Преди малко се видях с един приятел, който имаше сериозен проблем - слава Богу, вече се е решил с помощта на новата ми кутия HealthboxOK /със златната повърхност/. Човекът е на около 60 години и преди месец и нещо му откриха вид рак на белите дробове /сарком еди какво си, не запомних точното име/. Жена му е лекар - и то добър, викат я на консулти из цяла Северна България. Ходили къде ли не по изследвания и им казали, че проблемът е стар и сега просто се е активирал, та не могат да направят кой знае какво... Работата не беше хич добре, а процесът агресивен - напредваше бързо и човекът вече имаше трудности с дишането. Психически също се беше шашнал доста.
Познаваме се от години - той е един от първите ми клиенти с оптимизатор К1 на колата си, после К3 и сега ще му сложа и оргонна бобина за въздуха. Т.е. видял е на практика, че нещата ми работят добре, а и знаеше за новата ми оздравителна кутия и някои отзиви от други близки приятели. Та му подарих една HealthboxOK със златната повърхност и той почнал да си я слага на гърдите, както и да пие само вода, престояла над друга ОК-М /от стария правоъгълен модел/.
Оттогава са минали 20-тина дни и вчера са ходили с жена си на изследвания пак в Плевен /специалистите по раковете в нашия район са базирани основно там, вероятно заради наличието на Медицинска академия в града/.
Казали са му с леко изумление, че процесът е спрял и нещата дори са тръгнали на подобряване... Човекът е много радостен и се хвали насам-натам, а никой не му вярва, щото тука са повечето тъпанари - малък град и доста прост народ

Аз съм много доволен, защото няма по-голяма радост от това да видиш реалната полза от труда ти - и спасени свестни хора. Пък по форумите нека си приказва кой каквото ще
Поздрави!