caduceus написаCOLON
Това което ми хрумва е, че ако се ползва кутията и твоята машина при дистанционна работа върху пациент, вероятно ще има по-добри резултати от обикновено защото се създава енергиен линк през свидетеля към пациента и полето от кутията го поддържа активен. А по него върви вече инфото от машината...
Поздрави!
Благодаря за инфото Асене, това ще трябва да го експериментирам, но къде трябва да е кутията за да има максимален ефект?
Няма проблеми да го направим съвместно този експеримент за да можеш да кажеш каква е разлика с и без кутия.
Само ще трябва да се уговорим за време когато и двамата ще имаме поне 40 минути за този тест. Ако имаш желание, можем да опитаме, така може да усетиш и нещо повече
А сега към въпроса за "icrow" - дали по принцип правя за други хора и за колко ?
По принцип вече ДА, помогнал съм на хора да имат инструмент за третиране на "всички видове животни" имам направени два пълни комплекта в България и един навън , включително + Фрекса с моя лиценз + всички мои сетове , но повече са тези само с основния блок за работа с контактния метод + Фрекса + всички мои сетове по разбираеми причини
Бих посъветвал тези , които имат умения, да си направят сами, тъй като в тази тема има цялата налична информация, споделена от сърце или да си поръчат от чичко Ралф готови модули и да довършат нататък и ако имат някакъв технически проблем все ще го решат някак си. Ако някой има притеснения, че може да се разочарова от отговора може и да не пита. За всички останали отговорът е през л.с.
Бъдете здрави!