Райф - машина

Общи основи на холистичната, хомеопатичната, енергийната и нелекарствена медицина
BUTTON_POST_REPLY
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Райф - машина

Мнение от caduceus »

nightcrawler65
Браво колега, това си е истинска техномагия н действие. Дистанционно апаратно въздействие чрез енергиен линк по схемата на Карл Велц + Райф настройка :doubleup:
Успехи!
sheki
МненияCOLON 301
Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
МестоположениеCOLON Златоград
CONTACTCOLON

Мнение от sheki »

Доста работа си е това .. страхотна отдаденост, успех!
nightcrawler65
МненияCOLON 111
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 10:12 pm

Мнение от nightcrawler65 »

Благодаря на всички Вас за добрите думи от постовете и от личните съобщения. Явно темата представлява интерес, особено в нестандартното и приложение. За мен е важен един принцип "да върши работа" .
Това, което предстои е да се направят опити с информационен носител като "видео CD" например, тъй като преди години да кажем 7 /седем/ се запознах с един човек от София/иначе от Плевен/ който използваше в своята практика "аудио CD-та" като информационни носители а като фон използваше някаква мелодия и там вкарваше онова "специфичното", с което решаваше някои здравословни проблеми. Дори на по-късен етап се договорихме да ми направи персонални дискове- т.е. музика която аз харесвам / Hard rock & Power Heavy metal / и върху това да сложи онова "специфичното", което върши работата. Всичко това се случи много преди да бях чул за биорезонанс, д-р Райф или Хулда Кларк.
И сега вече на база предишен опит от подобни информационни носители, ще експериментирам за да се убедя лично дали всичко това може да сработи и като записана видео информация и ако наистина се получат добри резултати, тогава мога да помисля и за по-масовото и приложение, НО първото и най важно за мен нещо си остава да "върши работа" а не да бъдат някакви псевдо-глупости.
Да, колкото и странно да Ви звучи все още има и такива хора и като гледам аз би трябвало да съм един от тях :lol:
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Мнение от Slav »

Вече писах и преди, но ще се възползвам да пиша и сега, че @nightcrawler65 е уникален човек.
Но който каквото и да пише и да казва докато човек не се убеди сам от първо лице не вярва и не възприема. Което от друга страна не е лошо нещо. Нормална предпазна реакция

По принцип аз не си хабя приказките за неща, които не си струват :sun:
Още веднъж искам да изкажа хиляди благодарности на @nightcrawler65 за това, което прави ! :doubleup:
skeleta
МненияCOLON 198
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 9:16 am

Мнение от skeleta »

Здравейте!
Ако ви кажа че повече от месец се каня да пиша и все не мога да намеря време.

Преди няколко месеца си взех Райф - машина за контактен метод от Златко. Преди това ходих 2 пъти при него с проблемни хемороиди и ми ги оправи. А бях много зле.
Та това ме накара вместо да се мъча да си я правя, да си взема работеща и поне за мене доказана. Преди може би 3 месеца(работя и събота и неделя и не мога да преценя времето точно) малката се разболя от някакъв грип с повръщане. На другия ден и на мене започна да ми се гади яко, бях отпаднал и вдигах температура. Викам си ся е времето за проба. Пуснах си сета за грип и по средата му още гаденето изчезна. Температурата обаче остана и след сета, но не беше толкова висока че да пия хапчета. На другата сутрин се чувствах все още леко отпаднал и с лека температура. На обяд вече си бях добре, а до вечерта се чувствах супер.
Това което ми направи впечатление е че урината ми стана с червеникав отенък което според мене е знак че организма ми се чистеше. Това продължи само до другия ден.
Две седмици по късно пак ме хвана нещо. Вечерта като се прибрах от работа пак се хванах за "дръжките" и още докато се облъчвах се почувствах добре. И оттогава нещо грипа не ме харесва нещо, а по принцип до сега не е имало случай да ме подмине нищо.
За съжаление нямам време да си напиша сет за екземи и псориазис че да се отърва от една гадна работа дето ме мъчи от години. Но ще и дойде и на нея времето.
Ако има интерес ще пиша дали се е оправила екземата/псориазиса, като я облъча.
Това което исках да кажа е до сега бях чел само за машинките на Райф, но сега вече от личен опит мога да кажа че Те работят.

Поздрави!
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Супер. :) Разбира се че всяка информация е важна Псурязиса е много гадна болест и доста хра страдат от нея. Супер е че все повече методи излизат за лечение и вършат много по добра работа от скъпата " истинска " медицина :)
nightcrawler65
МненияCOLON 111

Иване/skelet/, радвам се да прочета, че нещата при теб продължават да работят добре.
Искам само да те насоча за да не хванеш грешната посока, когато искаш да се справяш с проблем като "Псориазис" да не опитваш да премахнеш само външните прояви. На тези които са чели по темата и то внимателно би трябвало да знаят, че в над 90% от случаите на кожни проблеми - причината е в черен дроб или стомах. Така, че се започва с "ритуално убийство" :lol: на гадините паразитиращи там и след, което е желателно да се направи да кажем билково прочистване и положителните резултати няма да закъснеят. Като начало започваш с всички "Метили" - /обади ми се да ти пратя готовия файл / и там още някои гадини свързани с проблема. За тези неща лампата си има предимство, но когато решиш да го правиш по контактния метод, ще трябва да сложиш електродите максимално близко до органа на който въздействаш.
Успех !
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Принципно прaвиш ли зa продaвaне тaкивa рaйф лaмпи и колко пaри им търсиш? :)
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Златко, понеже знам че се интересуваш как трябва да се ползва позлатената ми кутия HealthboxOK за очи, има малко ново инфо от колеги. Двама души вече ми казаха че са я слагали не на очите, а отстрани на слепоочието и явно действа през зрителния нерв или нещо такова. Но е имало ефект - и то за няколко дни само. Пробвай ако искаш с твоята.
Може би трябва да се комбинират някак нещата защото при твоята машина се трепят вируси и бацили и оттам вече се оправят нещата в организма, а при моята кутия тогава няма забележим ефект. Тя основно действа при травми, изгаряния, възпаления, артрити, дископатия и др подобни, но при грип - не.
Това което ми хрумва е, че ако се ползва кутията и твоята машина при дистанционна работа върху пациент, вероятно ще има по-добри резултати от обикновено защото се създава енергиен линк през свидетеля към пациента и полето от кутията го поддържа активен. А по него върви вече инфото от машината... Това по принцип е технология на Карл Велц и така работят генераторите му със дистанционна вложка - виж в сайта му.
http://www.welz.us/
Но при малкия му генератор /притежаван от един колега/, измерих поле само от + 500 деветки, което не е хич силно и при 15 хил на HealthboxOK, просто няма място за сравнение на ефективността.
Поздрави!
nightcrawler65
МненияCOLON 111

caduceus написаCOLON Това което ми хрумва е, че ако се ползва кутията и твоята машина при дистанционна работа върху пациент, вероятно ще има по-добри резултати от обикновено защото се създава енергиен линк през свидетеля към пациента и полето от кутията го поддържа активен. А по него върви вече инфото от машината...
Поздрави!
Благодаря за инфото Асене, това ще трябва да го експериментирам, но къде трябва да е кутията за да има максимален ефект?
Няма проблеми да го направим съвместно този експеримент за да можеш да кажеш каква е разлика с и без кутия.
Само ще трябва да се уговорим за време когато и двамата ще имаме поне 40 минути за този тест. Ако имаш желание, можем да опитаме, така може да усетиш и нещо повече :lol:

А сега към въпроса за "icrow" - дали по принцип правя за други хора и за колко ?
По принцип вече ДА, помогнал съм на хора да имат инструмент за третиране на "всички видове животни" имам направени два пълни комплекта в България и един навън , включително + Фрекса с моя лиценз + всички мои сетове , но повече са тези само с основния блок за работа с контактния метод + Фрекса + всички мои сетове по разбираеми причини
Бих посъветвал тези , които имат умения, да си направят сами, тъй като в тази тема има цялата налична информация, споделена от сърце или да си поръчат от чичко Ралф готови модули и да довършат нататък и ако имат някакъв технически проблем все ще го решат някак си. Ако някой има притеснения, че може да се разочарова от отговора може и да не пита. За всички останали отговорът е през л.с.
Бъдете здрави!
BUTTON_POST_REPLY