icrow написаCOLONТова с скайп лечението от разстоянке пробвано ли е без звук само картина? Защото си мисля че монитора няма как да предаде честотата
По въпроса мога да кажа следното:
Този спонтанен начин за експериментиране продължава и в момента, като в никой от случаите до сега не е използвано предаване звук а винаги е само картина/ винаги при стартиране на процедура се изключват микрофони и говорители /.
Много е трудно на хора с някакъв вид техническо образование да излязат извън обхвата на своето познание, защото когато логическите обяснения за даден процес свършат- всичко се преписва като разказ от приказка за лека нощ на децата, но това всъщност за мен няма никакво значение- важен е резултата както съм писал и преди. лично аз не се интересувам защо водата е топла - просто я ползвам защото ми необходима и върши работа. За мен ще бъде загуба на време да търся причините на въздействието а също не смятам, че трябва да ми бъде и цел.
Сега се провежда един наистина важен експеримент срещу "Рак на панкреаса" по този метод, като човека е в Англия и от проведените до тук 7 процедури нещата са оптимистични, като критерий за това е разреждане на кризите от болките и намаляване употребата на морфин, но за това може да се говори месец или два по-късно. Тогава хората които са от другата страна на експеримента ако имат желание могат да споделят как са били за тях нещата, но дори и те да не кажат нищо аз ще споделя какъв е крайния резултат - всъщност само това има значение.