Здравейте!
Радвам се да се срещнем пак виртуално

Ще гледам да не разводнявам много темата защото има много за писане, а не всеки ще "смели" инфото за летачите - има риск да изляза пак кандидат-пациент за 4-ти километър или нещо такова
Днес ще пиша по-кратко, че трябва да тръгвам на път.
Относно зоните - естествено, най-лесно се засича мощно подземно течение или разлом, защото енергията им е десетки пъти по-силна от линия на Хартман. Как работя аз:
1. Засичам общо най-силните негативни подземни зони в жилището или мястото, като направление или размери. Обикновено ползвам Г-образна рамка. Може и само с една.
2. Измервам с махало по менталната ми скала силата на полето и от какъв вид е това което излъчва под земята.
3. Засичам пространствените /обемни/ негативни зони и полета, откъде идват /с махало и насочване на лявата ръка като антена, за приемане на точен сигнал/. Определя се източника на излъчването и мощността му.
- първо мощните зони
-после Хартман
- Кюри
- т.нар. "ша" от ъгли, ръбове и прочее
- евентуална негативна енергия в предмети, картини и аранжировка
- неправилно положение на основните енергийни елементи съобразно деветте квадрата /зони/, т.е. елементарен фън-шуй. Гледа се за евентуални проблеми и дисхармония и съответните "лечения" с налични прости средства.
- наличие на негативни етерни съзнателни образувания - всякакъв род "неканени гости", които се шматкат наоколо и пречат на хората по някакъв начин
- последно по ред, но не на последно място - енергийна диагностика на хората в дома дали са нормално отпушени двата енергийни канала небе-земя и земя-небе /често единият е стеснен и имат съответните проблеми в живота/, наличие на енергийни нишки /линкове/ закачени по чакрите от хора-енергийни вампири - съответно се прекъсват и мястото се третира енергийно, нишката се изгаря и се неутрализира източника и

за да не прави повече беля. При желание се прави и огледална трипластова защита.
Много набързо го казвам всичко това, но си е технология и методи които до голяма степен са мои лични, използвам ги интуитивно и работят добре. За мен не е голяма работа, но хората доста се впечатляват от резултатите
4. Ако всичко негативно е само от "нормални" източници - т.е. геопатогенни зони, техногенни излъчвания и т.н. - се неутрализират тестово с някое от моите неща и се проверява пак как е положението. Излиза се от жилището и се влиза отново с ментално изтриване на инфото от работата по неутрализацията, за да се изключи подсъзнателно манипулиране на измервателната система - т.е. се рестартира компа

5. Измерва се пак всичко и се вижда резултата.
Това е накратко.
Поздрави!
ПП
Ако нещо съм пропуснал като въпрос, другия път ще го допълня