Моля, измерете ми това ...........

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Re: Моля, измерете ми това ...........

Мнение от ivchak »

Моля Филип да си каже мнението за това у-во (Духобор), и за водата която е активирана с него :cheers: Водата е т.н. "жива вода" с Рн около 9.5 от вчера ;)
преди.jpg
преди.jpg (17.98 KiB) Прегледано 5529 пъти
след 1.5 часа.jpg
след 1.5 часа.jpg (14.05 KiB) Прегледано 5529 пъти
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Ивчак, откъде ги копаеш тези гадости?

Ще махна снимката, защото е гадна!

И името му си отговаря - направо прецаква духа!

Водата ще я оставя - който иска - да мери. За мен при първи поглед има добро излъчване, а след това започват промени - гадни.
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Интересно :dash: :dash: :dash: Може би нещо се е променило след лакирането(заради патината), или самата патина влияе нещо лошо . Давам още два варианта - "силно място" и вода заредена в "короната". Фигурите са от алуминиева тенекия : )
место силы.JPG
место силы.JPG (83.87 KiB) Прегледано 5505 пъти
корона.JPG
корона.JPG (74.58 KiB) Прегледано 5505 пъти
ВОДА_45мин.JPG
ВОДА_45мин.JPG (100.37 KiB) Прегледано 5505 пъти
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223
Регистриран наCOLON Съб Мар 15, 2014 1:38 pm

Мнение от Спиридон »

icrow и Филипе,
Много благодаря и на двамата.
Шнур на Мировинг е със следните параметри:
- проводник 0.20 мм, посребрен и има някакво защитно покритие, пробвах с мултицет - има ел. изолация;
- усукан е 3 х 7;
- има един слой медно-сребърно фолио и мисля, че то "запушва" нещата, защото усещам ефекта от гривната много по-слабо от една друга, която направих много грозно и набързо с 0.30 мм лакиран проводник.

icrow, ако може, когато имаш време, да кажеш как изглежда сега с 2 слоя м-с фолио?
Изображение___Изображение

След около 5-6 часа носене започна да ме цепи глава, не съм 100% сигурен, но май е от нея.
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Нещо тия дни не съм хич у ред, така че резултатите може да не са най верните. Ичвчак, тези фигурки са слабички 2 и нещо, но ги усещам някак приятни и зареждащи.
Спиридоне, интересно го изкарвам. Лявата снимка от самата гривна лек - а в центъра +. Дясната лек +9./26/ на гривната а в центъра лек минус.
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223

Мнение от Спиридон »

icrow,
много благодаря. Всъщност я носех на китката така, че 9,(26) е била навътре към лакътя. Явно ми идва в повече.
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Спиридон,

Защо опаковаш шнура с фолио?

Ивчак,

Така, като са много и оформят структура е по-различно, малко по-добро. И пак енергията на цялото не е съвместима с човек. Разбива хармонията на енергиите в него. Затова и казах, че си отговаря на името - прецаква. За мен това ръбесто и разхвърлящо "енергиите" нещо, е противоположността на трискелионите.
Самостоятелно, единично - си е гадост.

Реално това е "слънчевия символ", но изроден, насочващ "енергията" в абсолютно противоположни направления. Излъчването на единичен такъв (каквато беше първата снимка, която махнах) е като на животно с две глави и осем крака, излизащи в най-различни посоки. Т.е. - нещо антиприродно и ненормално.
За всяко нещо, сътворено от човек може да се съди по нещо просто - ако то по някакъв начин, в целостта си, наподобява природни форми, закръгления, извивки, ъгли, спазва принципите на създаване при Природата - гео извивки, растителност, кристали, то то е съвместимо с това, което е и човек. Ако този принцип не е спазен - забрави да действа добре на човек.

Преди време беше пускал друго кръгло и ръбесто, което мязаше на добре развит вирус, още по-преди - някаква телена конструкция, която пак разбъркваше енергиите, сега - тази ръбавиня - затова питах откъде ги копаеш тези неща. Ако източника им е един и същи - забрави да се мотаеш около този човек. Нещо там не е читаво.
(Това е просто мой съвет. Всеки решава сам за себе си какво е добро за него и какво - не.)

Лек ден! :)
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223

Мнение от Спиридон »

Philip написаCOLONЗащо опаковаш шнура с фолио?
Ами, ужким за усилване. Ама май за тази гривна един слой запушва, а два ми идват твърде много. Ще взема да пробвам по-нататък с 3х7 и 4х7 без фолио. Тази тел я бях взел да пробвам 5 витков трискелион от 216 мм, но е твърде тънка, за да задържи форма, та й намерих това приложение.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Проблемa нaй вероятно е оргонния диод. Просто трябвa последния слой дa е метaлен.
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223

Мнение от Спиридон »

Много благодаря за съвета.
Явно трябва да се прави с повече от 1 слой или въобще без, защото на това фолио сребърният слой (който ми излиза, че е по-добре да е външен) е с лепило, което най-верятно е органично и самото то прави слой органика върху метала. Пък и външният вид е по-добър с термошлаух.
BUTTON_POST_REPLY