Генератор на оргонна пара: Приложение, монтаж и тн.

Нестандартни методи за повишаване ефективността на двигатели с вътрешно горене. Автомобилен тунинг.
BUTTON_POST_REPLY
Аватар
zhivko83
МненияCOLON 180
Регистриран наCOLON Съб Дек 07, 2013 2:52 pm

Re: Генератор на оргонна пара: Приложение, монтаж и тн.

Мнение от zhivko83 »

:idea:
Прикачени файлове
smiley_44.gif
smiley_44.gif (32.67 KiB) Прегледано 5799 пъти
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Мнение от hyparh »

Кадуцеус, правил ли си опити с часовници, поставени на пътя на такъв мощен оргонен поток? Според мен тук етерните реакции трябва да са променени (забързани или забавени) и оттам да се променят и всички физико-химични процеси в предмета/системата, поставена в полето. С други думи да наблюдаваме забързване или забавяне хода на часовник.
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

30 часа след началото. За уточнение - отвора тук е около 50мм. Местих "нещото" :lol: насам -натам. Не знам още това има ли значение, но да си кажа :D
30 часа
30 часа
1.jpg (53.49 KiB) Прегледано 5778 пъти
А тук реших да довърша колкото е възможно яйцевидната форма. 20 минути след промяната
20 мин. след промяната
20 мин. след промяната
2.jpg (49.62 KiB) Прегледано 5778 пъти
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Филип
+9,/630/ го изкарах. Двете неща са еднакви, но във второто ми е тясно гърлото и трудно бъркам вътре :lol:
Хипарх
Не съм мерил с часовници, но ВСГ го е правил, така че има логика в такива тестове. Би трябвало да има забавяне на времето поради + полето, при минус избързват. Върти ми се нещо из ума и като го направя, ще проверя и това.
Боб
Да, това е много показателен опит! Има мощно излъчване дори замръзнало, браво на теб че си се сетил за това.
Живко
Щерката се смя много на емотикончето :lol: Благодаря

Поздрави на всички!
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Според мен, дори и да има промяна във времето, то часовника, като механичен прибор не би трябвало да показва истинското време. Той просто си се калти на определени интервали. Примерно обаче баща ми никога не е могъл да носи часовник. Винаги са му спирали след няколко часа работа. Без значение електронен, механичен, скъп, евтин. Това с леда съм го виждал и с други оргонни експерименти. А един приятел, който е малко скиптичен към оргона ми е казвал, че няколко пъти е виждал висулки в формите си за лед, които стърчат нагоре.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Абе показва си сериозни разлики, има практика още на ВСГ. Я мерни активирания ГОП да видим какво ще ти излезе. Каквото, такова - просто ми е интересно
Поздрави
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Ами, не че вече не мерих дес, ама айде ако не е зор да го оставим за утре, както и останалите неща а колегите. :)
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Няма проблеми, приятна почивка. До утре може да измисля още нещо ново и по-силно :D Работата отива на бластер от Междузвездни войни, май знам принципната конструкция :D Да му мислят циганите, нали трябва да се пробва някъде :lol: :lol: :lol:
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

caduceus написаCOLON :D Да му мислят циганите, нали трябва да се пробва някъде :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Малко визуализация що е то бластер :) Ефект - големи дупки, много хуманно оръжие защото няма ранени, всичко е леш :lol: :lol: :lol:
Прикачени файлове
Blaster_TOR.jpg
Blaster_TOR.jpg (47.06 KiB) Прегледано 5945 пъти
BUTTON_POST_REPLY