Хармонизатори практика ...

BUTTON_POST_REPLY
nightcrawler65
МненияCOLON 111
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 10:12 pm

Re: Хармонизатори практика ...

Мнение от nightcrawler65 »

Ето един линк на една много скъпа машина:
http://www.ebay.com/itm/VIBE-Machine-Qu ... 1799117503?
Това, което е общото с хармонизаторите е, че има вграден такъв и може ясно да се види от последната снимка.
Може би на някой от Вас, ще му е по-ясно как точно действа този така наречен "квантов пулсатор".
Хората със знания по темата и по-специфични способности, могат да споделят мнения при желание от тяхна страна.
За мен е само от любопитство :)
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Това е много любопитно - опитват се хората чрез Тесла траф да усилят мощността на хармонизатора... Хубаво щеше да има снимка в работен режим, ама като няма май ще трябва да го пуснем дистанционно и тогава да мерим :lol:
Ще помисля и ще пиша какво става според мен в това чудо и как работи. Идеята определено е интересна :doubleup:
Поздрави!
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Изрових стария ми телен хармонизатор, с допълнителните усилващи бобини и го активирах еднократно по новата методика, за десетина секунди. Който може да мери оргонни заряди и излъчвания, ще забележи, че /въпреки недобрия му външен вид/ работи чудесно и има доста мощно поле - бих казал няколко пъти по-силно отпреди активацията. Може би трябва да подновя работата по големия хармонизатор, който почнах преди време и не довърших когато ме завъртя работа. Въпрос на време е само :)
Поздрави!
Прикачени файлове
Image1412.jpg
Image1412.jpg (261.77 KiB) Прегледано 11395 пъти
Image1411.jpg
Image1411.jpg (221.04 KiB) Прегледано 11395 пъти
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Здравейте колеги,
нека ви покажа новия ми, доста подобрен домашен хармонизатор с водна обвивка. Завърших тестовете вчера и днес го сглобих, енергията на тороидалното поле което генерира нарасна от +9,/32/ при стария модел до +9,85/ при новия. Обхватът от 40 метра отиде на 160 м. на открито. Енергията е значително по-мощна и полето се усеща като доста тонизиращо.
Това стана чрез прилагане на пряснооткритата ми технология за усилване на бобините и леко видоизменение в конструкцията. Новото хармонизаторче освен че е по-силно, е и по-хубаво на външен вид :) Дори съм го боядисал в златно за фасон. Ето малко снимки, на някои от тях е заедно със стария модел, който е вдясно.
Поздрави!
Прикачени файлове
ядро
ядро
Image1451.jpg (276.15 KiB) Прегледано 11333 пъти
с налята водна обвивка
с налята водна обвивка
Image1452.jpg (234.88 KiB) Прегледано 11333 пъти
ляво-новия, дясно-стария модел
ляво-новия, дясно-стария модел
Image1455.jpg (201.6 KiB) Прегледано 11333 пъти
ляво-новия, дясно - стар модел
ляво-новия, дясно - стар модел
Image1456.jpg (212.91 KiB) Прегледано 11333 пъти
в работно положение на пода
в работно положение на пода
Image1457.jpg (210.18 KiB) Прегледано 11333 пъти
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Здравейте,
с малко повече работа и тестове, технологията на хармонизатора също върви напред :) Усъвършенствах изделието и минах на друго ниво - вече има нова концепция, която дава по-добри резултати.
Утре ще покажа снимки на новия ми, радикално подобрен хармонизатор, като основните различия от предишните модели са следните:
1. Корпусът е от непрозрачен бял полиацетал и е доста по-малък, с форма на цилиндър - диаметър 80 мм, височина 68 мм, тегло 310 грама. Изглежда наистина много добре и както всичките ми изделия - няма краен срок на годност, т.е. на практика е вечен :) Мощността е няколко пъти по-висока то предишния най-добър модел, около 280 деветки или +9,/280/ а радиусът на действие около 320 метра.
2. Не изисква никакво обслужване, наливане на вода и т.н. Всичко е запечатано и херметизирано.
3. В двойната стена вече има гел на водна основа от най-високо качество, който освен че е по-плътен от водата и поддържа по-силен оргонен заряд, при това не замръзва /ако хармонизаторът се ползва на двора или другаде през зимата, а температурите паднат под нулата/.
4. Тъй като в централното, генериращо полето ядро съм вкарал всичките ми последни постижения за увеличаване на мощността, то е с нищожните размери 5х5 см, а генерира наистина силно тороидално поле.
5. Двете позлатени пластини от 23,5 карата /на вътрешния и външния корпус/ усилват допълнително полето и го модулират със златна матрица. Първо, за да бъде по-мощно и меко и второ, да провокира производството на моноатомно злато в организма по естествен път. Оттам - и всички произтичащи полезни последици за усилване на имунната система ;)

Утре ще снимам изделието и ще го видите, че сега е вече тъмно и току-що завърших позлатяването на пластините. Цената вероятно ще е 150 лв., така излиза по предварителни изчисления на разходите и времето за изработка. Но мисля, че за такова наистина уникално изделие си заслужава.

Поздрави!

ПП
Технологията ще се използва, за да се направи мощен хармонизатор с по-голям радиус - примерно 8-10 км, за да обхване средно населено място. Вероятно ще го направя с размерите или направо да ползвам корпуса на буре за кисело зеле :lol: Старите модели тип Спърлинг са с голям обхват, но дават поле със слаба плътност - а виждаме че е нужно нещо повече, за да има наистина добри резултати. Например, вече няма да вали град в София като предния път, или в други места ;) Надявам се да има спиращо или поне намаляващо действието им влияние и върху земетресения и други бедствия. Ще видим...
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Имам усещането, че сложен в кутия материала го подтиска и филтрира енергията. Мислиш ли, че водата може да запомни разни околони лоши настроения и мисли и да ги транслира през хармонизатора?
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Мисля, че не. Поне полиацетала съм го тествал и няма проблеми - може друг материал да прави нещо различно, но аз този си го харесвам защото има много добър вид и се обработва лесно на струг, а и на практика не се замърсява с времето. Чисти се с малко сапун или спирт в краен случай, за една минута. Гела се зарежда първоначално след слагане за няколко часа, докато водата почти веднага. Вероятно е заради плътността. Водата е по-податлива към промяна на заряда, плюс това замръзва - затова вече не я ползвам.
Отделно - само като инфо. Има случай и на поставяне на лична снимка върху + излъчването на върха на хармонизатора, като ефекта е незабавно успокояване и промяна на поведението на човека от нервно и хиперактивно към нормално.
Поздрави!
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Както обещах, прикачвам малко картинки на новия ми хармонизатор :) Само за информация давам и корпуса в отворено положение, но ядрото не съм снимал по разбираеми причини - доста напред отидох и не искам да се появят недобре работещи реплики от други потребители.
Поздрави!
Прикачени файлове
Image1614.jpg
Image1614.jpg (207.02 KiB) Прегледано 11058 пъти
Image1615.jpg
Image1615.jpg (186.79 KiB) Прегледано 11058 пъти
Image1611.jpg
Image1611.jpg (152.75 KiB) Прегледано 11058 пъти
Image1612.jpg
Image1612.jpg (174.78 KiB) Прегледано 11058 пъти
Image1607.jpg
Image1607.jpg (215.8 KiB) Прегледано 11058 пъти
Аватар
blade_x
МненияCOLON 31
Регистриран наCOLON Пон Яну 11, 2016 3:18 pm

Мнение от blade_x »

Така, понеше ме сърбят ръцете и нямах търпение да пробвам новата си горелка с припоя, реших да се пробвам за сефте на един тенсор ринг дето го мъчих с калай на газов котлон... :doh: пълна трагедия. После същия ринг го взех на работа да го пробвам там с една горелка и припой. Но там нещо бързах и не стана както трябва. После го понапънах и се отчекна. Отделно медната жица се замърси с нагар и стана тя една...
Днес си поиграх, поизчистих го, ошкурих го колкото мога и го запоих. За сефте.
Като отчета факта, че за първи път се занимавам с горелка и припой, и медта беше замърсена мисля резултата стана доста добър.
И припоя ми не е сребърен. Намерих някакъв там... не се разлива добре.

Сега наред е генератора и другите хармонизатори.

Ако може и някой да го измери, да не пиша и в другата тема... :beer:

https://drive.google.com/open?id=0By3Lc ... TJBSVllQzg
https://drive.google.com/open?id=0By3Lc ... UFwR3NaNlU
https://drive.google.com/open?id=0By3Lc ... DVMLVRxZHM
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Здравей blade_X , и аз съм от Варна :hola: Ако мога да ти помогна с някой безплатен съвет ми се обади на 0887470989 да се чуем, и като омекне времето може да се видим и да пием по едно кафе :smileylol:
BUTTON_POST_REPLY