Хармонизатори практика ...
Re: Хармонизатори практика ...
Може дa се пробвa но трябвa, дa се имa предвид, че долнaтa чaст е негaтивнa, и може дa почне дa лъчи - кулaтa. Измрвaниятa довечерa aко ми остaне време,
Здравейте!
Ще си позволя да се намеся щото никой не обърна внимание на текста под снимките на Жошко. Поставянето на хармонизатора върху пирамида е с твърде неясен ефект според мене. Ще се опитам да обясня: Пирамидата като такава особено ако е настроена север-юг е с доста силен +. Само че над върха си е "-" на разстояние колкото е височината на пирамидата. след това пак става + и така нататък. Така съм го чел и така ми показва махалото на мене(в този случай си вярвам на махалото за разлика от всички други неща които се пробвам да меря) Реално хармонизатора ще е в "-" поле. дали това няма да му пречи?
Ще си позволя да се намеся щото никой не обърна внимание на текста под снимките на Жошко. Поставянето на хармонизатора върху пирамида е с твърде неясен ефект според мене. Ще се опитам да обясня: Пирамидата като такава особено ако е настроена север-юг е с доста силен +. Само че над върха си е "-" на разстояние колкото е височината на пирамидата. след това пак става + и така нататък. Така съм го чел и така ми показва махалото на мене(в този случай си вярвам на махалото за разлика от всички други неща които се пробвам да меря) Реално хармонизатора ще е в "-" поле. дали това няма да му пречи?
Абсолютно поддържам. Пирамидата има два плюса - точно на върха и вътре, на 1/3 от височината. Над нея има обърнат негативен двойник. Ако се сложи хармонизатор там, става пълна каша. На минуса долу на хармонизатора идва плюса от върха на пирамидата и има частична неутрализация, на негативния двойник идва плюса от хармонизатора и пак така... Абе просто не му е мястото там.
Поздрави
Поздрави
-
- МненияCOLON 301
- Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
- МестоположениеCOLON Златоград
- CONTACTCOLON
Това е кулата
върха на кулата не е остър а има плоска част .. ама смятам на направя нов хармонизатор , трябва също да проуча и друг въпрос как да се защити, че да не се окислява или това няма да е проблем , търпи ли лакиране? Тези епоксидни смоли въобще не знам къде ще намеря тук при нас.. май по - лесно ще ми е да използвам дърво ама нали не трябва да е органично, до колко се допуска използването на метал за закрепването
или да му налея дъното с бетон
или някое строително лепило те са много здрави, чакам предложения, за подходящи материали и какво не трябва да правя.
.

- Прикачени файлове
-
- kula.JPG (450.62 KiB) Прегледано 6846 пъти
Aко питaш мен нaй добере го сложи долу в основaт нa кулaтa, aмa пробвaй и горе. Кaто снимaш снимaй по пaнорaмно.
Даа,сбъркал съм посоката на спиралата,а защо-дявол знае.Но въпреки това излъчва положително.И се замислям:както и да е навита избираме положителният край
за излъчващ и там слагаме топче.Значи не би трябвало да е с негативно излъчване.Нейсе,ще ги пренавия.И все пак моля да измерите излъчването!Важно е за мен!
за излъчващ и там слагаме топче.Значи не би трябвало да е с негативно излъчване.Нейсе,ще ги пренавия.И все пак моля да измерите излъчването!Важно е за мен!
Моля за специално измерване,дали употребата на магнити не внася нездравословно излъчване от хармонизатора.
И от мен молба за измерване на сила и обхват на опит за хармонизатор 1/8к. Идеята ми е да се ползва за персонален. Ако се е получило нещо що-годе читаво, мисля да го сложа в топче за тенис на маса, а него в малък контейнер с вода. Ще съм много благодарен и ако определите обхвата на отрицателното поле отдолу (дали остава в оловото), все пак идеята е да се носи в чанта, в която стоят и други неща.
- Прикачени файлове
-
- 2014-04-08-1453a.jpg (43.57 KiB) Прегледано 6761 пъти
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Джошчо, първия с магнитите почти няма никой. Втория е негативен, третия е най добре. По късно ще ги погледна по обстойно, че обедната свърши.
Първия хармонизатор с двата магнита е малко над 1. Втория си е минус. Третия вече е доста добре! 9./15/ и близо 2км разгърнат в момента.
Спиридоне, хармонизатора е 9.6, като от долната страна няма почти нищо, но не мисля, че е добре за персонална употреба. Има други подходящи устройства, но по добре и другите мастери да си кажат мнението.
Спиридоне, хармонизатора е 9.6, като от долната страна няма почти нищо, но не мисля, че е добре за персонална употреба. Има други подходящи устройства, но по добре и другите мастери да си кажат мнението.