Генератор на оргонна пара: Приложение, монтаж и тн.

Нестандартни методи за повишаване ефективността на двигатели с вътрешно горене. Автомобилен тунинг.
BUTTON_POST_REPLY
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Re: Генератор на оргонна пара: Приложение, монтаж и тн.

Мнение от hyparh »

icrow написаCOLONСпоред мен, дори и да има промяна във времето, то часовника, като механичен прибор не би трябвало да показва истинското време. Той просто си се калти на определени интервали. Примерно обаче баща ми никога не е могъл да носи часовник. Винаги са му спирали след няколко часа работа. Без значение електронен, механичен, скъп, евтин. Това с леда съм го виждал и с други оргонни експерименти. А един приятел, който е малко скиптичен към оргона ми е казвал, че няколко пъти е виждал висулки в формите си за лед, които стърчат нагоре.
След като позачетох оттук-оттам някои нови нещица :D вече гледам на "времето" по съвсем друг начин. То не е някакво реално физическо измерение (както го причисляват към пространствените), а е просто мерна единица, която ние сме измислили за удобство и сме я приложили към часовниците, които могат да отмерват равни интервали. За мен "времето" е просто скорост/развитие на протичащи реакции в етера, които автоматично се предават локално на всички видове материя и енергия. Ако да речем забързаме ходът на тези реакции (чрез яко оргонно устройство например), то тестовия предмет ще изпита много силна ентропия (остаряване, деградация) поради забързания етерен поток, и за страничен наблюдател ще изглежда сякаш предмета пътува напред във времето и остарява бързо. Съответно ще е обратното при забавен поток. На повърхността на Земята реакциите текат по-бързо, а в орбита са по-бавни. Установено е опитно дори в рамките на височината на един небостъргач. А забързването при Земята е поради засиленото "засмукване" на етер от масата на планетата (което всъщност представлява гравитацията).

Правих опити с дестилирана вода във форма за ледчета и от десет опита ми се получи веднъж една странна вертикална висулка с форма на буквата “Г” :) Това без оргонит. Предстои да направя и с оргонит пак 10 теста да видим ще има ли разлика. Трябва да си взема още дестилирана вода.

Изображение

Изображение
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

При моя приятел няма оргонити. И пак се е получило. За времето съм установил, че зависи от човешкото намерение. При това подсъзнателно пак се получава. Колкото повече си повтаряш, че нямаш време, толкова по бързо тече. :lol: И това си е факт за мен.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Боб, снимката ти ме кефи максимално! :D
Евала и за успеха с корсата! :D
Давам последна снимка на "нещото" от таза сутрин. Повече няма да ви тормозя с него. По-нататък - други опити директно за кола :lol:
1.jpg
1.jpg (52.38 KiB) Прегледано 6683 пъти
И малко фантазии - теории ;)
Става въпрос за използването на енергията и въздуха в колата.
На пътя на въздуха - 1 - ГОП; 2 - УРВ (устройство за разлагане (разбиване) на въздуха) Резултат - гориво.
Фриц доказа, че само преминавайки през въртящи се гофрирани дискове от мед, въздуха става гориво. При него няма никакви редки елементи. Резултата след тях е оргонна пара и разложен механично въздух.
ГОПа е ясен - от него имаме оргонна пара в предостатъчно количество.
УРВто смятам, че може да бъде всяко нещо, което ще кара молекулите на въздуха да сменят рязко посоката си по време на движението си към двигателя, с удари една в друга и в материала.
За дизелите това ще е достатъчно (Фриц)
За бензиновите и газовите може би ще е нужно все пак някакво нищожно количество гориво, което да започне процеса на окисление и свързване на разложения оргонизиран въздух. Това го ползва и Шаубергер в една от системите си.
Наблюдавам - анализирам - променям.
bob
МненияCOLON 219
Регистриран наCOLON Вто Май 07, 2013 12:32 pm

Мнение от bob »

Благодаря Фил! Както виждам и ти доста добре напредваш с ГОП. Скоро май ще намалят горивата, тъй като няма никой да зарежда повече от 2 лева на бензиностанциите. :lol: :lol: .
А дано!
Поздрави!
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Филипе, 9./660/+ го изкарах
Кадуцеус, Аз изкарах активиран ГОП 112000. Водата след 5мин пак е толкова, а от духалката 55000+
Ако някой съм пропуснал да свирка. :lol:
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Това ГОПче съвсем го бях забравил тези дни. Щракнах го пак, за да разбера има ли промяна или не.
1.jpg
1.jpg (51.39 KiB) Прегледано 6602 пъти
Тъй като не е с някаква огромна сила, която е опасна - разказвам какво има вътре, за да могат повече хора да си направят нещо подобно и да изпробват по коли и където намерят за добре. Имайте предвид, че не трябва да държите такова нещо в спалнята си. Енергията идва прекалено силна при сън и дълго стоене около него.

Реално вътре има всичко, което слагам в оргонитите си. Описал съм точно всичко, има и снимка в темата за тях. Разликата е, че няма епоксидна смола; че външната обвивка е с яйцевидна форма; че външно тази форма е изолирана с парафин и алуминиево фолио.
При първия вариант бях напълнил добре пространството между частиците с най-обикновено брашно. Може да бъде какъвто и да е органичен материал. Това е сухия вариант. При него стана ясно, че трябват няколко часа, за да натрупа достатъчен потенциал и да започне да излъчва.
При втория вариант разкарах брашното и го замених с вода. Естествено при него заради водата натрупването и отдаването на енергия е по-бързо.

Ами - това е. Забавлявайте се, правете си такива нещица и ги ползвайте за добро! :)
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Бихте ли мернали заряда?
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Некъв гаден бронхит ме тръшна,та едвам се добрах до лаптопа, та по късно ще погледна. Обаче ОП много добре се отразява на кащлицата. Нощеска здраво кашлях и реших да направя малко инхалации с едини ми ГОП, който е 9./118000/ Усеща се хладен полах и с 10м инхалации до сутринта се закашлях 3-4 пъти. А и сега рядко кашлям.
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Мнение от hyparh »

Изкарвам 9./4700/ последната снимка на Филип :) Доста енергетично се завърташе махалото.
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Hyparh,
Супер е, че се пробваш :D Имаш увереност, така че явно ти трябват само време и практика. Ще се радвам, ако се е вдигнало още. :D Меткам го в средата на двора - и да прави суперски неща там :D

Айкроу,
като знам на това, моето нещенце каква хладна осезаема струя излиза, представям си какво нещо е от твоето :o :D
BUTTON_POST_REPLY