Моля, измерете ми това ...........

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Re: Моля, измерете ми това ...........

Мнение от hyparh »

Всъщност тази, която описах, е била баш мобиус. Ще си взема по-дълго кабелче и ще я тествам.
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Аз нали все обичам да подобрявам нещата, та пробвай с FTP двойка да го омотаеш и после я вържи бифилярно. Доста по силно работи от колкото с нормалната. Поне при мен. :smileylol: За улеснение, като навиеш намотката и ти останат двата края на шнура с по две жички взимаш примерно /ако е оранжевата двойка/ оранжевия край и го свързваш с оранжево-бялата жичка на другия край. Така ще ти останат два извода по един от всеки край и единия трябва да е оранжев другия оранжево-бял тях ги свързваш към генератора. Ама много добре обяснявам а :smileylol:
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

А ако искаш - пусни на същата намотка синусоида. Природата не признава правоъгълника ;) :)
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494

Мнение от hyparh »

Може да пробвам. Иначе провоъгълни е малко образно казано, реално представлява включено-изключено положение или единица-нула. Нещо като отсечени пулсации. Този тип сигнал е по-агресивен и по-добре "размърдва" етера или поне аз така си го обяснявам. Нещо като при първичните намотки на тесловите тр-ри, които "удрят" ефира с мощни краткотрайни импулси.
Утре мисля да го пъхна направо в една такава първична, да зачатка разрядника и да видим ще се получи ли оргонен бластер :lol:
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Моите неща работят добре и с правоъгълни, но с синусоидални е по добре. :)
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494

Мнение от hyparh »

Ето снимка със синусоида на 15Hz:
IMG_0067.JPG
IMG_0067.JPG (1.14 MiB) Прегледано 5621 пъти
Към схемата за хладно електричество:
IMG_0063.JPG
IMG_0063.JPG (269.31 KiB) Прегледано 5621 пъти
И към захранването за малкия теслов тр-р:
IMG_0064.JPG
IMG_0064.JPG (257.17 KiB) Прегледано 5621 пъти
Снимките ги правих на експозиции между 3 и 5 секунди, защото когато се работи с честоти, моментната снимка може да улови излъчването по време на минимум, а с по-дълга експозиция се усредняват нещата.
Icrow, разбирам, че и ти ползваш генератор на импулси, да те питам някои неща, че моя все още го разучавам :lol: Моят има три изхода: "-TTL+" ; "-ExtF+" и "-OUT+". На първия дава към 1.3V, на втория 1.6V, а на третия мултицета не отчита никакво напрежение, а точно там е изхода за честотите или поне там успях да наглася осцилоскопа да ми показва нещата. Дали този изход е правилния или аз бъркам нещо?
djoko
МненияCOLON 68
Регистриран наCOLON Пон Юли 14, 2014 2:11 pm

Мнение от djoko »

Две нови "устройства":
Изображение

Ето и преработения възел:
Изображение
(ако пак е зле ще трябва да направя нов шнур)

И нещо малко встрани от темата: Сдобих се с везна измерваща с точност до 0,01 грам. Как мислите, би ли имало промяна в масата на заредената вода?
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

"Трилистника" определено ми импонира и ме кефи :)
... А видоизменения трискелион има доста странно излъчване. Хем концентрир енергия, хем я пръска :)
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494

Мнение от hyparh »

djoko написаCOLONИ нещо малко встрани от темата: Сдобих се с везна измерваща с точност до 0,01 грам. Как мислите, би ли имало промяна в масата на заредената вода?
Възможно е да има някаква промяна, защото се променя динамиката/гъстотата на оргона, но не съм сигурен дали заредена вода ще осигури необходимите условия, трябва да се опита. Може да пробваш и опитите по Козирев със силно нагорещено или изстудено тяло как се променят отчитанията по време на термодинамично уравновесяване :) Ако смяташ да експериментираш в тази насока можем да се прехвърлим в темата "Антигравитация".
djoko
МненияCOLON 68
Регистриран наCOLON Пон Юли 14, 2014 2:11 pm

Мнение от djoko »

Всъщност идеята ми беше да се намери начин за измерване на енергията без да се притежават способности за измерване с махало, подобно на замразеването в една от темите тук.

Относно "модифицирания" трикселион - това е някакъв келтски символ. Изработих го от люпопитство дали ще се получи нещо добро. По същия начин стоят нещата и с трилистника.

Но както разбирам излъчването им не е достатъчно силно(като на мировинга например).
BUTTON_POST_REPLY