По една или друга причина мощта на Природата се прояви и у нас.
Неприятно е, но това са моменти, когато можем да съберем статистическа информация за устройствата, които правим за хармонизиране на тези сили - хармонизаторите.
Това са моите наблюдения в района, в който живея вече няколко години.
1. Химическите пръскания от самолети
Хармонизаторите определено действат много добре и преобразуват по някакъв начин тази гадост. Откакто у нас има мощни хармонизатори, самолетните следи, оставащи в атмосферата и явяващи се най-ясен индикатор за химическа обработка, се разсейват минути след появата си в район от десетина километра. В същото време извън този район те седят с часове. Когато атмосферата е спокойна, без силни ветрове във височина, района на действие е около 30 км в диаметър (имам видимост, така че мога да наблюдавам на много километри), като с отдалечаване от центъра, действието е все по-слабо, но е забележимо.
2. Мощна валежна облачност
Действието на хармонизаторите е ясно изразено, но с доста по-малък диаметър - около два километра. Поройните валежи и силния вятър по някакъв начин заобикалят този диаметър. Успяват да се проявят само фронтовете им при много мощни бури и то за минута - две. В същото време около този диаметър вали кански и вятъра е мощен.
/Пак казвам - това са изводи и наблюдения в течение на години, като това което пиша е променено и се държи така след появата на мощни хармонизатори у нас./
3. Градушка
Предпазен диаметър - около 3 км. Напоследък в този район това е много често явление. Навсякъде извън този периметър неколкократно пада градушка. Тук това не се е случвало откакто има хармонизатори. Дейстието се разпростира на по-голяма площ - около 5км, като там падат градушки, но много дребни и за кратко.
4. Светкавици
Защитен периметър около 5 - 7км. Тук не мога да съм точен, защото съдя по времето, за което идва звука. Гарантирам обаче, че минимум в такъв район няма поражения от мълнии.
Предположението ми е, че това действие на хармонизаторите се основава на прост природен принцип. Излъчват мощно положително поле. В Природата всичко положително се запазва. Разрушава се всичко с отрицателно излъчване (Шаубергер) Това е и причината за действието на хармонизаторите.
Ценно ще е да напишете собствените си наблюдения преди и след появата на хармонизатор.
Лек ден!

Наблюдавам - анализирам - променям.