Хармонизатори практика ...

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Re: Хармонизатори практика ...

Мнение от ivchak »

Здравейте колеги :hola: , Днес направих един експеримент с един четвърт кубита хармонизатор, но тъй като от почти два месеца имам проблем с иэмерването(и не знам какъв е ефекта от усилването) ще помоля който може да мери :smileylol:
четвърт кубит без усилвател.JPG
четвърт кубит без усилвател.JPG (254.03 KiB) Прегледано 6426 пъти
четвърт кубит с усилвател.JPG
четвърт кубит с усилвател.JPG (252.55 KiB) Прегледано 6426 пъти
П.П. хармонизатора е стоял около 15 мин върху усилвателя(въпреки че според мен това няма значение) :wub:
Аватар
tumbi
МненияCOLON 37
Регистриран наCOLON Чет Дек 26, 2013 6:05 pm
МестоположениеCOLON София

Мнение от tumbi »

Здравейте колеги,

Направих още един 1/2 кубит хармонизиратор. Моля, за оценка на силата му и дали съм поставил правилно бобината. :)

Сферите са направени по метода описан в темата "Как да си направим хармонизатор"

Изображение

Благодаря предварително,
Румен
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Ивчак, почти нищо не излъчва. Май е заради спиралата отдолу.
Тумби, 9./12/ на 1600м+ не е лошо :) Бобината е добре, ама може малко да я изравниш да я направиш по симетрична. Сега има малко напрежение и седи, като смачкана, като центъра е избягал настрани. Трябва да стане по цилиндрична.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

По една или друга причина мощта на Природата се прояви и у нас.
Неприятно е, но това са моменти, когато можем да съберем статистическа информация за устройствата, които правим за хармонизиране на тези сили - хармонизаторите.
Това са моите наблюдения в района, в който живея вече няколко години.
1. Химическите пръскания от самолети
Хармонизаторите определено действат много добре и преобразуват по някакъв начин тази гадост. Откакто у нас има мощни хармонизатори, самолетните следи, оставащи в атмосферата и явяващи се най-ясен индикатор за химическа обработка, се разсейват минути след появата си в район от десетина километра. В същото време извън този район те седят с часове. Когато атмосферата е спокойна, без силни ветрове във височина, района на действие е около 30 км в диаметър (имам видимост, така че мога да наблюдавам на много километри), като с отдалечаване от центъра, действието е все по-слабо, но е забележимо.
2. Мощна валежна облачност
Действието на хармонизаторите е ясно изразено, но с доста по-малък диаметър - около два километра. Поройните валежи и силния вятър по някакъв начин заобикалят този диаметър. Успяват да се проявят само фронтовете им при много мощни бури и то за минута - две. В същото време около този диаметър вали кански и вятъра е мощен.
/Пак казвам - това са изводи и наблюдения в течение на години, като това което пиша е променено и се държи така след появата на мощни хармонизатори у нас./
3. Градушка
Предпазен диаметър - около 3 км. Напоследък в този район това е много често явление. Навсякъде извън този периметър неколкократно пада градушка. Тук това не се е случвало откакто има хармонизатори. Дейстието се разпростира на по-голяма площ - около 5км, като там падат градушки, но много дребни и за кратко.
4. Светкавици
Защитен периметър около 5 - 7км. Тук не мога да съм точен, защото съдя по времето, за което идва звука. Гарантирам обаче, че минимум в такъв район няма поражения от мълнии.

Предположението ми е, че това действие на хармонизаторите се основава на прост природен принцип. Излъчват мощно положително поле. В Природата всичко положително се запазва. Разрушава се всичко с отрицателно излъчване (Шаубергер) Това е и причината за действието на хармонизаторите.

Ценно ще е да напишете собствените си наблюдения преди и след появата на хармонизатор.

Лек ден! :)
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223
Регистриран наCOLON Съб Мар 15, 2014 1:38 pm

Мнение от Спиридон »

Филипе,

Радвам се, че те заобикаля потопа. Това, което си написал, освен че е полезно като информация, сигурно ще стимулира повече хора да правят хармонизатори.

Имам въпрос - тези хармонизатори, за които споменаваш в пасивен режим ли са или са активирани и за колко хармонизатора става дума?
Питам, за да има представа каква "мощност" е необходима за постигане на описания от теб ефект.

Хубав ден.
:)
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Един класически половин кубит и един от хармонизаторите на Кадуцеус от 7х7х7, също половин кубит, топнат в езерото и усилен от водата в него.

Само се чудя - има толкова хора с хармонизатори - никой друг ли няма наблюдения? :Astro:
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Не знам колко има в София, обаче явно не са достатъчно. Моя си седи се така разглобен :doh: Иначе ще разкажа един случай от вчера. Интернета на комшията и моя идва по един и същи кабел само, че по средата на дължината му на стълб е сцепен и едните двойки заминават за мен другите си продължават за него. Вчера в хубавата буря неговия порт на суича и рутера му, който не е от евтините са заминали, а моите си бяха здрави, което за един и същи кабел е почти невъзможно. :) Не знам дали се дължи точно на хармонизатора, но си е странно. :lol: Впрочем оня ден сглобих на бързо един излъчвател за "облаците" Тогава беше доста облачно, но след час над него се отвори пролука в облаците и небето беше много приятно синьо с по тъмен и плътен цвят от колкото на други места. Излъчвателя беше активен с 15Хз стимулация.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

В Ловеч има два хармонизатора от по един кубит за които знам - моя и на колегата Искрен Д. Отделно един с водна обвивка у нас, който в момента се подобрява откъм мощност и не действа, но ще го оправя скоро. Всички изделия са в пасивен режим и с ефективен радиус от 3-5 км. Съответно в Ловеч няма проблеми с потопи, бури и прочее от няколко години /с изключение когато правих теста с активацията на моя хармонизатор и стана лек потоп :lol: но тогава гонех радиус и мощност и ползвах американските аудиофайлове/. Сега за да няма такива изцепки всичко е пасивно и съответно ОК.
Някой да си е играл с активация на хармонизатори във Варна??? НЕ ПОЛЗВАЙТЕ ФАЙЛОВЕТЕ НА БОБ ДРАЧ ОТ НЕТА, ЧЕ ТАКА ПРАВИТЕ ГРЪМОТЕВИЧНА БУРЯ! ТЕСТВАНО! АКО НЯКОЙ ЧЕТЕ ФОРУМА И СИ ПРАВИ ТАКИВА ОПИТИ, НЕКА ДА СПРЕ И ДА ПИТА КАКВОТО НЕ МУ Е ЯСНО, ЗА ДА НЕ СТАВАТ БЕЛИ! ДА НЕ СЕ НАЛАГА ДА ВЗЕМАМЕ МЕРКИ :angry:
Поздрави

ПП
Филип и Айкроу, вие какво мислите за това - дали няма някой самозван аудио експериментатор във Варна, дето трябва да му издърпаме ушите ;) Май така ми излиза... Гръмотевиците по думите на сина ми са били невероятно мощни, което не е много нормално. Все пак файловете на Драч са направени със преобразуване на електромагнитното излъчване точно преди да удари светкавицата във аудиоформат. Технологията не е ясна, но последствията са сходни - локална мощна кълбеста облачност, силна гръмотевична активност и валежи като потоп - доста прилича на това във Варна.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

А дали това, че са потопени хармонизаторите във вода не създава този потоп? И това, че над хармонизатора е екстра а отстрани потоп и един вид това място е окото на бурята? Според мен времето е манипулирано,но не от обикновени хора, а доста солидни организации. В главата ми се разработва един малко по-специален оргонит, който ще е с активна намотка. Ако има благоприятни последствия от облъчването ще пусна тема за него.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Айкроу,

Хармонизатора знаете откога е във водата (езерото). Освен добро, друго не съм видял и усетил от това няколко месеца вече. Не ми се тръгва по тази логика, която незнам откъде те нападна, че може и да стигнем до глада в Сомалия ;) :smileylol:

Кадуцеус,

Не смятам, че това е дело на ентусиаст.
...Все по-често ще става така навсякъде по света, право пропорционално на броя изригващи вулкани в един и същи момент.

:)
BUTTON_POST_REPLY