Моля, измерете ми това ...........
Re: Моля, измерете ми това ...........
Малкото е 2+ и неподвижно и въртящо се. 

Здравейте,
Пускам малко по-особени неща за измерване, предполагам тук само напреднали ще могат да видят формата на полето, излъчена от тези фрактали. Това, което се вижда на снимките е антигравитационен двигател в начален етап на разработка. Проекта се изпълнява от малък екип учени начело с проф. Дейвид Парес от Университета в Небраска. Вече са проведени експерименти за отклоняване/изкривяване на светлина, преминала през полето - опитите са положителни. Установено е и олекване на модела. Не е ясно дали по време на снимките прототипът е бил пуснат, но все пак горе-долу се виждат фракталите и формата им, по които евентуално може да се "отчете" нещо. Интересното при този двигател е, че продуцира дърпателна, а не бутателна сила, което би трябвало да е свързано с положителна оргонна енергия. Всъщност при интерес може да разгледаме нещата в темата "Антигравитация".
Пускам малко по-особени неща за измерване, предполагам тук само напреднали ще могат да видят формата на полето, излъчена от тези фрактали. Това, което се вижда на снимките е антигравитационен двигател в начален етап на разработка. Проекта се изпълнява от малък екип учени начело с проф. Дейвид Парес от Университета в Небраска. Вече са проведени експерименти за отклоняване/изкривяване на светлина, преминала през полето - опитите са положителни. Установено е и олекване на модела. Не е ясно дали по време на снимките прототипът е бил пуснат, но все пак горе-долу се виждат фракталите и формата им, по които евентуално може да се "отчете" нещо. Интересното при този двигател е, че продуцира дърпателна, а не бутателна сила, което би трябвало да е свързано с положителна оргонна енергия. Всъщност при интерес може да разгледаме нещата в темата "Антигравитация".
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Интересно! На първите две снимки явно е изключено, но третата снимка има 9./160 000/+ а енергията е пулсираща и неприятна за "пипане".

Търся и мнения дали така монтирани двете К3 на акумулатора са оптимално позиционирани или да търся други места за монтаж ?
За първи път поствам снимки на колата откакто съм с К3
Забравих да снимам изгорелите газове, но ще коригирам утре този пропуск.
И на двете снимки ДВГ работи.
- Прикачени файлове
-
- IMG_20140430_083823.jpg (618.54 KiB) Прегледано 4997 пъти
И аз да помоля за измерване. Има само 3 К3 на акумулатора и никъде другаде. Сложил съм ги около + клемата от трите страни. Благодаря предварително!
- Прикачени файлове
-
- IMG_20140426_131057.jpg (832.32 KiB) Прегледано 4989 пъти
-
- IMG_20140426_131111.jpg (975.06 KiB) Прегледано 4989 пъти
Слав, двигателя е 9./6/, което явно е нормално, защото го измервам на няколко автомобила до сега с К3. Акумулатора е 9./3260/+ Не ме питай защо на ДВГ не е толкова.
Човек, направи някакъв топлинен щит на филтъра да не смуче топъл въздух. Представям се какво става като се включат и перкие.
Скелет, на твоя акумулатор е 9./2600/+ ДВГ пак 9./6/

Скелет, на твоя акумулатор е 9./2600/+ ДВГ пак 9./6/
icrow, ако не е много нахално от моя страна, те моля да мернеш заряда на акумулатора и на двигателя (отново) от един предишен пост:
ето тук е линка за да не повтарям темата и да товаря форума с излишни килобайти:) : viewtopic.php?f=20&t=82&start=500#p3679
Ще се радвам и на някакво твое мнение за монтажа на оптимизаторите както съм ги сложил, дали са добре... мнения и препоръки :D
Благодаря предварително.
ето тук е линка за да не повтарям темата и да товаря форума с излишни килобайти:) : viewtopic.php?f=20&t=82&start=500#p3679
Ще се радвам и на някакво твое мнение за монтажа на оптимизаторите както съм ги сложил, дали са добре... мнения и препоръки :D
Благодаря предварително.
icrow,
ако мериш в момента на снимката, то тия К3 ги сложих 3 часа преди снимката а двигателя е работил 5 минути само. Ако по някакъв начин мериш в момента вече съм минал около 300км и са минали 10 дена. Казвам ако има някакво значение де.
ако мериш в момента на снимката, то тия К3 ги сложих 3 часа преди снимката а двигателя е работил 5 минути само. Ако по някакъв начин мериш в момента вече съм минал около 300км и са минали 10 дена. Казвам ако има някакво значение де.
Асенсион, p1310251_36292_31345742.jpg ; p1310247_abd14_31345738.jpg 9./1800/+ двг и 9./3200/+ акум. Не ми е работа да давам препоръки за чужди устройства.
То и да меря де.
Скелет, снимката дава отпечатак на енергията, не е онлайн.
Може да е за някой други мастери нз. Както казах е нормален заряд според мен за К3. На колата на Домик която я е карал доста с К3 на живо пак измервах толкова.

Скелет, снимката дава отпечатак на енергията, не е онлайн.

Хм.
За съжаление познанията ми са само повече теоритически. Има значение как задаваш въпроса. Това което съм чел е че снимката е само свидетел и ако не уточниш че става дума за момента на снимката, отчиташ в момента на меренето. В неделя съм на курс по мерене(не с махало, но то няма значение) и скоро може и да започна и аз да се включвам по активно в тая част.
Поздрави!
За съжаление познанията ми са само повече теоритически. Има значение как задаваш въпроса. Това което съм чел е че снимката е само свидетел и ако не уточниш че става дума за момента на снимката, отчиташ в момента на меренето. В неделя съм на курс по мерене(не с махало, но то няма значение) и скоро може и да започна и аз да се включвам по активно в тая част.
Поздрави!