Здравейте,
с малко повече работа и тестове, технологията на хармонизатора също върви напред

Усъвършенствах изделието и минах на друго ниво - вече има нова концепция, която дава по-добри резултати.
Утре ще покажа снимки на новия ми, радикално подобрен хармонизатор, като основните различия от предишните модели са следните:
1. Корпусът е от непрозрачен бял полиацетал и е доста по-малък, с форма на цилиндър - диаметър 80 мм, височина 68 мм, тегло 310 грама. Изглежда наистина много добре и както всичките ми изделия - няма краен срок на годност, т.е. на практика е вечен

Мощността е няколко пъти по-висока то предишния най-добър модел, около 280 деветки или +9,/280/ а радиусът на действие около 320 метра.
2. Не изисква никакво обслужване, наливане на вода и т.н. Всичко е запечатано и херметизирано.
3. В двойната стена вече има гел на водна основа от най-високо качество, който освен че е по-плътен от водата и поддържа по-силен оргонен заряд, при това
не замръзва /ако хармонизаторът се ползва на двора или другаде през зимата, а температурите паднат под нулата/.
4. Тъй като в централното, генериращо полето ядро съм вкарал всичките ми последни постижения за увеличаване на мощността, то е с нищожните размери 5х5 см, а генерира наистина силно тороидално поле.
5. Двете позлатени пластини от 23,5 карата /на вътрешния и външния корпус/ усилват допълнително полето и го модулират със златна матрица. Първо, за да бъде по-мощно и меко и второ, да провокира производството на моноатомно злато в организма по естествен път. Оттам - и всички произтичащи полезни последици за усилване на имунната система
Утре ще снимам изделието и ще го видите, че сега е вече тъмно и току-що завърших позлатяването на пластините. Цената вероятно ще е 150 лв., така излиза по предварителни изчисления на разходите и времето за изработка. Но мисля, че за такова наистина уникално изделие си заслужава.
Поздрави!
ПП
Технологията ще се използва, за да се направи мощен хармонизатор с по-голям радиус - примерно 8-10 км, за да обхване средно населено място. Вероятно ще го направя с размерите или направо да ползвам корпуса на буре за кисело зеле

Старите модели тип Спърлинг са с голям обхват, но дават поле със слаба плътност - а виждаме че е нужно нещо повече, за да има наистина добри резултати. Например, вече няма да вали град в София като предния път, или в други места

Надявам се да има спиращо или поне намаляващо действието им влияние и върху земетресения и други бедствия. Ще видим...