РЕЦЕПТИ
-
- МненияCOLON 301
- Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
- МестоположениеCOLON Златоград
- CONTACTCOLON
Re: РЕЦЕПТИ
За 22 лв софийска фирма мисля, маслото е от Сирия 60ml и изглежда истинско
- Прикачени файлове
-
- IMAG3503.jpg (839.67 KiB) Прегледано 10817 пъти
-
- IMAG3504.jpg (683.5 KiB) Прегледано 10817 пъти
-
- IMAG3505.jpg (1.15 MiB) Прегледано 10817 пъти
Здравейте колеги!
На Слави обясних лично всичко което знам за санталовото масло и затова не писах нищо тук.
Мисля,че ще е добре да ви информирам,че това масло деиства положително не само за решаване на
дерматологични проблеми но от личен опит знам,че върши идеална работа и при упорита кашлица,
болки от каквото и да естество и също така при порезни рани и контузии със силни болки.
Действа обезболяващо и има невероятен анти септичен ефект. Действа много бързо и при зъбобол.
Като ме болеше зъб просто поставих една капка на пръста и намазах местото където е болката.
След няколко минути вече не усещах болка.За това масло няма писано ,че има някакви странични нежелани ефекти.Там където това дърво просто си расте маслото от него го използват дори и за успокоение на болки
в стомаха на бебетата (колики).В хладка вода капват няколко капки от маслото и го дават на бебето с проблеми.
Маслото действа успокояващо и тонизиращо.
Прочетете в нета има много писано от хора щастливи от това,че са го открили и вече не се тровят с медикаменти.
Поздрави!
На Слави обясних лично всичко което знам за санталовото масло и затова не писах нищо тук.
Мисля,че ще е добре да ви информирам,че това масло деиства положително не само за решаване на
дерматологични проблеми но от личен опит знам,че върши идеална работа и при упорита кашлица,
болки от каквото и да естество и също така при порезни рани и контузии със силни болки.
Действа обезболяващо и има невероятен анти септичен ефект. Действа много бързо и при зъбобол.
Като ме болеше зъб просто поставих една капка на пръста и намазах местото където е болката.
След няколко минути вече не усещах болка.За това масло няма писано ,че има някакви странични нежелани ефекти.Там където това дърво просто си расте маслото от него го използват дори и за успокоение на болки
в стомаха на бебетата (колики).В хладка вода капват няколко капки от маслото и го дават на бебето с проблеми.
Маслото действа успокояващо и тонизиращо.
Прочетете в нета има много писано от хора щастливи от това,че са го открили и вече не се тровят с медикаменти.
Поздрави!
Здраве и успехи през цялата 2017 година!
Имате ли впечатления от употребата или от замервания на хлорен диоксид известен още като ММС, ЦДС?
http://bilkolechenie.net/news_detailed.php?id=247
Имате ли впечатления от употребата или от замервания на хлорен диоксид известен още като ММС, ЦДС?
http://bilkolechenie.net/news_detailed.php?id=247
Здравей, Станимире!
В домашната си аптечка (хладилника
) имам винаги по една бутилка ЦДС. За който не му пречи да го пие - уникален е. С това чудо ще забравите за антибиотиците за дълго. Използвам го за всякакви неразположения и заболявания. Естествено по-овреме, че да не става работата сложна. Имам и DMSO ама жена ми не ме понася след една капка в чашата 
В домашната си аптечка (хладилника

Разкажи повече за дозирвката и приложението, от какво си се избавил примайки го. Поръчваш го отнякъде или сам си го приготвяш?
Препаратите си ги набавям от Светослав директно през неговия сайт http://www.mmsbulgaria.com/ . Там са и протоколите за прилагане. Мисля, че са доста подробни и вършат работа, също може да се разчита и на съпорт от негова страна.
Правили ли сте замервания за възможностите да въздейства на различни патогени. Може да качите снимка за свидетел в случай, че някой реши помогне замерването.
Според мен няма да има кой знае каква разлика при проби с патогени - 99,9% тотал щета. Проблемът с действието на тези препарати в организма на човек е достигането на достатъчно голяма доза, която се постига постепенно според предписанията на различните протоколи и индивидуалните специфики на "пациента". Обаче DMSO много помага в това отношение. Правил съм си експеримент с DMSO с какпа върху челото и след 2, 3 минути започвам да усещам вкуса му в устата си. Това нещо се спира само в емайла на здрав зъб, през всяка друга тъкан минава.
-
- МненияCOLON 301
- Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
- МестоположениеCOLON Златоград
- CONTACTCOLON
И аз си имам шишенце ЦДС в хладилникаIliya написаCOLONЗдравей, Станимире!
В домашната си аптечка (хладилника) имам винаги по една бутилка ЦДС. За който не му пречи да го пие - уникален е. С това чудо ще забравите за антибиотиците за дълго. Използвам го за всякакви неразположения и заболявания. Естествено по-овреме, че да не става работата сложна. Имам и DMSO ама жена ми не ме понася след една капка в чашата

-
- МненияCOLON 2
- Регистриран наCOLON Съб Апр 29, 2017 4:37 pm
Здравейте,caduceus написаCOLONКогато се съчетаят сода бикарбонат със кленов сироп, имам преки наблюдения от лечение с тази смес върху майка ми. Не ми се разпростира по-конкретно, защото са лични неща, но със разтвор от пречистена сода + канадски кленов сироп в съотношение 1/3 /чаени лъжички/ в чаша от 150 грама с топла /не повече от 45 градуса/ - вода, сутрин и вечер на гладно, спряхме развитието на рак в белите дробове. Напреднала форма с разсейки в костите, вече неподлежаща на третиране по медицински път. Жената я бяха отписали и и даваха максимум 3-4 месеца още преди година, а сега припка из къщата, готви и се чувства съвсем добре. Иначе е на 75 години, с множествена склероза от 35 години /спряна с билков препарат и кавказко мумийо/, пейсмейкър и още други неща - т.е. не е първа младост и в цветущо здраве по принцип. Лечението със содата + сиропа сме го правили два-три месеца, но ефектът се усети още след 5-6 дена.
интересувам се с какъв кленов сироп точно правехте лечението - ако може да дадете марка или направо накакъв линк. Питам, защото четох, че не всеки кленов сироп е произведен от тези части на дървото, от които трябва, и някои видове били по-скоро захар с евентуално накиснати части от растението.
Също така за содата - всяка ли става или сте ползвали по-специална? На места се появява информация, че в обикновената сода имало алуминий и трябвало да бъде пречистена.
Правилно ли съм разбрала за съотношението - 1 част сода и 3 части кленове сироп.
Може ли да кажете повече за тези енергийни системи? Сигурни ли сте, че кленовият сироп и содата са помогнали, а не тези енергийни трансфери?caduceus написаCOLONОтделно съм и правил енергийни трансфери по системата Универсална енергия /имам почти всички нива, от правилните хора/, а също пие силно енергизирана вода, третирана от кутията ми ОК-Магнум.
Много ще съм благодарна, ако ми отговорите, защото имам близък с рак на мозъка. В момента пие активирана вода (алкална) и след 1 месец прием като че ли се чувства по-добре, но аз продължавам да разучвам начини за лечение.
Благодаря отново и хубав празник!