Благодаря за меренето. Като се хване големия в ръка за около 10 секунди те заболяват костите на ръката до лакътя :roll: А смятай с на Кадуцеус този дето излъчва 1370 деветки какво ще става ако го хване човек, който е по-сензитивен като примерно жена ми :roll: . Аз си пробвам оргонизаторите на нея . А може би той за това не пише вече от доста време :?: .
Да се надяваме, че е добре.
Добре съм слава богу, благодаря за загрижеността
На море съм във Варна и се опитвам да се справя със две големи деца с различен пол които искат различни неща + една щура жена
Относно излъчвателите - направил съм два бр. със 1570 деветки отзад и зона с 4,20 м радиус и в момента ги тествам за какво стават. Нямам много достъп до комп, както и кабел за да пускам снимки от телефона - като се върна към 23-24-ти ще наваксам. Тествам и на колата последните К3 със сила 9(215-230), но трябва да затворя маршрута за да засека разход.
Ивчак, ако искаш да се видим на кафе, звънни на 0885 781469 днес-утре да се уговорим - нали си от Варна.
Поздрави
Здравейте !
Кадуцеус, преди време бях споменал тук във форума, но в друга тема, че имам К1 поставен на фолксваген голф4 1,6 бензин с газов инжекцион. Не забелязах да има промяна нито в мощността, нито в разхода. Ходих при газаджията и той ми обясни ( доколкото разбрах :D ) , че компютъра на газовия инжекцион взима данни от компютъра на колата. Т.е. ламбда сондата не е вързана директо към компа на газовия инжекцион, а и не можело да се върже. Такъв е модела на газовия инжекцион. Ламбда сондата я гледахме на диагностика - добре се държи.
Прикачам снимки. На първата зареден двигател ( надявам се ), изминати 300 км. без спиране от монтажа на К1.Снимката е правена преди десетина дена. На втората снимка разреден двигател - десетина дена след свалянето на К1. На третата снимка монтаж на К1 на тръбата.
Ако може един анализ да видим дали двигателя е зареден.
Прикачени файлове
a07092013.jpg (56.05 KiB) Прегледано 6600 пъти
b18092013.jpg (68.53 KiB) Прегледано 6600 пъти
c07092013A.jpg (86.25 KiB) Прегледано 6600 пъти
Последна промяна 2 на tokist502, променена общо 0 пъти
Здрасти,
първата и третата са еднакви и се вижда монтажа, а на втората моторът е сниман без да се вижда алуминий от блока или др. част наблизо и няма как да се измери коректно. Да питам следните неща:
1. Не виждам много добре, но има ли я гумената уплътнителна вложка на горивопровода псд оптимизатора? Трябва да е там, за да има плътен контакт на пластините с тръбата.
2. Някакви симптоми като утихване, мазно вървене, повишена еластичност, вървене като дизел на висока предавка и с ниска скорост? Ако няма такива, явно не се усвоява правилно заряда от колата.
3. Няма проблем да ти подменя К1-то с 4 бр кутии от най-новите К3 които са най-силни от всичко което съм правил досега за газови горива. Или да ти върна парите ако ми върнеш оптимизатора /няма да гледаме срокове, колеги сме/. Ако караш предимно извънградско и по-малко градско 8т.е. режимът ти не е като на такси/ нискотемпературни К3-ки те устройват, те са на цена 160 лв. , т.е. горе-долу като на К1. Ако пак не се получат нещата, сменяй газаджията или ако ходиш в Сф. някой ден, иди при Румен Роев за настройка - той е наясно. Иначе газаджията ти естествено е прав - и газовите дюзи се синхронизират с бензиновите, те двата компа си комуникират и ламбдата си е свързана коректно, щом се вижда как работи на екрана и си прави фигурките.
Поздрави
ПП
Нискотемпературните К3 ще ги правя още може би най-много месец и всичко става високотемпературно, с цена на комплекта 300 лв. Така сме се и договорили с дилърите в София и Варна - няма как нещо с ефект 40-50%, което се избива за един месец каране по 200 км на ден, да е под тази цена. Отделно от това, високотемпературните магнити са доста скъпи и ми оскъпяват с над 120 лв комплекта, а и конструкцията се прави и по-трудно от старата - и така нещата пак излизат същите. При всички положения, инвестицията в изделието си заслужава, защото няма поддръжка, срок на годност и се мести лесно на друга кола.
При прикачването на снимките нещо се е объркало. Имената на снимките съвпадат, а изображенията не :?
Не забелязвам никаква разлика във вървежа на колата. С или без оптимизатор, разлика няма. Гумената вложка е поставена между оптимизатора и тръбата на газта. Карам предимно градско.
Поздрави !
Точно където е оптимизатора медната тръбичка е права. Газта върви отляво на дясно, според стрелките и отива към двигателя. Задната част на оптимизатора е долепена към бутилката, ако има значение .... Снимал съм бутилката с оптимизатора , като сваля задната облегалка, просто само от там имам достъп до медната тръбичка.
Ще покарам още малко с оптимизатора и ще сваля пластмасовия капак на двигателя, за да направя снимка на блока. Не знаех, че трябва да се вижда за да се определи заряда.
Опитай да го сложиш на тръбата под колата - имам няколко случай с допиран до бутилката /хем и изолиран със стиропор и не работи добре. Ако не може, връщай ми го. В замяна си избери - или да ти върна парите, или да ти пратя комплекта от новите кутии К3, които са по-силни от К1. Само трябва да имаш място в кутията на въздушния филтър, преди него, за да се залепят две на стената, а другите две на тръбата с течната газ.
Поздрави
Аз като гледам, оптимизатора е на по дебела тръбичка, обикновено дебелта тръба е за пълнене т.е. откъдето наливат газта на газстанцията :roll:
може и да греша, ама така изглежда.
«Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!»