Моля, измерете ми това ...........

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Моля, измерете ми това ...........

Мнение от caduceus »

Първа снимка +8,3
втора 9,/2/
Празна кана отгоре - в средата и няма нищо, но на стената с рисунката от вътрешната страна, в центъра и има силен плюс който явно действа бързо на водата. Щом е вдигнала нивото толкова веднага след наливане...
Празна кана отстрани - силен минус в центъра на рисунката, както го мерихме и преди.
Извод: каната си е добра за държане на вода, просто гравюрата отвън е + а отвътре - което говори че човекът който я е правил знае за какво иде реч. Аз съм се заблудил че като има минус отвън има и отвътре, което явно не е така :)
Поздрави

ПП
Рентгеновите снимки ги изкарах около -3 по цялата повърхност
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

:lol:
Нещо ти е отнесло главата, докато си писал! :lol:
caduceus написаCOLONИзвод: каната си е добра за държане на вода, просто гравюрата отвън е + а отвътре - което говори че човекът който я е правил знае за какво иде реч.
Объркал си тук вътре и вън :D
Наблюдавам - анализирам - променям.
neTkoB
МненияCOLON 18
Регистриран наCOLON Пет Дек 13, 2013 7:19 pm

Мнение от neTkoB »

Спиридоне намали малко скороста , 2 дена ме съм влизал и се сбръчках от четене :) :lol:
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223
Регистриран наCOLON Съб Мар 15, 2014 1:38 pm

Мнение от Спиридон »

caduceus написаCOLONПърва снимка +8,3
втора 9,/2/
Празна кана отгоре - в средата и няма нищо, но на стената с рисунката от вътрешната страна, в центъра и има силен плюс който явно действа бързо на водата. Щом е вдигнала нивото толкова веднага след наливане...
Празна кана отстрани - силен минус в центъра на рисунката, както го мерихме и преди.
Извод: каната си е добра за държане на вода, просто гравюрата отвън е + а отвътре - което говори че човекът който я е правил знае за какво иде реч. Аз съм се заблудил че като има минус отвън има и отвътре, което явно не е така :)
Поздрави

ПП
Рентгеновите снимки ги изкарах около -3 по цялата повърхност

Много благодаря за измерванията. Слава богу, не сме се тровили месеци наред.
За рентгеновите снимки - сега вече ми е ясно защо съм бил като парцал, след като се е налагало да ги гледам цял ден.

Съжалявам, не мога да изтрия снимката на радиограмата от предната страница. Забравих, че има ограничение по време за edit на пост. Ако може някой от модераторите да я изтрие, моля.
Ще взема да нарежа една радиограма по размер на дъното на чаша и да пробвам дали мога да правя мъртва вода с нея. Както има и сребро във филма, току-виж се получила с добри антибактериални свойства.
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223
Регистриран наCOLON Съб Мар 15, 2014 1:38 pm

Мнение от Спиридон »

neTkoB написаCOLONСпиридоне намали малко скороста , 2 дена ме съм влизал и се сбръчках от четене :) :lol:
Какво да се прави - ентусиазмът на начинаещия :D. Не случайно са казали: "Пази боже сляпо да прогледа". :D
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
skeleta
МненияCOLON 198
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 9:16 am

Мнение от skeleta »

Здравейте!

Това е последната снимка. Снощи си оставих установката за всеки случай да видя какво ще стане и сега като се прибрах премерих пак водата. На мене махалото ми дава че е повече от +9. Лошото е че не си вярвам хич. Ако може да проверите пак. Между другото забелязах следното: Тия нещица първия ден си ги носих в джоба обаче преди да ги сложа на водата ги разхвърлях на масата да си "възстановят" потенциала(струваше ми се че така трябва). И резултата беше +8. На другия ден от мерак не ги оставих да се възстановят а направо на водата и се получи -. Сега ми е интересно дали всичко ще е наред.
Прикачени файлове
IMG_3454.JPG
IMG_3454.JPG (856.48 KiB) Прегледано 4683 пъти
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

8+
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Ами да, обърнал съм ги :) Благодаря за корекцията, добре че някой чете и мисли - не като мене първо пиша пък после евентуално мисля :lol:
neTkoB
МненияCOLON 18
Регистриран наCOLON Пет Дек 13, 2013 7:19 pm

Мнение от neTkoB »

здр., днес останах за малко без работа и естествено заусуквах жици :lol: та ако може да измерите каква съм я надробил
http://prikachi.com/images/388/7201388n.jpg
http://prikachi.com/images/397/7201397J.jpg
двигателя в начален стадий на опити
http://prikachi.com/images/407/7201407c.jpg
а това е една щуротийка, а дали излъчва нещо ..... :roll:
http://prikachi.com/images/419/7201419X.jpg
мерси предварително :oops:

ПП моля за извинение за неугледния вид на последното,все пак е прототип, Philip да не гледа :)
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Не искам да убивам ентусиазмът ти, но принципно само така ринговете са слаби. Твоя е 8.3 а ДВГ е лек минус. По добре пробвай някой възел на мировинг, или направи оргонен акумулатор на кутията на въздушния. Поздрави. :)

ПП спиралата е много слаба 1 и нещо. Принципно тя е добра за насочване, като отражател. Също така и за диод може да се ползва, но е малко неудобна, заради обема и твърдостта си. :)
BUTTON_POST_REPLY