Ринговете концентрират в средата си енергията, и ако искаш да я ползваш трябва с нещо да я извлечеш от там. Това нещо може да е аку-вак бобина, метален конус, мнгогжилен прводник и тн.
Много благодаря, не предполагах, че е необходимо и друго, защото ми изглеждаше, че проработи при трискелиони за зареждане на вода. А със спирала ще стане ли да изкарам концентрираното?
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Ами не , същата постановка с капачката, само че не залято със смола, а затапено с изрязан по размера на капачката корк. Естествено и двойка трискелиони вместо възел.
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Благодаря,Айкроу.Магнитите са неодимови и при доближаване към центъра мощността расте,само че трудно се задържат.Отстрани на възела симетрично са сложени магнити от харддиск от лаптоп.Извинявай,но не знам в какви единици мериш силата.Аз възприех системата на Кадецеус-в деветки след десетична точка.Ме-
ря напрежение и мощност поотделно.Може би ще намериш време да поговорим.БЪДИ ЗДРАВ!
здр.,бихте ли измерили тази кутийка, аз като начинаещ в тази сфера го изкарах 33000 по Бовис ама като се знам какъв съм, сигурно е минус ........... http://prikachi.com/images/847/7237847Q.jpg