Ротовертер АС мотор-магнитен генератор

Теория и практика в конкретни устройства
BUTTON_POST_REPLY
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Ротовертер АС мотор-магнитен генератор

Мнение от caduceus »

Гого, май само ти и аз работим тука... Но това е положението. Желая ти успех /и прати снимки на каквото там говорихме, за да го погледна/.
Поздрави!
sheki
МненияCOLON 301
Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
МестоположениеCOLON Златоград
CONTACTCOLON

Мнение от sheki »

Можем само да ви похвалим :) и завидим за свободното време.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Благодаря, но аз се занимавам професионално и това ми е работата от доста време :) За Гого не знам
Поздрави
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Дa, трябвa си свободно време, a и пaри. :) Имa и хорa, които въпреки всичко рaботят и нaпредвaт по рaзни проекти. Товa че не пишaт по форумите не знaчи, че не се рaботи. :) Ето примерно aз съм в егaти сериятa и се скaпвaм от рaботa, но нaпредвaм по оргонните технологии с тел :smileylol: Имaм успехи и при aвтомобилите и в един друг проект, но просто не искaм дa се хвaля. Безмислено е :)
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Чудесно, поздравления! Дано нещата вървят добре и да излезе нещо хубаво като краен продукт
Успехи!
Аватар
Gogo1
МненияCOLON 703
Регистриран наCOLON Вто Дек 30, 2014 12:08 pm

Мнение от Gogo1 »

Да пишеш какво си направил не е безсмислено.
Като четат какво е постигнато може и други да
проумеят,че това е факт а не глупости и небивалици.

Поздрави!
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Мерси! :)
Прогреса винаги е правен с хубави идеи обаче винаги ни дърпа надолу. :) Като имам съображения относно оргоните устройства и няма да казвам как се прави нито ще продавам, то само за да се похваля няма смисъл. Това не значи, че от това много хора ще се облагодетелстват дори без да разберат. :) За другите неща като роторвертери отоплители и тн. когато пак се захвана с тях и имам какво да покажа ще го покажа, но сега са на дневен ред други неща. :)

Поздрави!
Аватар
Gogo1
МненияCOLON 703
Регистриран наCOLON Вто Дек 30, 2014 12:08 pm

Мнение от Gogo1 »

Здравей icrow!

Според мен когато пишеш за нещо което си направил и работи
това не е хвалба а факт и е по добре да пишеш за това та и други
да го направят.Колкото повече от колегите го направят по добре.
Винаги ще има такива които ще те опонират но това не е причина
да не пишеш за нещата които си направил.
Мен също ме дрънкаха но не ми пука защото знам,че това за което
пиша е факт.Тези които разбират за какво става въпрос
ще го направят и е възможно даже да го направят по ефективен и от моя
вариант.Винаги нещо погледнато от друг ъгъл може да стане различно и
по добро.
Сигурен съм,че моя генератор е различен от този на Бедини и е по ефективен.
Тези които бяха при мен и видяха как работи са убедени в това но не пишат.
:question:

Такава е действителността.

Хич да не ти пука кой какво дрънка.Пиши за да има повече като нас.

Поздрави!
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Колко сме писали с Асен и Филип :smileylol: ама няма други, като нас. В областа на оргона де. Някой, който да се опита да свърже2+2 та да види какво ще стане. Само Боб, Ивчак и Хипарх правят нещо, а сега гледам и новия колега Спиро набира скорост. За по силните неща съм казал защо няма да ги споделям. Всички останали сфери на действие ще споделям и помагам колкото мога. Просто последно време нямам време за нищо и по малко поработвам по оргона, но ще трябва да се захващам с топлото пак, че зимата не е далеч. :)
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Така е, Иване... Аз също тествам нови неща по преобразуване на оргонно поле в оргонен ток, орг. трансформатор сила-напрежение, стоящи вълни и т.н. - но кой да се включи като нямат повечето хора нито време, нито знания, нито усет. Кой е подготвен за да разбере правилно и на необходимото ниво нещата на Гого, или на Владимир, или моите и твоите... Така че - и сам войнът е войн.

Още нещо, макар че ще оспамя малко темата. Чета ви другия форум от време на време - но прави лошо впечатление, че снимки и файлове се крият от гостите, което не говори добре за ръководството на форума. Тук всичко се вижда от всички - пък който иска да се регистрира. Празни регистрации, само за да се получи достъп до елементарна информация просто са излишно губене на време и създаване на кухи потребители. Както и да е - въпрос на политика, но показва отношение...
То май няма какво да се крие де - телени трискелиони и спиралки ли? Да не говорим за хармонизатори на Спърлинг и изделия на Мировинг, генератори на оргонна пара ли, количествено измерване на оргонни полета и т.н. /всичко това ви научих аз как се прави/, имплозионни тръби /хем медните са с компромиси заради дебелостенния материал и недобрата форма - а и Филип не разбра най-накрая, че не бива да се правят със завой на 180 градуса/ :lol: Кое е като хората и на ниво, че някой да се интересува как е направено?
С изключение разбира се на работите на Хипарх по студения ток и Кирлиан, както и твоите намотки и генератори :) И е добре, че не пускаш публично силните неща /аз също/ - могат да се използват от някои хора за неправилни цели. Това просто не е лъжица за всяка уста - колкото и да им се иска на хора като Боб ;) Не може всеки да е като Майк :smileylol:
Както и да е - нещата са пределно ясни, поне за мен. Който има малко ум в главата, ще прецени сам
Поздрави!
BUTTON_POST_REPLY