Моля, измерете ми това ...........

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Re: Моля, измерете ми това ...........

Мнение от icrow »

Ринговете концентрират в средата си енергията, и ако искаш да я ползваш трябва с нещо да я извлечеш от там. :) Това нещо може да е аку-вак бобина, метален конус, мнгогжилен прводник и тн. :)
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223
Регистриран наCOLON Съб Мар 15, 2014 1:38 pm

Мнение от Спиридон »

Много благодаря, не предполагах, че е необходимо и друго, защото ми изглеждаше, че проработи при трискелиони за зареждане на вода. А със спирала ще стане ли да изкарам концентрираното?
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Е водата най вероятно вътре в ринга си я държал. :)
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223
Регистриран наCOLON Съб Мар 15, 2014 1:38 pm

Мнение от Спиридон »

Ами не :question: , същата постановка с капачката, само че не залято със смола, а затапено с изрязан по размера на капачката корк. Естествено и двойка трискелиони вместо възел.
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
jo64o
МненияCOLON 19
Регистриран наCOLON Пет Май 03, 2013 11:07 pm

Мнение от jo64o »

DSC00079.png
DSC00079.png (326.94 KiB) Прегледано 4875 пъти
Ще задвижвам газов генератор.Според моето измерване този възел дава доста и би трябвало да е достатъчен.Но дали е такаа...кой ще ми каже? :hp:
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Много добре излъчва! Поздравления! В центъра 9./35/ОВ и 9.9ОА :)
Това неодимови магнити ли са?
Аватар
zhivko83
МненияCOLON 180
Регистриран наCOLON Съб Дек 07, 2013 2:52 pm

Мнение от zhivko83 »

Моля да измерите двете снимки публикувани в другата тема.
viewtopic.php?f=10&p=3368#p3368 :r_e:
Мерси!
jo64o
МненияCOLON 19
Регистриран наCOLON Пет Май 03, 2013 11:07 pm

Мнение от jo64o »

Благодаря,Айкроу.Магнитите са неодимови и при доближаване към центъра мощността расте,само че трудно се задържат.Отстрани на възела симетрично са сложени магнити от харддиск от лаптоп.Извинявай,но не знам в какви единици мериш силата.Аз възприех системата на Кадецеус-в деветки след десетична точка.Ме-
ря напрежение и мощност поотделно.Може би ще намериш време да поговорим.БЪДИ ЗДРАВ! :hola:
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

И aз ползвaм системaтa нa Кaдуцеус, просто слaгaме броя деветки в скоби зa по удобно. Ти мaй ми имaше скaйпa aко имaш въпроси питaй.
neTkoB
МненияCOLON 18
Регистриран наCOLON Пет Дек 13, 2013 7:19 pm

Мнение от neTkoB »

здр.,бихте ли измерили тази кутийка, аз като начинаещ в тази сфера го изкарах 33000 по Бовис :hush: ама като се знам какъв съм, сигурно е минус ........... :smileylol:
http://prikachi.com/images/847/7237847Q.jpg
BUTTON_POST_REPLY