Хармонизатори практика ...

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223
Регистриран наCOLON Съб Мар 15, 2014 1:38 pm

Re: Хармонизатори практика ...

Мнение от Спиридон »

caduceus,
Това е все едно прочут катерач на осемхилядници да призовава туристите на Черни връх да измислят заедно нова екипировка за Еверест. :) Поставени в това положение, повечето хора се спичат да не изръсят нещо тъпо. Виж, още никой не е написал, че акувакът е навит наопаки на посоката, която се смята за правилна. Сигурно и така си работи, ама дали е добре?

Лично моето мнение е, че големите размери правят хармонизатора да работи с висока основна честота. Много висока честота се "усвоява" само от единици, а ако е съчетана с високи "напрежение" и "ток", претоварва обикновения човек. Подобно на начина, по който едно дете се претоварва от свръхвисоките очаквания на родител, например.

Освен това, с мрежа от много разпръснати хармонизатори по-трудно ще се справят. Докато един много мощен ще бъде локализиран лесно и елиминиран по най-елементарния вандалски начин и няма да помогнат никакви ментални защити, освен ако не са на нивото на защитите на "самадхи" пещерите, например. :) Ама за там не съм сигурен дали нивото на играта въобще е от нашата реалност.
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Спиридоне, според теорията колкото е по -голям хармонизатора честотата му би трябвало да е по ниска.Може лесно да се провери с махалото :)
Сега обърнах внимание на аку-вака и видях че е навит на обратно :lol: Обаче, ако спойката е под средата на бобината (не се вижда добре) енергетиката на бобината вероятно се обръща и горе пак ще е плюс.Как обаче се променя качеството на излъчване не мога да кажа :hola:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

:smileylol:
Абе трудно ще го намерят - мисля така да го набутам в едни бодливи драки в дадена гора дето никой не стъпва, че и аз може да не го открия при проверките :) Имам един терен дето не е много лесен за посещение - и освен ако тоя сериозен хармонизатор не го засекат шпионските сателити и мен ин блек не пратят малка армия със търнокопи, резачки и булдозерчета да изкоренят драките че да го бастисат, няма опасност :lol: :lol: :lol: И мангалите трудно ще го намерят и предадат за скрап - циганин за гъби не ходи, щото го е страх от мечки, а и го мързи ;)
Пък не пречи да направя няколко и все един ще остане читав. Мисля, че тия притеснения са напразни
Аку вака си работи и няма проблеми с поляризацията, оказа се навремето когато изследвах това /може да съм пропуснал да го напиша/, че не пречи много навиването накъде е - нещата са както при въртенето на водата и по-важни в количествено отношение са други фактори. Има ли центростремително движение, майната и на посоката, тя е с три пъти по-малко значение - има ли правилно направен Аку-Вак, е същата работа. Спойката трябва да е в горната половина на бобината за да е там +
Поздрави!
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Колеги,
днес ми остана малко свободно време, направих някои отдавна замислени експерименти и в резултат усилих значително /няколко пъти/ водния ми хармонизатор. Предстои още малко работа довечера и тия дни ще ви покажа началното и крайното изделия, както и етапите през които минах, за да оцените разликата в енергийното излъчване /който може/.
На външен вид хармонизаторът е почти същия, просто енергията е вече много осезаема и като влезеш в обсега позитивното поле се чувства /поне аз така го усещам/, все едно си застанал пред отражателна печка "Лъч" :) Предстои да направя измервания за обхвата на открито. Все още енергията от този вариант не минава през бетонни и тухлени стени, но открих друга конструкция която го прави без проблем. Тя е с малък обхват, но генерира доста мощно защитно поле. Ще се тества обаче когато остане време, че сега такова няма хич.
Поздрави!
Аватар
tumbi
МненияCOLON 37
Регистриран наCOLON Чет Дек 26, 2013 6:05 pm
МестоположениеCOLON София

Мнение от tumbi »

Здравейте,

В един друг форум имаше предложение за създаване на хармонизатор, различен от този на Слим Спърлинг. Преди да си играя до го правя, реших да го моделирам. Прилагам 3D модел на хармонизатора. Моля, caduceus и icrow да го измерят (ако е възможно да се направи по този 3D модел) за да преценим дали въобще да се занимаваме с него или да коригираме нещо по него. :)

Поздрави,
Румен
Прикачени файлове
Harmonizator new 3.jpg
Harmonizator new 3.jpg (153.1 KiB) Прегледано 10855 пъти
Harmonizator new 2.jpg
Harmonizator new 2.jpg (129.9 KiB) Прегледано 10855 пъти
Harmonizator new.jpg
Harmonizator new.jpg (141.98 KiB) Прегледано 10855 пъти
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Не съм обеден, че по този модел може коректно да се прецени, но не ми харесва като енергия и е отрицателно. Може би с не тези остри ъгли ще е по добре.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Здравейте колеги,
по принцип идеята да се ползват такива фигури не е лоша - мисля че първо я предложи колегата sum от форума "Ти си това", но показаното конкретно изпълнение няма да даде резултат /разбира се, само според моето субективно усещане/. Ще се опитам да поясня защо, с няколко думи.
Хармонизаторите по схемата на Спърлинг имат като основна идея развитието на полето и динамизирането на посивния фокус от ринговете. Т.е. имаме генериране на неподвижна фокусна точка от трите ринга, заедно с динамичен енергиен поток в средата на хармонизатора. Той излиза от акувака и задвижва във вертикала това поле. "Издухания" нагоре фокус се завърта по естествен път и влиза отдолу в минусовата част на акувака. Енергията в системата тече почти като нишките във воден вихров тороид. Понеже полето има естествена пулсация, с всяка такава то нараства малко по малко, защото прибира енергия от околната среда. Т.е. имаме динамично поле и растеж на радиуса на действие, подобно на увеличаването на търкулната снежна топка по надолнище. Когато нещата стигнат до нивото, при което полето е вече слабо /защото източникът е ограничен по сила конструктивно/, нарастването спира. Задържащите и трупащи обем на полето сили са се изравнили със разпадащите го и не се събира повече енергия от околната среда поради естественото и разсейване.
Всичко това го няма в предложената схема. Вероятно има междинен вариант между двете конструкции, но конкретния не работи за съжаление /поне според мен/.
Поздрави
Аватар
tumbi
МненияCOLON 37
Регистриран наCOLON Чет Дек 26, 2013 6:05 pm
МестоположениеCOLON София

Мнение от tumbi »

Все пак опитахме. :)

Благодаря за отговорите. Казвайте, ако имате предложения за промяна.

Поздрави,
Румен
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

https://www.youtube.com/watch?v=01I32szYGyk
Изследване на хармонизатор с активиране от аудиочестоти, Джон Хътчинсън се опитва да предпази САЩ от замърсяване с източник Фукушима ;) Надявам се всички са наясно че това не е радиация, а това което върви паралелно с нея.
От 30-тата минута нататък има тук-там някой кадър с текст като за нас, другото са звуци и картинки.
Другарите американци откриват топлата вода :lol:
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Мнение от hyparh »

Готини и доста подробни изследвания по негови си методи е направил бай Хътчисън :) Интересно ще е някой път да се опита аудиостимулиране. Когато ни захапе някой як циклон и не иска да ни пусне, може да опитаме по този начин да видим ще има ли по-силен ефект. С честотен генератор и тонколонка може да се произведат разни честоти, стига да се знае кои ще имат най-силно въздействие.
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
BUTTON_POST_REPLY