Тя сега е позитивна, щото е сложил колегата и трискелиони + тензор ринг които я зареждат с +, но ако е само гола кана имаме един постоянен минус от центора на инкрустацията, който при ще прави налята вода негативна. Това имах предвид.
Поздрави
Моля, измерете ми това ...........
Re: Моля, измерете ми това ...........
Тук,
до колкото разбирам е налята от чешмата без странични оргонизатори и с най силен заряд. 

Днес ми остана време и си довърших ринговете. Ще може ли да хвърлите едно око че при единия ми се завъртя махалото наобратно.
- Прикачени файлове
-
- IMG_20140321_115800.jpg (760.63 KiB) Прегледано 4786 пъти
Всичките са +
Да, водата гледана отгоре наистина е с + заряд... Това може да означава само, че гравюрата отвън е негативна, а отвътре позитивно излъчваща, което дава този краен резултат. Но не съм я пипал все пак отвътре тая рисунка, само външно
Още по-добре - значи колегата и семейството му са пили позитивна вода досега
Ринговете са плюс, както е видял и Айкроу. Единствения вариант да има в центъра от едната страна минус, а от другата плюс е да са навити неправилно, обратно на часовниковата стрелка. Случвало ми се е в началото и на мен, когато не знаех още тази подробност
Поздрави

Ринговете са плюс, както е видял и Айкроу. Единствения вариант да има в центъра от едната страна минус, а от другата плюс е да са навити неправилно, обратно на часовниковата стрелка. Случвало ми се е в началото и на мен, когато не знаех още тази подробност

Поздрави
Бихте ли ми измерили двигателя, бутилката и изхода
за ориентир как се движат нещата, имам 2бр К3 на филтъра, 2бр на бутилката, и 1бр. на резервоара на бензина. колата е работеща на снимките.

- Прикачени файлове
-
- 4.jpg (168.93 KiB) Прегледано 4720 пъти
-
- 3.jpg (197.63 KiB) Прегледано 4720 пъти
-
- 2.jpg (141.9 KiB) Прегледано 4720 пъти
-
- 1.jpg (153.89 KiB) Прегледано 4720 пъти
«Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!»
Ako искаш да постигнеш някаква икономия трябва да махнеш маркуча, който е от двг до въздушния филтър за да не влиза във филтъра топъл въздух от двг. Това е корса С нали? 

Моторът и всичко ти е ОК, има си достатъчен + заряд. Може бие добре с точност да го каже Айкроу, че аз все пак съм пристрастен защото К3 е моя технология.
Имаш ли икономия и мощност? Как работи на бензин и газ?
Имаш ли икономия и мощност? Как работи на бензин и газ?
Ще може ли да ми кажете дали съм ги измерил правилно?
- Прикачени файлове
-
- WP_20140323_001.jpg (2.25 MiB) Прегледано 4677 пъти
Добре е, правилно си ги отбелязал