Е, не така де "icrow", ни най-малко отговорът ми беше написан с цел да обидя някой от форума, който е с широки възгледи към нестандартното. Така че ако си го приел лично, просто няма основание.icrow написаCOLONЗащо реши,че съм със закостенели технически разбирания и трябва да се оправдаваш?
Написах го така, защото и аз самия доста се "съпротивлявах" докато започнах да приемам фактите а какво остава за един човек, който е отстрани и чете едни неща, за които никой не го учил в училище/ включвам и висшето/ и тогава просто се включва автоматично този вид "защитна" реакция и следва всичко онова, което вече беше споменато - просто човешка природа. Та стига толкова за това, мисля, че на всички вече е ясно.
Относно спирането на звука при провеждане на експеримент.
Има си две причини: Първо за да не се предават/ и смесват/ шумовете от стаята, които да се насложат като паразитни такива. И второ, че няма как да предам отделно аудио модулиращите честоти, след като вече те са станали част общия модулиращ импулс и участват в плазмения разряд между електродите на лампата. Всичко това дава свободата и от двете страни да не се преустановяват други нормални дейности т.е. да се съобразяват в разговорите си или други такива, създаващи допълнителен шум.
И накрая, благодаря за оценката