Хармонизатори практика ...

BUTTON_POST_REPLY
djoko
МненияCOLON 68
Регистриран наCOLON Пон Юли 14, 2014 2:11 pm

Re: Хармонизатори практика ...

Мнение от djoko »

Я да ви питам... Kъде си държите хармонизаторите? Къде е най-добре да бъде поставен ако става дума за апартамент?

Моят стой на перваза на един от прозорците.
А като ме питаха вкъщи какво е това, им отговорих "work of art" :smileylol:
Аватар
tumbi
МненияCOLON 37
Регистриран наCOLON Чет Дек 26, 2013 6:05 pm
МестоположениеCOLON София

Мнение от tumbi »

djoko в по-стари постове caduceus е споделял, че в апартамент е желателно хармонизатора да стои на балкона, надалеч от ъгъл. :) Аз моя го държа в градината на земята, понеже съм в къща. :)
Аватар
Slav
МненияCOLON 319
Регистриран наCOLON Пон Окт 21, 2013 5:08 pm

Мнение от Slav »

Според мен на перваза не е много добра идея.

По-добре на пода (плочата) на тераса.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Според мен е най добре да виси на средна височина. еднакво далече от стени. Но на всякъде би работила, но не и пълноценно.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Ако виси, позитивното поле ще минава основно от височината на която е нагоре. Според мен е най-добре да е в двор на открито, а ако е на балкон, да е на пода. При силен хармонизатор вътре в стая или в непосредствена близост, понякога по-чувствителни хора трудно спят. Така че да е на поне 3 м от леглото, за всеки случай.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Колеги!
Направих малко подобрения на стандартния модел хармонизатор, ползвайки стария ми първи модел на който се учех /а и останалите също - които са забравили май този факт/ :) Гледам че в другия форум се работи по усилване на хармонизатора с рингове и т.н. слаби методики - айде вижте сега на "професора" един по-груб от вашите, недодялан и грозен хармонизатор, но със новите усилващи бобини вместо сфери ;) Който може да измери - и ако не усети сериозни тръпки и дори сърцебиене :lol: както аз докато го сглобявах, значи усетът го е напуснал окончателно. Данни /пет минути след сглобяването/:
1. Сила на полето + 9,/2230/
2. Обхват на общото поле 820 км /радиус/
3. Силен обхват 170 км

Очаквайте големият модел със 18 /осемнадесет/ !!! усилвателни бобини и обиколка на ринговете по три кубита. Усилен допълнително и по още един начин ;) Предполагаем общ обхват на 5000 км, силно поле на поне 1000 км, за да обхване целия Балкански полуостров.

Поздрави - Дарт Вейдър :smileylol:
Прикачени файлове
Image1274.jpg
Image1274.jpg (195.65 KiB) Прегледано 10268 пъти
Image1275.jpg
Image1275.jpg (187.89 KiB) Прегледано 10268 пъти
Image1276.jpg
Image1276.jpg (201.43 KiB) Прегледано 10268 пъти
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Кадуцеус,
Това нещо въобще няма излъчването, което имат хармонизаторите. Излъчването на това нещо е изкуствено и студено. В него я няма хармонията с Природата. Че ще действа - ще действа. Въпросът е какво ще прави.
Знам, че ще го приемеш като заяждане, но не е такова!!!
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

От доста време се каня да питам какъв е смисълът от силните хармонизатори - ще питам и на двата форума :doh: По едно време даже и аз се бях хванал да ги усилвам :) Ако слушаме Наумкин , човека казва че силната положителна енергия също убива(вероятно е имал предвид че е вредна), затова всичките му у-ва които познавам излъчват колкото нормалната човешка енергетика, по слабо или малко по-силно .А ние какво правим -колкото по -силно, толкова по-добре :angry: Ако за устройства обработващи гориво това е оправдано, за у-ва влияещи на човешката енергетика (и не само) мисля че е даже вредно. Не мога да твърдя , но е напълно възможно някой да е поел контрол над нашите хармонизатори(поне тези на които има снимки в нета) и да ги използува за свои цели - включително и срещу нас . Преди 3-4 години на един руски сайт стана дума за хармонизатора на Слим и веднага един двама (доста напред в духовното развитие) ревнаха че товае у-во за манипулация(зомбиране) на хората.Та се чудя дали като правим по-силни хармонизатори които не можем да управляваме и контролираме не си правим харакири - с добри намерения :doh: :doh: :doh:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Филип
Благодаря ти за мнението. Да, има определен дисбаланс в енергийните нива на отделните части, но това е първо устройство от този тип и ще го оправя тия дни. На второ място, сглобяването е немного добро, всичко е вързано с тел и тиксо :) Което не ми е практика, но трябваше вчера да го завърша иначе щеше да остане за догодина.
Спокойно си давайте мненията - всичко казано е ценно, защото един човек мисли по един начин, а няколко глави - много по-мъдро. Това го правя на полза роду и за защита на цялата страна и околностите, така че дайте да го направим не само силно, но и максимално добре действащо :)
Ивчак
Смисълът от усилването на хармонизаторите естествено е да се постигне максимално мощно позитивно въздействие. Много малки такива устройства, направени по стандартната схема не изключват съществуването на един или два много силни, които покриват максимум площ с минимум ресурси. Не си караш колата с авиодвигателче на бензин, нали :) Просто е слабо - и ако има нужда от сериозно + хармонизиращо поле, което препятства катаклизми на нашата територия, аз ще го направя, използвайки всичките си знания. През и след 2015 предстоят много събития, които трябва да заобиколят нашата страна - и не е добре само да се надяваме, а и да направим нещо по въпроса ;)
Наумкин със сигурност не разбира всичко - той е стигнал до едно ниво и вероятно е спрял там /предполагам, не го знам със сигурност все пак/. Това от което според мен се опитва да ни предпази е свързано с факта, че неразбирането на принципа на работа на тези устройства води до направата на грешни конструкции от нечувствителни към енергиите хора и оттам до проблеми за здравето им, а и това на околните. Лесно е да сбъркаш.
Относно това някой да ползва хармонизаторите с лоша цел - не е толкова лесно ;) За да имаш тези знания от първа ръка и да ги ползваш практически ти трябва ниво на духовност, което почти изключва такива действия. Хармонизаторите на Слим направени след смъртта му са с външно свързване на Аку-Вака, което оставя тази част от бобината незащитена. Вътрешната свръзка е по-трудна за правене, но енергията която тече през дупката в спиралата не позволява външна намеса от негативни полета. Моите водни хармонизатори са със външна свръзка, но заредената водна обвивка я пази и така няма подобни проблеми. Само уточнявам :)
Руснаците са много шарени по отношение на духовното ниво - там има и доста черни магове, шарлатани, луди и такива които просто се правят на знаещи :lol: Нима телевизията, радиото, вестниците и интернет не са средства за манипулация? Да не говорим за сан-секиз психотронни оръжия, подсъзнателна реклама и т.н. На някого може да му е припарило малко като е видял как всичко негативно изчезва яко дим от обхвата на силен хармонизатор :) Виждал съм такава сценка когато една доста черна врачка пипна един от моите кадуцеи и щеше да го изтърве от ужас :smileylol: Неутрализираха и се простотиите за броени секунди, всякаква негативна енергийна сган наоколо се изпари и тя си остана гола като пушка без никакви т.нар. "способности" ;) Забавлявах се много, защото дамата имаше и тапия от асоциация Феномени закачена на стената, репутация, даваше някакви инициации и т.н.

Така че колеги, ще правя и по-силни хармонизатори от този малкия, защото е нужно и е от полза за всички ни. Ами помагайте да ги модулираме така, че да са достатъчно добри и да ни пазят през идните години. Ще монтирам големия /който никога няма да покажа в Нет-а/ в природата така, че да не се забелязва и е на правилното място. На малкия само ще се упражняваме :lol:

Поздрави!
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Здравей Кадуцеус, казаното от теб звучи добре , ама на практика ми се струва че нещата не са така прости.Историята показва , че всички полезни неща направени от хората са били използувани и с за лоши цели. Предполагам че няма да се наемеш да дадеш гаранция , че освен собственика на хармонизатора, друг човек (или не човек) няма да се докопа до управлението му :) На теория зная че могат да се правят непробиваеми защити, но на практика се оказва , че рано или късно всяка защита може да бъде пробита - виж какво стана с Николай Левашов .
Хубаво е че искаш всички да помагаме в модулацията на хармонизаторите, ама като не знаем или не можем, как да стане.Теорията е едно -а практиката и възможностите друго :sobbing: Някъде бях задал въпрос за продължителноста на действие на модулиран хармонизатор (в случая беше с "вълните" от форума "Това си ти"), ама отговор не получих :lol: Освен това , как може един прост човек като мен например да разбере дали някой друг не му е седнал на хармонизатора . Това е много важно да се знае защото в противен случай хармонизатора(а и дрги у-ва) могат да се превърнат от приятели във наши врагове. Ако се напъна, ще изникнат още много въпроси на които аз и по-голямата част от колегите не можем да си отговорим и да решим сами така, че прехвърлям горещият картоф към теб, Филип и всеки който може и знае. Успех :hola:
BUTTON_POST_REPLY