Моля, измерете ми това ...........

BUTTON_POST_REPLY
qwerty
МненияCOLON 25
Регистриран наCOLON Сря Яну 29, 2014 9:28 pm

Re: Моля, измерете ми това ...........

Мнение от qwerty »

Здравейте отново, първата снимка 5 минути след сглобяването, а втората е 12 часа по-късно. Искам да Ви попитам също като порасне полето след 2-3 седмици и ако преместя хармонизатора в друг град - наново ли ще почне да расте (тъй като му сменям местоположението) или веднъж достигнало максимален радиус ще стои винаги така? (да речем ако го пренасям с кола и вече е достигнал максимален радиус - то това поле заедно с колата ли ще се движи)
Благодаря
_P1100476.jpg
_P1100476.jpg (143.31 KiB) Прегледано 4534 пъти
_P1100477.jpg
_P1100477.jpg (179.91 KiB) Прегледано 4534 пъти
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

От мен - поздравления. Много добър хармонизатор! :D
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Поздравления! Много добре работи! За първи път толкова бързо ми изниква в главата точните стойнотсти толкова бързо още от първи поглед. То от време на време ми се случва де ама още не съм станал такъв мастер. :lol: Хармонизатора е с 9./22/ първата снимка с малко над 2км обхват. Втората е 18км.
qwerty
МненияCOLON 25

Мнение от qwerty »

Благодаря Ви от сърце. Хармонизатора е от 2,5мм2 тел и е половин кубит. Развалих генератора на тензор поле който беше с 4 ринга по 1 кубит от 6мм2 тел и ще направя от 3-те ринга още един хармонизатор. Тогава пак ще Ви помоля за измерване.
Нямям медно фолио за да облепя сферите да не изпускат заряда, но се радвам че пак работи добре.
Още веднъж Благодаря.
bob
МненияCOLON 219
Регистриран наCOLON Вто Май 07, 2013 12:32 pm

Мнение от bob »

Супер градски. Ако искаш медно тиксо ще ти дам за да ги облепиш, но с времето ще се разлепи от влагата в Бургас. По-добре да ги запоиштам където са прегъвките, а и биметала повишава енергията която излъчва хармонизатора.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Хармонизаторът е добър. По принцип ако се премести на по-далечно от обсега му място, ще почне отначало. Това става защото той насища пространството, където е сложен и тороидалното + поле расте на пулсации и един вид като растение, постепенно. Местил съм един такъв на стотина км от първата му позиция и така стана. На старото място постепенно остатъчният заряд се изгуби, докато не направих нов хармонизатор за да поддържа нивото.
Поздрави
qwerty
МненияCOLON 25

Мнение от qwerty »

Благодаря за съвета bob - няма да ползвам медно тиксо, а ще ги запоя. Благодаря отново и на теб caduceus за разяснението относно местене на хармонизатора.
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

qwerty , сега забелязах от предните страници , че бобината е правена на око(става дума за дължината на жицата). По принцип за половин кубит рингове бобината трябва да се направи от 2 кубита жица за да е в резонанс с ринговете и да излъчва най силно. Може би си близо до тази дължина щом излъчва добре :D
qwerty
МненияCOLON 25

Мнение от qwerty »

Здравей ivchak, бобината е точно 1046мм +-2мм - може да изглежда като не точно направена заради тръбата на която съм я навил (беше с диаметър 15мм.)
За големия хармонизатор от 6мм2 проводник бобината (която ще е 4 кубита - 2092мм) ще навия върху тръба 22мм.
Поздрави от Бургас.
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

qwerty , извинявай , но съм гледал поста на Хипард :oops:
BUTTON_POST_REPLY