Моля, измерете ми това ...........
Re: Моля, измерете ми това ...........
ще последвам съвета ти

neTkoB написаCOLONвсе пак е прототип, Philip да не гледа

Наблюдавам - анализирам - променям.
neTkoB здравей , за последната ти снимка мога да кажа , че се препоръчва центъра на спиралата да е по голям -получава се по-силно завихряне и шнура се деформира по-малко .Успех !
Ако може, да дам едно предложение. Част от работата ми е свързана с електромагнитни лъчения, макар и в не най-приятната част от спектъра. По принцип за описване на лъченията се използват два параметъра - енергия и интензитет. Енергията може да се замести с дължина на вълната или честота, защото трите са свързани и от всяко могат да се изчислят другите 2, но общото, което ги свързва трите е именно честотата. За дължина на вълната при оргона ми се струва , че едва ли е подходящо за параметър. Остават енергия и честота за единия параметър. Моето лично предпочитание е за честота, но да излагам аргументация не бих желал. Предвид меко казано скромните ми познания за оргона, ще излагам не аргументация, а себе си :D .icrow написаCOLON(за сега ще ги давам така мерните единици, до като някой не измисли подходящи.)
За интензитета ми се струва, че е ясно какво е. Докато честотата показва какъв е потенциала на лъчението (да свърши работа или да навреди), то интензитета показва, колко време е необходимо за това. Нещо като налягане и дебит при течности.
Тъй като параметрите са по аналогия на тези за за ел-магн лъчения, но определено не са със същия смисъл, то следва да се използват други мерни единици. Има една традиция мерните единици да се кръщават на определени хора, за да се отдаде почит към труда им по темата. Като се говори за оргон, естествено едва ли може да се пропусне Райх, а другото име което веднага изскача е Шаубергер. Чие име за кой параметър е по-подходящо, не бих могъл да кажа.
Ако предложението е напълно неподходящо, моля игнорирайте.
И поредната ми молба за измерване. В светлината на горното, повече ме интересува "честотата", отколкото интензитета, т.е. на коя снимка енергията е с най-приятно, респ. най-полезно излъчване, ако въобще има разлика разбира се.
- Прикачени файлове
-
- Снимка 1
- 2014-03-28-1431а.jpg (24.24 KiB) Прегледано 4748 пъти
-
- Снимка 2
- 2014-03-28-1432а.jpg (25.4 KiB) Прегледано 4748 пъти
-
- Снимка 3
- 2014-03-28-1433а.jpg (26.42 KiB) Прегледано 4748 пъти
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Ами, честотата пак я има и при оргона, но нас предимно ни интересува големина и сила на полето, което и мерим.
Иначе щом ползваме скалата на Кадуцеус, може би едната мерна единица е за него
Предполагам измерването на снимките ти най- добре е да го направи Филип.

Предполагам измерването на снимките ти най- добре е да го направи Филип.

Постовете от вчера, засягащи ГОП, развитието и използването им са преместени в темата за Генератори на оргонна пара - http://www.garaja.net/viewtopic.php?f=3&t=121&start=100
Наблюдавам - анализирам - променям.
Колеги, моля ви да измерите /или дадете мнение по усет/ енергийното поле около това чудо докато лети:
http://huvrtech.com/about.html
Аз не намерих нищо като промяна във околната среда, под и над дъската, както и на самите "излъчватели" под нея и за мен това е някакъв тип компютърна анимация. Правил съм такива дистанционни тестове по снимка на ВСГ и там около, над и под платформата има съвсем явно засичано мощно енергийно поле, което е много реално. Включително изкривяване на светлинните лъчи наоколо. Тук то липсва и цялата работа ми напомня за прословутата "китайска" летяща кола, която е анимация на VW визията за автомобила на бъдещето. Аман от ментета и компютърни номера
Поздрави
ПП
Прилагам сникмка на В.С.Гребенников при излитане, направена от кореспондент на местен вестник в Новосибирск. Вижте и там какво се засича, за сравнение с американското менте. Слагам и два принскрийна от видеото, единия с многозначителен надпис относно iPhone приложение и т.н., което намирисва на комп. игра или нещо подобно
http://huvrtech.com/about.html
Аз не намерих нищо като промяна във околната среда, под и над дъската, както и на самите "излъчватели" под нея и за мен това е някакъв тип компютърна анимация. Правил съм такива дистанционни тестове по снимка на ВСГ и там около, над и под платформата има съвсем явно засичано мощно енергийно поле, което е много реално. Включително изкривяване на светлинните лъчи наоколо. Тук то липсва и цялата работа ми напомня за прословутата "китайска" летяща кола, която е анимация на VW визията за автомобила на бъдещето. Аман от ментета и компютърни номера

Поздрави
ПП
Прилагам сникмка на В.С.Гребенников при излитане, направена от кореспондент на местен вестник в Новосибирск. Вижте и там какво се засича, за сравнение с американското менте. Слагам и два принскрийна от видеото, единия с многозначителен надпис относно iPhone приложение и т.н., което намирисва на комп. игра или нещо подобно

- Прикачени файлове
-
- 2-HUVr.JPG (72.07 KiB) Прегледано 4697 пъти
-
- 1-HUVr.JPG (56.77 KiB) Прегледано 4697 пъти
-
- images.jpg (7.1 KiB) Прегледано 4698 пъти
Тази информация се появява доста съмнително няколко дни преди първи април...
Най-много да ни го честитят като настъпи 

Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
На мене меренето не ми е силна страна. И все пак се пробвах. Това което мога да кажа е: Под летящите скейтове с ръка усещам нещо толкова слабо че е възможно и да си внушавам. Под вдигнатата дъска на Гребенков усещам топлина. Между другото на първата извадка от клипчето ако тоя продължи още секунда с така изнесена тежест ще се изръси много яко. Даже ми се струва че вече гърба му лети към земята.
Може да има нещо и на "Д"-то, за да не пада :MG_192:skeleta написаCOLON Между другото на първата извадка от клипчето ако тоя продължи още секунда с така изнесена тежест ще се изръси много яко. Даже ми се струва че вече гърба му лети към земята.