Сега идва ред на интересните неща а именно за резултатите, които бях обещал от проведени дистанционни тестове.
Освен първия опит, проведохме още три такива с трима различни човека намиращи се на три различни места.
2 жени и 1 мъж, но мъжа не е този за който бях споменал, защото онзи невярващия не вярва и на себе си и затова не се включи в експеримента.
Първия случай на жена с някоя от формите на дерматит- с обриви основно по ръцете. Тъй като на "вещите" по въпроса Ви е ясно, че става въпрос за проблем с "черен дроб" или "стомах" и нещата трябва да се съчетават с подходящото прочистване, като уточнявам, че само едната процедура сама по себе си няма да има голям ефект, затова се прави първо "светене" и после прочистване. Та за този случай нямам още обратна информация, но хората ще дойдат и за "светене" на място и тогава ще имам повече информация дали нещо се е променило и колко ако има положителен резултат.
2 случай /мъж/ Човек с активни хемороиди и болки с областта на корема.Тази процедура е правена вчера, човекът днес сподели, че има значителна промяна в състоянието, като хемороидите са се събрали и вече няма неприятната чувствителност при допир а също, че и болките в корема са изчезнали. Днес повторихме сеанса с една добавка за още една гадина за неутрализиране.
3 случай/жена/ "Цистит"- сеанс също от вчера. От време на време през годините тази жена има този проблем.
Ето как са се развили при нея нещата през първите 20-ина часа след сеанса .
Като тя направи уточнение, че този проблем обикновено и отнема не по-малко от седмица и много хапчета.
През първите 16часа е преминала през следните състояния:
Студено, отвратително настроение,пълен дискомфорт,силни болки и често уриниране и така до заспиване.
Тя по навик си е взела там някакъв антибиотик/само едно хапче/, което по себе си не прави нищо
и след това заспива.
Сутринта се събужда към 06.ч. - като абсолютно нов човек с настроение и желание да прави всичко
и чак към 10 часа преди обед се сеща, че е имала сериозен проблем и то само няколко часа назад.
Дори и тя още осмисля нещата - как така нещата са се променили само в рамките на 20 -ина часа.
Това всичко звучи много добре а на всичко отгоре е и реално. Като при всички тези случаи и аз подхождах също като "Тома-неверни", но щом фактите натежават, започвам сериозно да се замислям над темата.
Аз мога да кажа, че усещането от добрите резултати, за мен наистина е уникално и се кефя много за този нов хоризонт за експерименти.
Това само по себе си е като линията в която фантастиката и реалността се събират. Като се замисля няма "писател- фантаст", който да е описал подобен случай