РЕЦЕПТИ

Общи основи на холистичната, хомеопатичната, енергийната и нелекарствена медицина
sheki
МненияCOLON 301
Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
МестоположениеCOLON Златоград
CONTACTCOLON

Re: РЕЦЕПТИ

Мнение от sheki »

За 22 лв софийска фирма мисля, маслото е от Сирия 60ml и изглежда истинско
Прикачени файлове
IMAG3503.jpg
IMAG3503.jpg (839.67 KiB) Прегледано 10817 пъти
IMAG3504.jpg
IMAG3504.jpg (683.5 KiB) Прегледано 10817 пъти
IMAG3505.jpg
IMAG3505.jpg (1.15 MiB) Прегледано 10817 пъти
Аватар
Gogo1
МненияCOLON 703
Регистриран наCOLON Вто Дек 30, 2014 12:08 pm

Мнение от Gogo1 »

Здравейте колеги!

На Слави обясних лично всичко което знам за санталовото масло и затова не писах нищо тук.
Мисля,че ще е добре да ви информирам,че това масло деиства положително не само за решаване на
дерматологични проблеми но от личен опит знам,че върши идеална работа и при упорита кашлица,
болки от каквото и да естество и също така при порезни рани и контузии със силни болки.
Действа обезболяващо и има невероятен анти септичен ефект. Действа много бързо и при зъбобол.
Като ме болеше зъб просто поставих една капка на пръста и намазах местото където е болката.
След няколко минути вече не усещах болка.За това масло няма писано ,че има някакви странични нежелани ефекти.Там където това дърво просто си расте маслото от него го използват дори и за успокоение на болки
в стомаха на бебетата (колики).В хладка вода капват няколко капки от маслото и го дават на бебето с проблеми.
Маслото действа успокояващо и тонизиращо.

Прочетете в нета има много писано от хора щастливи от това,че са го открили и вече не се тровят с медикаменти.

Поздрави!
Станимир
МненияCOLON 3
Регистриран наCOLON Чет Ное 24, 2016 10:33 am

Мнение от Станимир »

Здраве и успехи през цялата 2017 година!
Имате ли впечатления от употребата или от замервания на хлорен диоксид известен още като ММС, ЦДС?
http://bilkolechenie.net/news_detailed.php?id=247
Iliya
МненияCOLON 69
Регистриран наCOLON Пон Дек 15, 2014 8:40 am
МестоположениеCOLON София, Петрич

Мнение от Iliya »

Здравей, Станимире!
В домашната си аптечка (хладилника :) ) имам винаги по една бутилка ЦДС. За който не му пречи да го пие - уникален е. С това чудо ще забравите за антибиотиците за дълго. Използвам го за всякакви неразположения и заболявания. Естествено по-овреме, че да не става работата сложна. Имам и DMSO ама жена ми не ме понася след една капка в чашата :smileylol:
Станимир
МненияCOLON 3

Мнение от Станимир »

Разкажи повече за дозирвката и приложението, от какво си се избавил примайки го. Поръчваш го отнякъде или сам си го приготвяш?
Iliya
МненияCOLON 69

Мнение от Iliya »

Препаратите си ги набавям от Светослав директно през неговия сайт http://www.mmsbulgaria.com/ . Там са и протоколите за прилагане. Мисля, че са доста подробни и вършат работа, също може да се разчита и на съпорт от негова страна.
Станимир
МненияCOLON 3

Мнение от Станимир »

Правили ли сте замервания за възможностите да въздейства на различни патогени. Може да качите снимка за свидетел в случай, че някой реши помогне замерването.
Iliya
МненияCOLON 69

Мнение от Iliya »

Според мен няма да има кой знае каква разлика при проби с патогени - 99,9% тотал щета. Проблемът с действието на тези препарати в организма на човек е достигането на достатъчно голяма доза, която се постига постепенно според предписанията на различните протоколи и индивидуалните специфики на "пациента". Обаче DMSO много помага в това отношение. Правил съм си експеримент с DMSO с какпа върху челото и след 2, 3 минути започвам да усещам вкуса му в устата си. Това нещо се спира само в емайла на здрав зъб, през всяка друга тъкан минава.
sheki
МненияCOLON 301
Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
МестоположениеCOLON Златоград
CONTACTCOLON

Мнение от sheki »

Iliya написаCOLONЗдравей, Станимире!
В домашната си аптечка (хладилника :) ) имам винаги по една бутилка ЦДС. За който не му пречи да го пие - уникален е. С това чудо ще забравите за антибиотиците за дълго. Използвам го за всякакви неразположения и заболявания. Естествено по-овреме, че да не става работата сложна. Имам и DMSO ама жена ми не ме понася след една капка в чашата :smileylol:
И аз си имам шишенце ЦДС в хладилника :) профилактично от време на време си пия, за сериозни неща нямам впечатление но за гърло, зъби, нос и др. външни действа супер. ММС е по труден за приемане но е доста по силен според мен, не случайно борят малария с него.
buenavista
МненияCOLON 2
Регистриран наCOLON Съб Апр 29, 2017 4:37 pm

Мнение от buenavista »

caduceus написаCOLONКогато се съчетаят сода бикарбонат със кленов сироп, имам преки наблюдения от лечение с тази смес върху майка ми. Не ми се разпростира по-конкретно, защото са лични неща, но със разтвор от пречистена сода + канадски кленов сироп в съотношение 1/3 /чаени лъжички/ в чаша от 150 грама с топла /не повече от 45 градуса/ - вода, сутрин и вечер на гладно, спряхме развитието на рак в белите дробове. Напреднала форма с разсейки в костите, вече неподлежаща на третиране по медицински път. Жената я бяха отписали и и даваха максимум 3-4 месеца още преди година, а сега припка из къщата, готви и се чувства съвсем добре. Иначе е на 75 години, с множествена склероза от 35 години /спряна с билков препарат и кавказко мумийо/, пейсмейкър и още други неща - т.е. не е първа младост и в цветущо здраве по принцип. Лечението със содата + сиропа сме го правили два-три месеца, но ефектът се усети още след 5-6 дена.
Здравейте,
интересувам се с какъв кленов сироп точно правехте лечението - ако може да дадете марка или направо накакъв линк. Питам, защото четох, че не всеки кленов сироп е произведен от тези части на дървото, от които трябва, и някои видове били по-скоро захар с евентуално накиснати части от растението.
Също така за содата - всяка ли става или сте ползвали по-специална? На места се появява информация, че в обикновената сода имало алуминий и трябвало да бъде пречистена.
Правилно ли съм разбрала за съотношението - 1 част сода и 3 части кленове сироп.
caduceus написаCOLONОтделно съм и правил енергийни трансфери по системата Универсална енергия /имам почти всички нива, от правилните хора/, а също пие силно енергизирана вода, третирана от кутията ми ОК-Магнум.
Може ли да кажете повече за тези енергийни системи? Сигурни ли сте, че кленовият сироп и содата са помогнали, а не тези енергийни трансфери?

Много ще съм благодарна, ако ми отговорите, защото имам близък с рак на мозъка. В момента пие активирана вода (алкална) и след 1 месец прием като че ли се чувства по-добре, но аз продължавам да разучвам начини за лечение.
Благодаря отново и хубав празник!
BUTTON_POST_REPLY