Филип
Благодаря ти за мнението. Да, има определен дисбаланс в енергийните нива на отделните части, но това е първо устройство от този тип и ще го оправя тия дни. На второ място, сглобяването е немного добро, всичко е вързано с тел и тиксо

Което не ми е практика, но трябваше вчера да го завърша иначе щеше да остане за догодина.
Спокойно си давайте мненията - всичко казано е ценно, защото един човек мисли по един начин, а няколко глави - много по-мъдро. Това го правя на полза роду и за защита на цялата страна и околностите, така че дайте да го направим не само силно, но и максимално добре действащо
Ивчак
Смисълът от усилването на хармонизаторите естествено е да се постигне максимално мощно позитивно въздействие. Много малки такива устройства, направени по стандартната схема не изключват съществуването на един или два много силни, които покриват максимум площ с минимум ресурси. Не си караш колата с авиодвигателче на бензин, нали

Просто е слабо - и ако има нужда от сериозно + хармонизиращо поле, което препятства катаклизми на нашата територия, аз ще го направя, използвайки всичките си знания. През и след 2015 предстоят много събития, които трябва да заобиколят нашата страна - и не е добре само да се надяваме, а и да направим нещо по въпроса
Наумкин със сигурност не разбира всичко - той е стигнал до едно ниво и вероятно е спрял там /предполагам, не го знам със сигурност все пак/. Това от което според мен се опитва да ни предпази е свързано с факта, че неразбирането на принципа на работа на тези устройства води до направата на грешни конструкции от нечувствителни към енергиите хора и оттам до проблеми за здравето им, а и това на околните. Лесно е да сбъркаш.
Относно това някой да ползва хармонизаторите с лоша цел - не е толкова лесно

За да имаш тези знания от първа ръка и да ги ползваш практически ти трябва ниво на духовност, което почти изключва такива действия. Хармонизаторите на Слим направени след смъртта му са с външно свързване на Аку-Вака, което оставя тази част от бобината незащитена. Вътрешната свръзка е по-трудна за правене, но енергията която тече през дупката в спиралата не позволява външна намеса от негативни полета. Моите водни хармонизатори са със външна свръзка, но заредената водна обвивка я пази и така няма подобни проблеми. Само уточнявам
Руснаците са много шарени по отношение на духовното ниво - там има и доста черни магове, шарлатани, луди и такива които просто се правят на знаещи

Нима телевизията, радиото, вестниците и интернет не са средства за манипулация? Да не говорим за сан-секиз психотронни оръжия, подсъзнателна реклама и т.н. На някого може да му е припарило малко като е видял как всичко негативно изчезва яко дим от обхвата на силен хармонизатор

Виждал съм такава сценка когато една доста черна врачка пипна един от моите кадуцеи и щеше да го изтърве от ужас

Неутрализираха и се простотиите за броени секунди, всякаква негативна енергийна сган наоколо се изпари и тя си остана гола като пушка без никакви т.нар. "способности"

Забавлявах се много, защото дамата имаше и тапия от асоциация Феномени закачена на стената, репутация, даваше някакви инициации и т.н.
Така че колеги, ще правя и по-силни хармонизатори от този малкия, защото е нужно и е от полза за всички ни. Ами помагайте да ги модулираме така, че да са достатъчно добри и да ни пазят през идните години. Ще монтирам големия /който никога няма да покажа в Нет-а/ в природата така, че да не се забелязва и е на правилното място. На малкия само ще се упражняваме
Поздрави!