Създаване и развитие на технологията ми

Устойство за намаляване разхода на гориво в автомобила
BUTTON_POST_REPLY
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Re: Създаване и развитие на технологията ми

Мнение от ivchak »

Филипе, ако мислиш че аз помня колко кубита е хармонизаторчето - много се лъжеш :lol: :lol: :lol: .Като го гледам ринговете са от двоен шнур(2 Х 7) от проводник 0.48мм. Ако бобината е около 10-12 намотки, а диаметъра на ринговете е около 4-5 см. значи е четвърт кубит.Има и още една възможност, макар и малка- да е с рингове по 5 инча(12.7 см.) защото мисля ,че правих и такива експерименти.Ще се опитам да потърся някъде из компа. дали не съм го снимал и дали има размери.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Колеги,
аман от спънат софтуер при газови инжекциони. Как да обясня на хората, че не им работи обратната връзка, щото някой газаджия не си е свършил работата и не е вързал ламбдата или нещо такова е недонаправил при монтажа... Хубава кола, хубава газова уредба, калпава инсталация, неразбиращ за какво става въпрос клиент - и оттам технологията ми била крива и не работела. Ще взема да си направя накрая един сервиз и само там ще се слагат тези оптимизатори от-до + настройка, за да не се разправям с недовършени работи на други хора. Как да върви тая държава напред, като трябва да обясняваш защо ТАП-ът е добро нещо за газови коли и какво е това оптимизатор - веднага народът си мисли че искаш да го излъжеш нещо и да му откраднеш парите /и то едни мижави 160 лв за комплект К3 и примерно 140-150 за ТАП/... Такива не заслужават нищо ново и добро да им се даде. Съжалявам, но това е положението с масовия роден потребител - днес ми дойде в повече тая простотия, извинете че ви занимавам с глупости, но май ще взема да емигрирам в някоя по-бяла държава. Нещо взе да ми писва и не виждам за какво да работя май... Той Румен Антонов затова избяга човекът - и стана нещо, тук още скоростната му кутия щеше да е само на чертеж и да ходи гладен и немил-недраг. Май идва и моя ред
Хубава вечер и извинете отново

ПП
И каква автотермия, какъв клетъчен регенератор, каква свръхефективна печка да правя - те за един ТАП се стискат, а едно говедо ми каза преди няколко дни че той можел да даде стотина лева само ако нещото правело икономия поне 50% :shock: Млъквам, че само цинизми ми идват на ума пък не е редно пред всички вас дето ми повярвахте и видяхте с очите си кое как е. Сори пак
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Айде поредния изтекъл бг ум! :shock: Какво да ти кажа човек. Българина с право е толкова недоверчив толкова време от всякъде го лъжат и дебнат как да му вземат парите. А като прибавим мизерията в която живеем, то вече става трагикомично. Освен да ти препоръчам да отминаваш с усмивка, друго не знам. Относно ГИ то тя може, както добре знаеш да се регулира, като нормалната газова, така че пак има варянт, даже много по добър защото можеш да регулираш по обороти и натоварване.
И както си говорихме с един приятел, ако я нямаше мизерията надали щехме да се занимаваме с тези неща. Просто щяхме да си ходим на работа на почивки и да си свиркаме. Ама всяко зло за добро. :)
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Ама ти здраво си изпушил :lol:
И то заради тъп простак, най-вероятно с пари, дето може да даде по хилядарка за вечер с някоя вятърничава мадама, но няма доверие на никого и нищо, което е различно от световно известна марка.
Ти си това което си, заради това, че живееш в това пространство на Земята, което се нарича България.
Нито ти ще си щастлив на друго място, нито семейството ти. Можеш да бъдеш абсолютно сигурен в това. Да. Най-вероятно ще получиш признание за работата и знанията си, но постепенно ще влезеш здраво в матрицата.
Майната им на тъпаците и дай да помагаме на свестните хора, които са ТУК и го заслужават напълно.
Просто "се чувай" и като усетиш, че имаш тъпо парче срещу себе си - въобще не се и захващай с него или пък ако вече си се хванал - връщай му парите, взимай си оптимизаторите и ги дай на човек, който ги заслужава.
**************************************************************************************

Човече, нещата, които правиш са чудесни! Работят чудесно!
Всичко, което правиш, увеличава положителната енергия и на хората, които ги ползват, и на Природата!
Правиш добро! : )
Винаги "злото" :lol: ще се опитва да те скапе, нали знаеш :lol:
Ама ще стане само ако му се дадеш.
Пък ти не си такъв човек : )
Наблюдавам - анализирам - променям.
stefan4o
МненияCOLON 91
Регистриран наCOLON Пет Окт 11, 2013 3:49 pm

Мнение от stefan4o »

Асене, явно доста те е ядосал този хубостник. На такива просто им откажи да им монтираш устройството си. Мисля, че няма да станеш по-беден с неговите 160 лева. Поне така бих направил аз, ако бях на твое място. Някъде по-напред бях прочел, че щеше да вадиш документ или сертификат с работата на оптимизатора. Когато имаш нещата черно на бяло и подпечатани от съответната институция или хора, занимаващи се с това нещата мисля стават малко по-различни и в твоя полза. Аз лично, както вече споменах, съм доволен от устройството (иначе досега да си бях поискал парите за него :lol: ). Имах нещо като "излишни" пари в момента на покупката и затова си го позволих. Повечето, с които съм говорил по тая тема казват - ооооо, 160 лева много бееееее :D Тази инвестиция с времето се изплаща, но на никой не му се рискува. В началото казах само на 2-3 мои познати за магнитите просто не исках да будя подигравки за нещо, което още не бях тествал как и дали работи. Дори и сега се въздържам от реклами по форумите, понеже не съм такъв тип човек, ако ме пита някой му казвам, разбира се.
Аз ще ти кажа същото като горния колега - където и да отидеш няма да се чувстваш толкова добре, колкото тук. Прави нещата за собствено удовлетворение и помагай на хората да си намалят разходите, тогава и ще имаш признание и ще си доволен от себе си. За мен това са нещата, които карат човек да се чувства щастлив.
smsi-h
МненияCOLON 287
Регистриран наCOLON Пон Сеп 09, 2013 5:37 pm

Мнение от smsi-h »

Асене,
Нещо си объркал 01 ноември с 01 април и като си разрбал, че е 01 ноември, си се вкиснал като оцет! :lol: Ти през Алтавум мина, че един простак да ти се опре ли бе? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Нали знаеш, всяко чудо за три дни! В момента си се втелясал, ама ще ти мине като на куче счупан крак! :D Като на ядосан котарак ще ти мине, сега разярен, след пет минути спящ блажено! :lol:

Не мисля, че на друго място ще си онзи, който си в България, където си израстнал.
Напълно подкрепям Филип в неговото изказване от последния му пост.
Можеш да бъдеш благодарен, че матрицата все още те притиска с отхвърляне. Нататък можеш да очакваш и много по-жестоко отношение. Тотално пречене на всяка крачка и във всички области на живота, които те докосват. В някакъв момент и заплахи за живота, и, не дай си боже, осъществяването им... Бре, пепел ми на устата! :oops: Ама тя матрицата няма де са даде лесно, много добре го знаеш! Важното е да не се бориш! Борбата е безсмислена! Щото, каквото излезе от тебе, такова ще се върне. В момента настъпваш матрицата по кокалчетата, по фундамента й, и тя затова се държи с теб така. Защитава се като типичен егрегор. И както казваше Кастанеда, единственото лечебно средство срещу подобни същности е тотално да не им се обръща внимание, иначе си ги храним с вибрации. По-добре е да ги държим гладни. Където и да си, в която и да е част на света да си, все тая; ся да не ти давам примери в Западния свят, какво е ставало с разрушителите на матрицата, ти ги знаеш.
По-добре да я рушим в мислите си на тихо място като България, щото живота е скъпо удоволствие!
Последна промяна 1 на smsi-h, променена общо 0 пъти
ascension
МненияCOLON 19
Регистриран наCOLON Пет Авг 30, 2013 8:28 pm

Мнение от ascension »

Асене не се ядосвай или поне се опитай да ти минава моментално:)
Знам че е лесно да се каже, но подкрепям Philip за това че е по добре да помагаш на свестните хора в България, отколкото да получиш признание навън и да те хване матрицата.
Майната им на гадните същности, нека ги уморим от глад :)
Аз поне се опитвам да се наблюдавам отстрани и като усетя че се ядосвам, веднага вземам мерки :)
Изпращам ти моето спокойствие в момента, дано те зареди за дълго :)
Поздрави!
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Благодаря на всички за подкрепата, нещо се бях вкиснал яко но май ми минава вече :D Срещам се с доста хора, които са калпазани и влача боклуци от тях - добре че имам тука на място /освен вас, разбира се/ едни приятелчета дето виждат, че да си помагаме взаимно.
Работя по матрициране на суровото излъчване от К3 с диетилов етер и има резултати, но не са свършили още тестовете. Идеята е да се повлияят по-забележимо и старите дизели без обратна връзка/ламбда/, като се подобри радикално изгарянето и саждите да са в употреба, вместо да излизат от ауспуха :)
Май ще си стоя тука, с такива готини хора като вас - брат ми беше близо 1 г. навремето в САЩ, изпуши и се върна човекът - нямало с кой две човешки думи да си каже и един купон да си спретне :lol:
Поздрави!!!
sheki
МненияCOLON 301
Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
МестоположениеCOLON Златоград
CONTACTCOLON

Мнение от sheki »

важното е проблемите да се оставят пред входната врата на влизане :)
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Старите дизели и на тях може лесно да се намали горивото и да се пипа предварението! :) Въпрос на смелост и да познаваш добър дизелджия да ти оправи бакиите, ако оплескаш нещо. :lol:
BUTTON_POST_REPLY