Хармонизатори практика ...
Re: Здравейте отново ...
Утре ще ги погледна обещавам 

1ку без усилване 76км със 188км :D Половин кубит-nov1.JPG 63км половин кубит с усилвател.jpg 151км. Това с трискелионите самия хармонизатор е неутрален (нормално, като е запушен) А от трискелионите излъчва, като общо поле добре познатия минус, а в средата има плюс но слаб, като цяло. Хубавото е че обсега му е 170см, но все още усещам иглички в кутрето на лявата ръка, които се получиха докато го мерих. 

A ти от архива дето Кадуцеус е качил ли си взел снимките от Кукувия форум, или от там? Защото сега влязах да погледан има ли някакво движение там и се оказа, че сме заличени от там нас и наще мнения
Това даже и в "мазата" не си го позволиха.
А иначе в гого форума няма нищо ново. За какво си плаща домейна оня чичко направо нз 

То май тоя гого се оказа по голям педал и от АлтавУм а Icrow?
Ама голям се праска иначе
:x ! Продавал не знам си кво ала бала.
. Прави бяха в мазата че го наричаха мошеник!

Снимките съм ги взел от моя компютър
Относно хармонизатора с трискелионите зимата го бях показал на Кадуцеус и той го хареса.Не мисля че се е излъгъл
Опитай се да мериш на разстояние над него.Може би снимката не е съвсем сполучлива но работи малко като оргонит.На самата повърхност има плюс ,минус и нула -трите спирали(на горния трискелион) са различно поляризирани и излъчването им освен това зависи и от разположението спрямо посоките на света.По нагоре продължава плюс
Преди 3-4 месеца доста се занимавах с тях и се оказаха доста интересни.Ако имаш някой трискелион провери дали е така
Но не мисля че съм се излъгал :D Намерих снимката която правих за Кадуцеус и можеш да сравниш -да не би хармонизатора да е обърнал резбата

Еми същата работа
Ма нищо де не ме слушай 

Ивчак, не знам мненията на колегите, но хармонизатора с тези трикси... се самозатваря. Ако ме питаш даже от изделието като цяло има всмукване. Не е на енергия. На нещо непознато за мен. 

Наблюдавам - анализирам - променям.
Не зная, но Когато Кадуцеус го видя думите му буквално бяха"интересно нещо". И аз си го изтълкувах като хубаво нещо :D .Може би е имал особеното въздействие - така и не си писахме повече за него.
Днес ми остана малко време и реших да преработя малкия хармонизатор(една осма кубита) :D Разлепих трискелионите и сложих от горе една "лада богородица"-славянски соларен символ .Втората снимка е направена 5 мин след като съм сложил знака :D .Според мен се получи доста усилване , но от десетина дни нещо ме няма с измерванията- претоварих доста дясната си ръка и е още слабо чувствителна :D .
Кръстът е направен от медна тел 1.5-2 кв.мм -не си спомням точно 
На първата снимка е 17км на втората след 5мин е 28км обхват