Здравейте отново, първата снимка 5 минути след сглобяването, а втората е 12 часа по-късно. Искам да Ви попитам също като порасне полето след 2-3 седмици и ако преместя хармонизатора в друг град - наново ли ще почне да расте (тъй като му сменям местоположението) или веднъж достигнало максимален радиус ще стои винаги така? (да речем ако го пренасям с кола и вече е достигнал максимален радиус - то това поле заедно с колата ли ще се движи)
Благодаря
Моля, измерете ми това ...........
Re: Моля, измерете ми това ...........
От мен - поздравления. Много добър хармонизатор! :D
Наблюдавам - анализирам - променям.
Поздравления! Много добре работи! За първи път толкова бързо ми изниква в главата точните стойнотсти толкова бързо още от първи поглед. То от време на време ми се случва де ама още не съм станал такъв мастер.
Хармонизатора е с 9./22/ първата снимка с малко над 2км обхват. Втората е 18км.

Благодаря Ви от сърце. Хармонизатора е от 2,5мм2 тел и е половин кубит. Развалих генератора на тензор поле който беше с 4 ринга по 1 кубит от 6мм2 тел и ще направя от 3-те ринга още един хармонизатор. Тогава пак ще Ви помоля за измерване.
Нямям медно фолио за да облепя сферите да не изпускат заряда, но се радвам че пак работи добре.
Още веднъж Благодаря.
Нямям медно фолио за да облепя сферите да не изпускат заряда, но се радвам че пак работи добре.
Още веднъж Благодаря.
Супер градски. Ако искаш медно тиксо ще ти дам за да ги облепиш, но с времето ще се разлепи от влагата в Бургас. По-добре да ги запоиштам където са прегъвките, а и биметала повишава енергията която излъчва хармонизатора.
Хармонизаторът е добър. По принцип ако се премести на по-далечно от обсега му място, ще почне отначало. Това става защото той насища пространството, където е сложен и тороидалното + поле расте на пулсации и един вид като растение, постепенно. Местил съм един такъв на стотина км от първата му позиция и така стана. На старото място постепенно остатъчният заряд се изгуби, докато не направих нов хармонизатор за да поддържа нивото.
Поздрави
Поздрави
Благодаря за съвета bob - няма да ползвам медно тиксо, а ще ги запоя. Благодаря отново и на теб caduceus за разяснението относно местене на хармонизатора.
qwerty , сега забелязах от предните страници , че бобината е правена на око(става дума за дължината на жицата). По принцип за половин кубит рингове бобината трябва да се направи от 2 кубита жица за да е в резонанс с ринговете и да излъчва най силно. Може би си близо до тази дължина щом излъчва добре :D
Здравей ivchak, бобината е точно 1046мм +-2мм - може да изглежда като не точно направена заради тръбата на която съм я навил (беше с диаметър 15мм.)
За големия хармонизатор от 6мм2 проводник бобината (която ще е 4 кубита - 2092мм) ще навия върху тръба 22мм.
Поздрави от Бургас.
За големия хармонизатор от 6мм2 проводник бобината (която ще е 4 кубита - 2092мм) ще навия върху тръба 22мм.
Поздрави от Бургас.
qwerty , извинявай , но съм гледал поста на Хипард :oops: