Хармонизатори практика ...

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Здравейте отново ...

Мнение от caduceus »

Послушах Филип и усилих хармонизатора ми с няколко възела 7х7, поместени в параболични отражатели от полиран алуминий, насочени към ринговете в местата над сферите. Излъчването се усети като доста по-силно, но не съм правил точно измерване на обсега. Утре ще направя и това. За съжаление няма как да сложа по едно от новите магнитни К3 на ринговете в горната част защото няма място и очевидно ще се прави нов хармонизатор с по-големи размери - тъкмо ще хваща цялата страна или повече :)
Поздрави
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Здравейте колеги, вчера направих малко експерименти с едно четвърт кубита хармонизаторче с екваториален ринг :D Виждам , че колегите се опитват да усилват хармонизаторите и аз реших да внеса своята лепта.Моля колегите Кадуцеус и Айкроу (може и всеки който желае :lol: ) да сравнят излъчването на първите две снимки.Обърнете внимание , че на втората снимка хармонизатора не е с екваториалният ринг-с него излъчва отриц. енергия(ако не бъркам :)).На третата снимка е същият хармонизатор за когото ще помоля Филип да каже дали става за защита от негативни влияния :D
Хармонизатор една  четвърт.jpg
Хармонизатор една четвърт.jpg (42.56 KiB) Прегледано 7953 пъти
една четвърт във СОС1.jpg
една четвърт във СОС1.jpg (50.91 KiB) Прегледано 7953 пъти
една четвърт-екваториален СОС1.jpg
една четвърт-екваториален СОС1.jpg (45.5 KiB) Прегледано 7953 пъти
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Хармонизатора ти с екваториален ринг както му казваш (и един от всичките, които ми прати :) ) има доста интересно свойство. Излъчването не му е силно, но сложено в кола (в близост до хоризонталната ламарина на пода) или на пода в къщата, разпростира обгръщащо защитно поле и то доста осезаемо на цялото пространство, свързано с хоризонталната част, върху която е сложен.
Смятам (без да го твърдя с абсолютна сигурност), че закачалката, която запояваш, прецаква излъчването!
Принципно липсата на сфери намалява страшно много силата на устройството и променя излъчената от аку вака енергия. Но има и положителни и неочаквани елементи като при първия с ринг. :D
Наблюдавам - анализирам - променям.
tokist502
МненияCOLON 14
Регистриран наCOLON Вто Май 07, 2013 10:14 pm

Мнение от tokist502 »

А дали ще се усили излъчването, ако ринговете, които са с две усукани жици, се заменят със 7Х7. С тази дебелина ще е бая трудно, ще трябва с по-тънка жица :D
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Ивчак, Първия с екваториалния е точно 999м три пъти го мерих :D Втория е 27.6км доста по добре. За "закачалката" съм съгласен с Филип. Ако я направиш от нещо неметално или пръстена е успореден на екваториалния мисля, че ще е по-добре.
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Айкроу, благодаря за теста. Значи спиралата усилва 27 пъти :D .Дано свойствата на хармонизатора да не се променят :roll: За закачалката не съм обръщал внимание(не съм измервал с и без закачалка, но на някои от хармонизаторите на Слим има подобни закачалки и не би трябвало да пречи.
Филип , ако имаш възможност и време направи една снимка на хармонизатора за който говориш защото не мога да се сетя точно кой е.Ако имаш шублер може да измериш и дебелината на двойния шнур за да се ориентирам по-лесно.Мисля си че, ако долната част на хармонизатора се заземи излъчването ще се усили, а и качествата ще са по-добри защото ще има по лесно(и правилно) протичане на енергията.За съжаление нямам фотоапарат и не мога да направя снимки но вдругиден на работа ще се опитам да измеря силата на полето.Бъдете здрави !!!
П.П. Забравих да добавя, че спиралата която е навита в долната част на хармонизатора и в двата края е с минуса нагоре-както този край който се вижда на снимката :)
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Уважаеми колеги,
с радост ви съобщавам, че вече се правят масово хармонизатори от стандартния тип, в няколко работни групи. Досега са извъртяли по последни данни над 20 бр. и се увеличават :) Наблюдава се ясно позитивно влияние върху хората и околната среда в рамките на няколко десетки км. Дай Боже повече такива ентусиасти, а да сме живи и здрави и ние, че да им помагаме :D
Поздрави
smsi-h
МненияCOLON 287
Регистриран наCOLON Пон Сеп 09, 2013 5:37 pm

Мнение от smsi-h »

Имам молба!

Тъй като в темата има най-вече снимки и малко обсъждания бих ви помолил да направите тема с подробно указание за изработка на хармонизатор на Спърлинг. Ако има начин и с видео, или поне да приведете линкове с такива видеота.

Мисля, че има доста хора, които желаят да си направят такова устройство, но в момента им липсва информация за технологичния процес. Аз лично ще си направя, ако имам такава подробна информация. Като казвам информация, това значи описание на целия процес от нула до край, от снабдяването с материалите до подробни указания, как трябва да изглежда крайният продукт, как евентуално да се зареди с информационна матрица, и не на последно място, указания за това, как да бъде замерена от "нечувствителни хора" постигнатата енергийна стойност като вид, мощност и разстояние.

Предполагам е ясно, че ако доста хора са правили хармонизатори и вече имат опит, то описанията в постовете им изглеждат "терра инкогнита" за лаиците, които искат да експериментират, но си нямат изградени представи и разбиране.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Свилене, има всичко разчепкано тук, като док файлове, копнати от мен от Гоговия форум /gogobg.net/ където разработихме нещата. Гого после изтри всичко защото не вдяваше за какво става дума и нещо се дразнеше, та съм го подредил и съхранил тук:
viewtopic.php?f=19&t=28
Отваряш първия файл и четеш - абсолютно подробно защо, как и откъде. После за подробности и варианти и втория.
Поздрави
smsi-h
МненияCOLON 287
Регистриран наCOLON Пон Сеп 09, 2013 5:37 pm

Мнение от smsi-h »

Мерси! Просто ми беше убегнало като инфо. Ще действам по въпроса и аз. Миналата година правих тензор сфера, но не се получи сглобката и я разпоих. Сега ще я преработя на хармонизатор.
BUTTON_POST_REPLY