Здравейте!
Да ви покажа нещо, над което работя по темата.
Преди няколко дни добре познатите нисколетящи големи самолети се скъсаха да пръскат отгоре и после след около ден последваха две денонощия мъгла, дъжд и мизерия. Доста народ се разболя в цялата страна /дъщеря ми включително/ и това яко ме вбеси. Тия си мислят че сме безпомощни насекоми и могат да ни ръсят безогледно

, на полека-лека идва и техният ред. Аз когато съм в такова състояние измислям разни неща които на нормален човек едва ли ще му дойдат на ума, но то нормалните намаляха напоследък..
На второ място, от политическия идиотизъм, който постоянно наблюдаваме в страната ми дойде до гуша. Може би една по-значителна положителна промяна в енергийното ниво ще помогне да се поочистим от подобни боклуци, измекяри и измамници - най-малкото ще започнат да се издават по-лесно сами, а дай Боже и да избягат в чужбина

Всичко зависи от енергийния фон и нивото на вибрациите в региона.
Така че, измислих няколко начина за усилване на текущия модел хармонизатор и след като ги тествах днес един по един, останаха два - единият от които виждате на снимките. Утре живот и здраве ще продължа изработката на изключително мощен нов модел хармонизатор на околната среда, стотици и хиляди пъти по-силен от това което е до момента. Ще се опитам да направя обхвата поне 400-500 км в пасивен режим, за да покрие цялата територия на Б-я
Не е ясно какво ще стане, но това са ми намеренията и да се надяваме че тия дни ще има какво да видите, а и премерите и усетите, естествено който може да го прави.
Поздрави
ПП
Моля Айкроу и Филип да погледнат на медното параболично отражателче в средата на тестовата структура какво излъчва като сила и чистота на енергията. Реалната структура няма да е такава, но подобна все пак. Аз изкарах в центъра на отражателя 9,/4300/, това ще е фокусът само на единия от трите ринга

За сравнение, един кубит ринг като показания без нищо по него фокусира +9,6/10, а с три топчета 9,/4/. Заедно + акувака ще видим какво ще направят новите рингове, особено при три кубита обиколка на ринга

На тестовата структура според мен вече са излишни топчетата, но съм снимал в два варианта за да видите и вие и да изкажете компетентно мнение - както се казва,няколко глави са повече от една