Здравейте!
Виждам, че отдавна не съм писал за активаторчето, а то се разви много добре - три модела /24,32 и 43 мм вътрешен диаметър/, хубав бял полиацетален /POM-C/ корпус, 23,5 карата златна вътрешна лента. Постигнах многократно усилване на индуцирания енергиен заряд във водата и съответно вдигане на полезния ефект, чрез постоянното подобряване на бобината

Ето актуалната, страница на изделието в сайта ми:
http://jiznenost.com/Aktivator.html
Правя тази лека ретроспекция, за да може да оцените следващото приложение на активатор модел 2 /32 мм/ в бита
Току-що го монтирах тестово на новозакупената ми малка електрическа помпа за вода, работеща с бутилки от 10,11 и 19 литра /минерална, трапезна и т.н., продавана по магазините/. Много съм доволен, защото се получи чудесно
Който може, да си измери заряда във водата в бутилката /11 л, Девин трапезна/ и това което е в струята и пластмасовата еднократна чаша отдолу/. Моята оценка е: в бутилката, зарядът е дори минус една до две единици, което е ужасно защото ти дърпа от тялото вместо да ти дава... След активатора: 1 млн, 230 хил деветки плюс /!!!!!/, динамично индуциран при преминаването през работната зона заряд, запазващ се няколко часа непроменен и после леко намаляващ. Тръбата и пластмасовата щипка за укрепване не пречат въобще.
Енергетиката на водата е толкова силна, че ако тялото по навик не ти напомня че трябва да ядеш от време на време, ще забравиш

Т.е. работиш и енергия колкото щеш, не ти се спи, на практика може да ядеш веднъж на ден на обед и това е. Правил съм го не с тази помпа, а с наливане на водата ръчно през активатор от тази последна модификация и опитът ми е личен, както и на роднини-експериментатори
Прилагам малко снимки на конкретното приложение на активатор "Извор" 2 с електрическа водна помпа за мин. вода.
Поздрави!