Хармонизатори практика ...

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Re: Хармонизатори практика ...

Мнение от Philip »

Разбира се, че е той. Нещата, които прави имат неговата енергия (а тя не е малка), така че... :)

Ненапразно му бях писал, че ако остане - позитивите ще са и за него, и за нас ( но то май и това отиде във виртуалното небитие :lol: ). За съжаление не успя да се спре да "казва и показва истини", за които никой в този форум не се интересува.

Ако може да се озапти и да не коментира тукашните потребители, а да си бачка и се развива като всеки от нас - аз съм ЗА това да се допусне отново.
Продължавам да твърдя, че ще е добре за всички ни.
Наблюдавам - анализирам - променям.
bob
МненияCOLON 219
Регистриран наCOLON Вто Май 07, 2013 12:32 pm

Мнение от bob »

:smileylol: енергията не мога да я усещам, но хората ги усещам и то доста добре.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Здравейте!
Да ви покажа нещо, над което работя по темата.
Преди няколко дни добре познатите нисколетящи големи самолети се скъсаха да пръскат отгоре и после след около ден последваха две денонощия мъгла, дъжд и мизерия. Доста народ се разболя в цялата страна /дъщеря ми включително/ и това яко ме вбеси. Тия си мислят че сме безпомощни насекоми и могат да ни ръсят безогледно :angry: , на полека-лека идва и техният ред. Аз когато съм в такова състояние измислям разни неща които на нормален човек едва ли ще му дойдат на ума, но то нормалните намаляха напоследък..
На второ място, от политическия идиотизъм, който постоянно наблюдаваме в страната ми дойде до гуша. Може би една по-значителна положителна промяна в енергийното ниво ще помогне да се поочистим от подобни боклуци, измекяри и измамници - най-малкото ще започнат да се издават по-лесно сами, а дай Боже и да избягат в чужбина ;) Всичко зависи от енергийния фон и нивото на вибрациите в региона.
Така че, измислих няколко начина за усилване на текущия модел хармонизатор и след като ги тествах днес един по един, останаха два - единият от които виждате на снимките. Утре живот и здраве ще продължа изработката на изключително мощен нов модел хармонизатор на околната среда, стотици и хиляди пъти по-силен от това което е до момента. Ще се опитам да направя обхвата поне 400-500 км в пасивен режим, за да покрие цялата територия на Б-я
Не е ясно какво ще стане, но това са ми намеренията и да се надяваме че тия дни ще има какво да видите, а и премерите и усетите, естествено който може да го прави.
Поздрави

ПП
Моля Айкроу и Филип да погледнат на медното параболично отражателче в средата на тестовата структура какво излъчва като сила и чистота на енергията. Реалната структура няма да е такава, но подобна все пак. Аз изкарах в центъра на отражателя 9,/4300/, това ще е фокусът само на единия от трите ринга ;) За сравнение, един кубит ринг като показания без нищо по него фокусира +9,6/10, а с три топчета 9,/4/. Заедно + акувака ще видим какво ще направят новите рингове, особено при три кубита обиколка на ринга :) На тестовата структура според мен вече са излишни топчетата, но съм снимал в два варианта за да видите и вие и да изкажете компетентно мнение - както се казва,няколко глави са повече от една :lol:
Прикачени файлове
Image1191.jpg
Image1191.jpg (205.58 KiB) Прегледано 6173 пъти
Image1190.jpg
Image1190.jpg (202.24 KiB) Прегледано 6173 пъти
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

:doubleup:

Без топчетата е по-добре. Само едното пръстенче, дето се е обърнало при снимката бърка супер нареждащото се поле!
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Направо се усеща как сферите ограничават енергията за разлика от първата снимка, която изкарах 9.4391/ втората беше 9./1600/+

ПП
Междувременно Филип е писал и потвърдил измерването и усещанията ми. :)
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Абсолютно е така!!! Но исках все пак и вие да кажете :beer: :doubleup:
Сферите пречат забележимо, а почнах днес от тях и колко игра отиде по едни пинг-понг топчета, да ги лепя с медно тиксо... Но накрая нещата се натаманиха - утре дооправям, та живот и здраве другата седмица ще има нов хармонизатор за чудо и приказ :lol: Само не ми е ясно дали акувака ще смогне да изхвърли полето защото ще е много мощно, вероятно трябва да се мисли по усилване на поляризацията... Имам някои идеи и за там де
Благодаря е хубава вечер на всички!
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

:witchy: :beer:
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Ами предполагам, че по дебел посребрен или позлатен проводник ще свърши работа. Някой беше ли пробвал да заземи долната част с проводник на хармонизатора?
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Изкефих се, че ти успя да ни свирнеш, а ние успяхме да те чуем :)
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Аз не - но заземяването е интересна идея и трябва да се опита. Мисля засега на акувака да му изкарам средната права жица навън и да я напълня с двойни рингове :) Поне на позитивната част отгоре... Те всъщност са плетени оргонни бобини, подобни на тези които слагам в К3. Допускат концентрично сдвояване, но три вече са много и не работят добре - тествано! Утре ще правя тия проби с акувака пък да видим какво ще покаже практиката :)

ПП
То не е голяма файда да свиря така добре щото обикновено мнението за свирките зависи от това от коя страна си :smileylol: :smileylol: :smileylol:
BUTTON_POST_REPLY