Моля, измерете ми това ...........

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Re: Моля, измерете ми това ...........

Мнение от Philip »

:doubledown:
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

На второто клипче съвсем ясно се вижда че е монтаж - въпреки че е красиво направено :lol: :lol: :lol: .
Браво за новите емотикини :clapping:
neTkoB
МненияCOLON 18
Регистриран наCOLON Пет Дек 13, 2013 7:19 pm

Мнение от neTkoB »

аз таковата, не спирам с опитите :witchy: . ето какво сглобих :roll:
http://prikachi.com/images/289/7211289g.jpg
http://prikachi.com/images/292/7211292d.jpg
много ми е интересно дали това излъчва нещо
http://prikachi.com/images/294/7211294X.jpg
neTkoB
МненияCOLON 18
Регистриран наCOLON Пет Дек 13, 2013 7:19 pm

Мнение от neTkoB »

ами ''тънкото'' е съставено от бобина /аку-вак 1/2 кубит/,медна шайба, тензор ринг и медна шайба.ще ги снимам разглобено да се види откъде идва тоя минус .... :question:
а иначе го като доближа до ръката на половин сантиметър и след 5-6 секунди почва да боцка много силно като след 30 секунди се усеща като доста неприятна болка
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223
Регистриран наCOLON Съб Мар 15, 2014 1:38 pm

Мнение от Спиридон »

Добро утро на всички.

Отново с молба за измерване. Направих ги съвсем набързо по молба на много близък, затова и усмивко е "ръбат", но дали са се получили що-годе читави?

П.С. Червените оттенъци върху усмивко явно са от някаква реакция на епоксидната смола с тонера от принтера.
Прикачени файлове
2014-04-01-1450a.jpg
2014-04-01-1450a.jpg (23.27 KiB) Прегледано 4857 пъти
2014-04-01-1449a.jpg
2014-04-01-1449a.jpg (20.73 KiB) Прегледано 4857 пъти
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

В центъра на ринга е +9,/3/, но на другото изделие не измерих почти нищо... Май си запечатал вътре това което трябва да работи и не пуска навън енергията. Как е направено?
Поздрави
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223

Мнение от Спиридон »

caduceus написаCOLONВ центъра на ринга е +9,/3/, но на другото изделие не измерих почти нищо... Май си запечатал вътре това което трябва да работи и не пуска навън енергията. Как е направено?
Поздрави
Много благодаря за измерването.
Рингът е от класически шнур на Мировинг, увит с хартиено тиксо, медно-сребърно фолио, пак слой хартиено тиксо и термошлаух.
Във второто има възел на Мировинг, увит в хартиено тиксо, медно-сребърно фолио отгоре, залепено на хартията с отпечатаното човече. Всичко е залято с епоксидна смола в капачка от минерална вода. За вложеното (предполагаемо) усилване - моля виж на лични.
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223

Мнение от Спиридон »

П.С. Няма проблем да пиша на лични какво съм сложил с идеята да усилва, но не смятам за добра идея да го четат случайно попаднали във форума.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

До 9./10/ устройства има достатъчно информация, така че спокойно. :)
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223

Мнение от Спиридон »

ами, щом icrow казва, че е ок, доверявам се на опита и мнението му . за усилване пробвах разположени един над друг тензор рингове по 1/4 кубит.
BUTTON_POST_REPLY