Райф - машина

Общи основи на холистичната, хомеопатичната, енергийната и нелекарствена медицина
BUTTON_POST_REPLY
Iliya
МненияCOLON 69
Регистриран наCOLON Пон Дек 15, 2014 8:40 am
МестоположениеCOLON София, Петрич

Re: Райф - машина

Мнение от Iliya »

Здравейте и от мен!
Отдавна бях обещал да кача снимки и на моята техника. Сега лампата отново е временно при мен и бързам да я "споделя" с вас. За разлика от тези на Златко, моята система е с продълговата плазмена тръба, само електродите съжалих, че не взех от Ралф, но човек се учи в движение :) Управлявам системата през аудио изхода на компютър и софтуер Фрекс16.
Поздрави на всички!
Прикачени файлове
20150630_103754.jpg
20150630_103754.jpg (196.75 KiB) Прегледано 6945 пъти
20150630_103345.jpg
20150630_103345.jpg (185.41 KiB) Прегледано 6945 пъти
nightcrawler65
МненияCOLON 111
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 10:12 pm

Мнение от nightcrawler65 »

Добре си е системата Илия, няма значение как изглежда и с каква форма е лампата, важно да върши работа /респективно- да се ползват правилните честоти/.
Кажи ми ако обичаш до колко волта е захранването ти за усилвателя а също при запалената лампа от снимката с колко волта си я пуснал.
Добрее ето, че хората започнаха да действат по въпроса
Iliya
МненияCOLON 69

Мнение от Iliya »

Захранването в момента е зададено на 58,6V като мога да го покача до 76,6V. Пускал съм лампата на по-виското напрежение, но тогава съгласуващата бобина грее и трябва да ѝ правя някакво активно охлаждане. За да не стигам до там намалих напрежението с една стъпка.
А то по въпроса знаеш, че отдавна е действано, просто меракът замина по обясними причини и нещата останаха до едно ниво...
nightcrawler65
МненияCOLON 111

Бих желал да споделя малко инфо за един експеримент от вчера с една моя позната, която живее извън България.
Тя ми се обади малко следобед с предложение и молба да експериментираме върху това - как би се отразил един дистанционен сеанс - в случая беше за противодействие на "Herpes Simplex".
Идеята ми се стори готина и се съгласих. Първо написах сета от модулиращи честоти за гореспоменатия вирус и го вкарах във "Фрекса"
Опита се проведе през Скайп като от моя страна използвах моя S4"Samsung" а от другата страна си беше лаптоп, като тя е била на отстояние 25-30см от екрана.
Райф-машината си беше настроена както обикновено със средна изходна мощност при лампата от 160 W, като камерата на телефона беше на 10-15см. отстояние от лампата / за да може от максимално близко разстояние да обхване цялата лампа/. Т.е. всичко беше направено така като за процедура на място.
Сета беше с продължителност малко над 50 мин. като всяка модулираща честота имаше работно време от 3 мин. и 10 сек.
Днес тя ми се обади пак малко следобед и сподели, че резултата е страхотен /според нейните думи/ и тъй като мъжът и /чужденец/ не вярва в чудеса тя предложи да направим и на него един сеанс за противодействие на "Хеликобактер = Кампилобактер пилори". Т.е . очертава се опит с човек, който е по-невярващ и "Тома-неверни" :lol:
Но този опит предстои - просто трябва да го съгласуваме по време, тъй като жената си е биоенерготерапевт и си има клиенти почти през целия ден. Но при първа възможност, ще опитаме и това и тогава пак ще споделя за резултата какъвто и да е той.
В крайна сметка ако всичко това се окаже , че работи също така ефективно, се открива един голям хоризонт за експерименти при опит за решаване на проблеми при трудноподвижни и други подобни случаи, при които не е възможно преместване на обекта на въздействие.
При този опит не искам да вкарвам темата за плацебо ефекта, защото жената ми споделяше как усеща въздействието на всяка една от модулиращите честоти. Но все пак всеки е свободен в интерпретациите на този случай.
Аз просто споделям малко опит бил той и нестандартен а изводите и анализите всеки може да ги прави както му се иска или харесва.
Е поздрави от мен за сега
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Това е страхотно. :) :doubleup: Ще е интереносно, дали и при чужденеца ще се получи. Неверието и съмнението спомагат за блокирането на въздействието при оргонните уеди. Тук е малко по различно, но предполагам, че и оргона работи за ползата. Дано сработи при всички положения. :)
Успех!
Iliya
МненияCOLON 69

Мнение от Iliya »

Интересен експеримент си провел, Златко. Вероятно обаче при лечението от разстояние по тази техника ще важи правилото за позволяването (нищо непоискано няма да доведе до ефект). Нека се тества скептикът и ще видим резултата :)
Преди време, докато се ровех в Райф форума попаднах на експериментатори, които извършват процедури от разстояние, като при тях се използваше "свидетел", на който се въздействаше. Това може да са нокти или коса от лицето, изпратени по пощата. Казваха, че има ефект. От радиестезична гледна точка си е напълно възможно.
nightcrawler65
МненияCOLON 111

Ето няколко снимки за това как изглежда последния вариант на моя действащ Райф-проект.
През последните две седмици Ралф сподели последните си промени и обновявания в схемното изпълнение на проекта и след като направих всички нововъведения установих, че системата работи по същия начин- т.е. аз и до сега не съм имал проблемите на много от неговите потребители, които си купуват готовите модули и после ги сглобяват някак си. Тъй като за година и половина успях да изгоря само един мощен MOSFET/на крайния усилвател/ и то насила, с всички други описвани проблеми във форумите не съм се сблъсквал, това означава, че съм успял някак си да постигна оптимално решение при изпълнението на проекта, което ме прави много щастлив.
Снимките не са с високо качество, но все пак дават представа за какво става въпрос ;)
20150807_145614.jpg
20150807_145614.jpg (2.66 MiB) Прегледано 6771 пъти
20150807_161427.jpg
20150807_161427.jpg (952.35 KiB) Прегледано 6771 пъти
20150807_161845.jpg
20150807_161845.jpg (2.91 MiB) Прегледано 6771 пъти
20150807_161900.jpg
20150807_161900.jpg (922.78 KiB) Прегледано 6771 пъти
nightcrawler65
МненияCOLON 111

Сега идва ред на интересните неща а именно за резултатите, които бях обещал от проведени дистанционни тестове.
Освен първия опит, проведохме още три такива с трима различни човека намиращи се на три различни места.
2 жени и 1 мъж, но мъжа не е този за който бях споменал, защото онзи невярващия не вярва и на себе си и затова не се включи в експеримента.
Първия случай на жена с някоя от формите на дерматит- с обриви основно по ръцете. Тъй като на "вещите" по въпроса Ви е ясно, че става въпрос за проблем с "черен дроб" или "стомах" и нещата трябва да се съчетават с подходящото прочистване, като уточнявам, че само едната процедура сама по себе си няма да има голям ефект, затова се прави първо "светене" и после прочистване. Та за този случай нямам още обратна информация, но хората ще дойдат и за "светене" на място и тогава ще имам повече информация дали нещо се е променило и колко ако има положителен резултат.
2 случай /мъж/ Човек с активни хемороиди и болки с областта на корема.Тази процедура е правена вчера, човекът днес сподели, че има значителна промяна в състоянието, като хемороидите са се събрали и вече няма неприятната чувствителност при допир а също, че и болките в корема са изчезнали. Днес повторихме сеанса с една добавка за още една гадина за неутрализиране.
3 случай/жена/ "Цистит"- сеанс също от вчера. От време на време през годините тази жена има този проблем.
Ето как са се развили при нея нещата през първите 20-ина часа след сеанса .
Като тя направи уточнение, че този проблем обикновено и отнема не по-малко от седмица и много хапчета.
През първите 16часа е преминала през следните състояния:
Студено, отвратително настроение,пълен дискомфорт,силни болки и често уриниране и така до заспиване.
Тя по навик си е взела там някакъв антибиотик/само едно хапче/, което по себе си не прави нищо
и след това заспива.
Сутринта се събужда към 06.ч. - като абсолютно нов човек с настроение и желание да прави всичко
и чак към 10 часа преди обед се сеща, че е имала сериозен проблем и то само няколко часа назад.
Дори и тя още осмисля нещата - как така нещата са се променили само в рамките на 20 -ина часа.
Това всичко звучи много добре а на всичко отгоре е и реално. Като при всички тези случаи и аз подхождах също като "Тома-неверни", но щом фактите натежават, започвам сериозно да се замислям над темата.
Аз мога да кажа, че усещането от добрите резултати, за мен наистина е уникално и се кефя много за този нов хоризонт за експерименти.
Това само по себе си е като линията в която фантастиката и реалността се събират. Като се замисля няма "писател- фантаст", който да е описал подобен случай :lol: :cheers:
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Супер :) Има ли какда се щтракне една снимка от другата страна? Всъщност и от двете страни.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Сега видях снимките. Ти ли си ги правил кутиите? :surpris:
BUTTON_POST_REPLY