Райф - машина

Общи основи на холистичната, хомеопатичната, енергийната и нелекарствена медицина
BUTTON_POST_REPLY
desykarl
МненияCOLON 5
Регистриран наCOLON Нед Мар 13, 2016 9:39 pm

Re: Райф - машина

Мнение от desykarl »

Здравейте и от мен!Надявам се да не съм единствената жена във форума.Това е и причината да не пиша,въпреки че от доста време ви чета и следя с интерес.И много ме радвате не само с гениалните ви хрумвания и идеи,но и с приятелския дух и взаимопомощ,който цари в този форум.
Nightcrawler 65 вече ме представи,и то така,че наистина ме изчерви.Истината е,че от опита ми всички хронични и остри болести ,дори и детските настинки са в основата си нашествия от паразити.За които разбира се,дори и не подозираме .Вече доста години чета,приготвям ,пробвам най-различни билки,отвари,добавки,хомеопатия и каквото можете да си представите.И повярвайте ми,всичко ставаше много бавно,понякога и със силни терапевтични кризи.Точно изчистя черва,черен дроб и панкреас ...а те нали също се мъчат да оцеляват и поумняват...отидат в бъбреци,простата,а още по-лошия вариант ..в главата.Друг път едно яйце да остане,след месец изненадата е готова.Дори някои пациенти вече сами преценяват и познавайки тялото си,разбират че пак си "отглеждат домашен любимец".Защото тялото ни е много умно и винаги ни подава сигнал:главоболие,гадене,обрив,температура.
И когато намерих nightcrawler65 и започнахме сеансите с измерванията веднага преди и след светенето с лампата...наистина се почуствах като Алиса в Страната на чудесата.Виждах чудото да се случва пред очите ми!Трябва да ви кажа ,че след ден,седмица,отново тествах...да не би случайно ...някъде да се е скрило някое яйчице!
Уверявам ви,всички бяха чисти.Да,вече вярвам в чудесата на nightcrawler65!
И да споделя най-пресния случай и засега най-фрапиращия!Жена на 50 г.с диагноза рак.Съпругът й е лекар и вече правеха химиотерапия.Моята диагноза е ехинокок-кучешка тения.След светене тричасово с лампата дори вече не хващах сигнал за ракови клетки,а от вечерта тя казва,че е започнала да уринира...червеи!Като филм на ужасите звучи,знам!Но щастието и удовлетворението е къде по-силно чуство!Само накрая ще прибавя ,че доктора се обърна към нас и ни каза:Вие ми преобърнахте всички идеи за медицината!
Аз също тук Благодаря на nightcrawler65 и се надявам на още много такива вдъхновени идеи,които стават реалност и правят чудеса!
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Здравейте,
с колеги започваме малко тестове, за да установим дали може да се направи вариант на лампата в наши условия, с използване на излъчватели с по-достъпна цена. Говоря само за плазмената лампа, която е скъпа - генератора и другите неща на Златко естествено ще са същите. Надявам се до края на седмицата да има резултати :)
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Вчера следобед направихме дистанционен сеанс със Райф лампата на Златко и още вечерта нещата се видяха значително променени :) Интересното е, че "обработката" беше за друг човек, но аз седях до него и определено също имам ефект, въпреки че не сме целели това... Няма да навлизам в подробности, защото те не са важни - но проблемът е /или беше/ кофти и от много години. Ще опитам да проверя на следващия сеанс какво наистина става и как се предава въздействието - дали е чрез допир или като обемно поле /ще стоя на разстояние 20-30 см тоя път за да видим ще ми повлияе ли пак/. Ако излезе, че може да се правят групови сеанси, се отварят възможности за помощ на повече хора наведнъж.
По време на сеанса измерих локално повишаване на енергетиката на обработвания човек, на разстояние 30-40 см от лампата, намаляващо като сила към крайниците /екранът на лаптопа беше до корема на човека на десетина см., обърнахме го настрани за да може да се сложи по-плътно/. Направихме го през скайп, без звук - само образа на светещата плазмена лампа на Райф машината. Благодарности на Златко! :worship: :beer: :doubleup:
Поздрави
Антани
МненияCOLON 25
Регистриран наCOLON Вто Авг 05, 2014 1:38 pm

Мнение от Антани »

Очаквах резултатите от тези тестови, но вие направо ме разбихте :Laie_82: .
Страхотна работа.
Iliya
МненияCOLON 69
Регистриран наCOLON Пон Дек 15, 2014 8:40 am
МестоположениеCOLON София, Петрич

Мнение от Iliya »

Здравейте на всички,
Бързам да ви пиша докато са топли впечатленията от направеното. Както ви споменах по-рано със Слави се разбрахме да тестваме предоставената от Роско лампа с моята схема и да видим има ли хляб в тая работа или купуването на лампи от чужбина ще продължи да бъде единствен вариант. Направихме доста тестове с различни фантоми ( :cheers: чаши с вода), които да послужат за радиестезични измервания, като се разбрахме за тях да пише Слави, а аз ще ви разкажа повече за техническата част на експеримента.
Заменихме моята SSQ-ST 20" права тръба с външни електроди, захранвана през крайно стъпало на 74VDC и 2200pF филтър на входа на съгласуващата намотка с ръчно изработената U образна 50см (по визуална оценка) пълна с аргон тръба с вътрешни електроди. Филтърът на входа бе настроен на 1100pF, напрежението на захранването бе запазено.
1. Лампата стартира лесно и запазва плътност на плазмата.
2. Цвят синьо-виолетов (стандартен за газ аргон). След няколко минутна работа се появи субективно усещане за замъгляване. Необходими са още експерименти за да се прецени до колко е така.
3. Генерацията на плазма се поддържа и запазва стабилна от 3Hz до максималния обхват на уреда.
4. Температурата на електродите след 20 минути работа достигна 73 градуса по Целзий.
С допълнителни експерименти ще се установи до колко лампата има лечебен ефект и запазва ли техническите си параметри достатъчно дълго. Лично за мен ако майсторът на тази лампа (моите поздравления за добрия резултат :beer: ) успее да пресъздаде например копие по габарити на SSQ-PT или SSQ-ST ще можем да се възползваме от сметките на Ралф за дължината на кабелите и съгласуващите вериги като цяло, което ще е добра отправна точка за начало.
@Златко - обещах на Слави да му предоставя информация за съгласуващата бобина. След като я направи с твое разрешение ще му помогна да усилим неговия генератор, така че да захрани плазмената лампа. На 37V мисля, че ще я запали и задържи в стабилна генерация без проблем.
А ето и една снимка от днешното събитие :tongue:
Прикачени файлове
U shape tube
U shape tube
DSC_0340.JPG (194.14 KiB) Прегледано 5695 пъти
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Мнение от Slav »

Ето и една снимка от мен на запалената лампа:
IMAG0204.jpg
IMAG0204.jpg (181.83 KiB) Прегледано 5691 пъти
Това е чаша с вода от същата, която наляхме в останалите чаши:
IMAG0207.jpg
IMAG0207.jpg (248.77 KiB) Прегледано 5691 пъти
Ето и останалите проби, които решихме за експеримент да поставим на различно разстояние от лампата. Който може нека измери има ли разлика :worship:

Начало:
IMAG0210.jpg
IMAG0210.jpg (317.28 KiB) Прегледано 5691 пъти
След 7 минути:
IMAG0212.jpg
IMAG0212.jpg (343.81 KiB) Прегледано 5691 пъти
След 12 минути:
IMAG0213.jpg
IMAG0213.jpg (328.94 KiB) Прегледано 5691 пъти
След 17 минути:
IMAG0215.jpg
IMAG0215.jpg (352.26 KiB) Прегледано 5691 пъти
Аватар
Slav
МненияCOLON 319

Мнение от Slav »

Ето и проби с лампата на Илия:

Начало:
IMAG0216.jpg
IMAG0216.jpg (326.08 KiB) Прегледано 5691 пъти
След 5 минути:
IMAG0217.jpg
IMAG0217.jpg (315.2 KiB) Прегледано 5691 пъти
След 10 минути:
IMAG0218.jpg
IMAG0218.jpg (309.85 KiB) Прегледано 5691 пъти
След 15 минути:
IMAG0219.jpg
IMAG0219.jpg (337.58 KiB) Прегледано 5691 пъти
Аватар
Slav
МненияCOLON 319

Мнение от Slav »

Лампите разбира се са пуснати на един и същи сет през фрекс :)

:connie_bye:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Здравейте,
днес направихме втори дистанционен сеанс Хасково-Ловеч при същите условия, защото има голяма полза. Установи се, че при стоене настрана от човека няма значително повлияване /мерено радиестезично все пак/ а зарядът се предава основно чрез директен допир до облъчвания човек. Субективно усещането е като вибрация или лек ток през мястото на допира. Механизмът вероятно е следния - излъчвател /Райф лампа/, енергиен линк през образа и по скайп и предаване на визуална и оргонно-модулирана лечебна информация, индукция в тялото на приемащия и преобразуване в оргонен ток, частично прехвърляне на тока като през проводник /при допир до приемащия/ към друг човек.
От постовете и снимките виждам, че колегите са се потрудили добре! Утре на прясна глава ще измеря какво има като енергиен заряд от лампите и в чашите, че сега стана късно - а не искам да рискувам с неточни резултати.
Поздрави!
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Момчета,
постарали сте се, но явно има нещо което не е ОК, защото не засичам почти никакво + излъчване. И то във всички снимки, чаши с вода, както и двете лампи директно. Не броим някои малки флуктуации и стоящи вълни със слаба интензивност. Сравнявал съм лампата от първите снимки в темата с тези двете сега - разликата е огромна...
Мислех че проблемът е у мен снощи, щото бях доста уморен като ги гледах, но явно не.
В четвъртък съм в Сф. и ще се видим със Слави, да направим директни тестове с тая лампа че да видим как ще е на живо. Ще пробвам и едни отражателни елементи със супероргонитен слой, да видим дали ще се усили интензитета на излъчването. Но сега като гледам, нещо не ми харесва работата щото май няма какво да се усилва :)
Очевидно ще го решим на място.
Поздрави!

ПП
Странното е, че на по-раншните снимки и лампата на Роско, както и тази на Илия си работят ОК. Да не сте променяли нещо сега?
BUTTON_POST_REPLY