пенкилери и нискоефективни неща дори се насърчава от споменатите организации, ако единствената цел е да се продава.

А иначе, рибарите не са се свършили от това, че има магазини за риба, както и обратното.
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

И сега какво? Ако не почна масово производство по добре да спра да се занимавам ли? :smileylol: Както казах, комерсиализирането рано или късно опорочава нещата. Както каза китайците ще набарат някоя кутия ОК примерно и ще направят менте на три пъти по малка цена, която ще се купува масово при което ще почнат недоволствата, че не работи и върви обяснявай, че нямаш сестра! :) Когато се запалих по тези неща още нищо не се продаваше. Който трябва ще научи. Това което правя мисля, че е полезно и в помощ на не малко хора, така че продължавам така. :)
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223
Регистриран наCOLON Съб Мар 15, 2014 1:38 pm

Мнение от Спиридон »

icrow, въобще нямах това предвид. :no: Имах предвид, че резултатът ще е максимален, ако има хора, които да правят едното, но и хора, които да правят другото т.е. симбиоза. Всеки да си прави това, което отговаря на виждането му (затова хората са различни) и да не схваща другия като противник, а като един вид партньор, без който гърба му остава незащитен.
Съвместяването на двете от един става малко шизофренично.
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Ми да го беше казал така :smileylol:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Всеки нека прави това, което мисли че е правилно и каквото му идва отвътре. Аз лично искам всички да ходят с по една кутия ОК в чантата или джоба и като имат решим от нея проблем, да го отстранят лесно и веднага. Примерно изгаряне, натъртване, ухапване от пчела, криза от захапване на нерв, зъбобол, бъбречни проблеми и др. Да пият хората силна вода която им разтваря и изхворля боклуците от организма - и то по най-естествения и евтин начин, с десетина минути престой на шишето върху кутията или до нея - не чрез апарат който струва майка си и баща си като Грандер или японските чудеса по 3-4 хил евро парчето. Нещо просто и лесно, доказано с тестове и снимки, побиращо се в малкото джобче на дънките /както обичаше да показва "Айпод-Нано" покойния Стив Джобс, на който съм голям фен/ Нещо, което да има дизайна на бижу и да не те е срам да сложиш на масата, което да е вечно, за да се ползва и от децата и внуците ти. Не на последно място - което може да си позволиш като цена - и то тук, в България.
Ще го видите до десетина дни :) Новия объл дизайн, със същевременно усилено поле над два пъти и златно покритие, в няколко варианта - бял и черен като начало, както и по-евтин бюджетен модел със медно покритие.
Когато работя - го правя като белите хора. Иначе няма смисъл от упражнението и става час по трудово :hola:

Поздрави
BUTTON_POST_REPLY