Райф - машина

Общи основи на холистичната, хомеопатичната, енергийната и нелекарствена медицина
BUTTON_POST_REPLY
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Райф - машина

Мнение от caduceus »

Златко,
ще ти пиша на лични как точно да го направиш, защото инфото е в малко особена област и може да се ползва за неправилни цели ;) После тествай на някой дето ти е по-наблизо и можеш да проследиш ефекта на живо :)
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

:) Ще се пробвам да си спретна сам. Даже ми хрумнаха няколко идеи :)
nightcrawler65
МненияCOLON 111
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 10:12 pm

Мнение от nightcrawler65 »

За много години на всички, бъдете живи и здрави.
Тъй като от скоро разполагам с времето както аз преценя, което си е супер, мога да предложа на някой със спешен проблем /като например активни хемороиди, цистит или нещо друго, за което имам подходящ сет/, за който не е намерил решение, може да се пробва "дистанционно", както съм описал няколко случая малко по-напред по темата. За целта ще му е нужно свободно време, компютър - "скайп" и по възможност един по-голям монитор или телевизор свързан към компютъра . Като на монитора ще се вижда подобно на снимката по-долу,
20160115_223514-lamp-2.jpg
20160115_223514-lamp-2.jpg (43.44 KiB) Прегледано 6659 пъти
но основно лампата и плазмения разряд между електродите. Но за другите подробности, които не са съществени, ще ги уточним набързо преди да започнем. :)
Успех !
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Явно в чв върши работа, но не мисля, че монитора може да предаде реалната честота. Тоест явно нещо друго се предава на оргонен принцип, както при измерване от снимки.
skeleta
МненияCOLON 198
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 9:16 am

Мнение от skeleta »

Здравейте!
Малката миналия петък вдигна температура. Викам си сега ще я тествам с машинката. С 1000 кандарми и рев 1 час успях да я закача. Само че на другия ден пак вдигна температура. и не посмях да я "облъча" отново. В понеделник отидоха с баба в Хисаря и сряда сутринта се върнаха от там защото вдигнала много висока температура. Лекарката и даде антибиотик само че нещо не подейства. Имаше и кашлица, но според докторката дробовете и били чисти. Да ама температурата не спадна до четвъртък вечер и реших да действам пак. обадих се на Златко и го помолих за сет за пневмония(нямаше как да е само грип вече). Пуснах и един и половина(само час успях да я задържа с електродите ). На другия ден се събуди свежа и без температура. През цялото време не сме спирали антибиотика. Дали се е излекувала от Райф машината или от лекарството не знам с сигурност, но е факт че на втория ден вечерта все още беше с температура въпреки лекарствата.
От вчера жената подсмърча и налива някакви аспирини, и сега съм я вързал с електродите и да видим какво ще стане утре.
Сета за метилите го написах и го пробвах, но разлика не видях. Все пак ще трябва да отида на лекар за да ми каже дали е псориазис.

Поздрави!
skeleta
МненияCOLON 198
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 9:16 am

Мнение от skeleta »

Жената днес е много добре. Само хремаа и е останала само че за нея още не знам с какво да я "облъча".
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Мнение от Slav »

Действай с метлата (половинчасовия сет) на Кен Юзел :)
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Това с скайп лечението от разстоянке пробвано ли е без звук само картина? Защото си мисля че монитора няма как да предаде честотата
nightcrawler65
МненияCOLON 111
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 10:12 pm

Мнение от nightcrawler65 »

icrow написаCOLONТова с скайп лечението от разстоянке пробвано ли е без звук само картина? Защото си мисля че монитора няма как да предаде честотата
По въпроса мога да кажа следното:
Този спонтанен начин за експериментиране продължава и в момента, като в никой от случаите до сега не е използвано предаване звук а винаги е само картина/ винаги при стартиране на процедура се изключват микрофони и говорители /.
Много е трудно на хора с някакъв вид техническо образование да излязат извън обхвата на своето познание, защото когато логическите обяснения за даден процес свършат- всичко се преписва като разказ от приказка за лека нощ на децата, но това всъщност за мен няма никакво значение- важен е резултата както съм писал и преди. лично аз не се интересувам защо водата е топла - просто я ползвам защото ми необходима и върши работа. За мен ще бъде загуба на време да търся причините на въздействието а също не смятам, че трябва да ми бъде и цел.
Сега се провежда един наистина важен експеримент срещу "Рак на панкреаса" по този метод, като човека е в Англия и от проведените до тук 7 процедури нещата са оптимистични, като критерий за това е разреждане на кризите от болките и намаляване употребата на морфин, но за това може да се говори месец или два по-късно. Тогава хората които са от другата страна на експеримента ако имат желание могат да споделят как са били за тях нещата, но дори и те да не кажат нищо аз ще споделя какъв е крайния резултат - всъщност само това има значение.
:cheers:
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Защо реши,че съм със закостенели технически разбирания и трябва да се оправдаваш? Монитора не може да пресъздаде високи честоти, така че остава да пренася нещо друго (няма да навлизам в разсъждения). Аудиото до някъде може и нз защо го изключвате, но няма да давам акъл.

Поздравления за успеха! Това което си постигнал е много ценно!
BUTTON_POST_REPLY