Айкроу,
На белия кръг изкарвам плюс излъчване перпендикулярно на плоскостта, а на черния минус, но полетата се неутрализират взаимно в средата и като че ли енергията там минава в друго измерение... Един вид не че изчезва, а става някак потенциална. Не мога много да го обясня с думи, но това горе-долу е усещането ми.
Живко
Блокът на двигателя ти е зареден, с доста силен оргонен ток, но зарядът не е много висок. Може би защото не си я карал дълго както ми каза по телефона и се е поизточил, но като покараш ще се възстанови. Сега го измерих 9,/4/. Ако искаш мога да ти подменя К3-ките с такива с новите бобини, като си останат високотемпературни /нали такива ти бяха/
Поздрави
Моля, измерете ми това ...........
Re: Моля, измерете ми това ...........
caduceus написаCOLON Живко
Блокът на двигателя ти е зареден, с доста силен оргонен ток, но зарядът не е много висок. Може би защото не си я карал дълго както ми каза по телефона и се е поизточил, но като покараш ще се възстанови. Сега го измерих 9,/4/. Ако искаш мога да ти подменя К3-ките с такива с новите бобини, като си останат високотемпературни /нали такива ти бяха/
Поздрави

"K3" сложих същия ден, когато направих снимките, 6-7 месеца не бяха на колата, защото само бащата я кара...
"К3" са прилепени към трите вертикални стени на акумулатора около "+" клемата.
НО са залепени отгоре със сив скоч, а не с тяхната лепяща лента, дано да не е грешно

Не бързам да ги лепя, защото все още се надявам да си купим друга кола.

Оптимизаторите са високотемпературни и мисля, че в началото на годината им направи някакъв тунинг...вече забравих.
Ще ги пратя за моя сметка, когато си готов, с това което ти поръчах.
Мерси и приятен уикенд!

- Прикачени файлове
-
- 1710201412949.jpg (891.47 KiB) Прегледано 5814 пъти
Здравейте,
Моля да споделите, как го чувствате това нещо.
Благодаря предварително.
Поздрави.
Изтрито изображение поради силно негативно въздействие
Модератор
Моля да споделите, как го чувствате това нещо.
Благодаря предварително.
Поздрави.
Изтрито изображение поради силно негативно въздействие
Модератор
Ужасно!!!
Предпочитам този ксеноморф
:
Представете си такова същество, създадено чрез биогенеза, може би е достижимо с правилната технология
Във филма "Прометей" ксеноморфите възникват чрез "попиване" на човешки мисли от извънземна органична течност.

Представете си такова същество, създадено чрез биогенеза, може би е достижимо с правилната технология

Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Здравейте,
На това въпросно нещо попаднах случайно, разхождайки се по едни стари и тесни улички. В първия момент не ми направи впечатление, но след минута реших, че нещо не е както трябва. И докато си мислех, какво, как и защо, почувствах, че нещо ми "пропълзя" в главата и ясно усетих как се разпростря и настани там. Следващите час и нещо-два имах като леко главоболие или неразположение.
Интересното е, че даже не се и опитах да го почувствам, просто от зрителния контакт за секунди се получи. Подобно нещо ми се случва за първи път и поради тази причина реших да питам тук, как вие го чувствате. Исках да съм сигурен, че не бъркам във възприятията си.
Това нещо е сложено точно срещу едно открито кафене, където се набива в очите на посетителите и най-вероятно оказва своето негативно влияние.
Поздрави
На това въпросно нещо попаднах случайно, разхождайки се по едни стари и тесни улички. В първия момент не ми направи впечатление, но след минута реших, че нещо не е както трябва. И докато си мислех, какво, как и защо, почувствах, че нещо ми "пропълзя" в главата и ясно усетих как се разпростря и настани там. Следващите час и нещо-два имах като леко главоболие или неразположение.
Интересното е, че даже не се и опитах да го почувствам, просто от зрителния контакт за секунди се получи. Подобно нещо ми се случва за първи път и поради тази причина реших да питам тук, как вие го чувствате. Исках да съм сигурен, че не бъркам във възприятията си.
Това нещо е сложено точно срещу едно открито кафене, където се набива в очите на посетителите и най-вероятно оказва своето негативно влияние.
Поздрави
Надали някой без да иска ги е сложил. Вероятно хората просто го приемат за модерен арт, а как им действа надали си дават сметка, но мен ми влияят особено първата много зле.

Моля, за измерване на водата от тръбата на Филип.
Отдавна е монтирана, но сега досега нямах време...
Тръбата е сложена след газовия котел на топлата вода и преминава през тръби с алуминиева вложка.
Чешмата е на разстояние около 5 метра от тръбата, а душът-около 15 метра.
Водата е почти максимално усилена.
Мерси!
- Прикачени файлове
-
- 23102014 - душ.jpg (913.59 KiB) Прегледано 5707 пъти
-
- 23102014 - чешма.jpg (881.9 KiB) Прегледано 5707 пъти
"Свиркам" за измерване...

Свиркай, свиркай.
Първата чаша е 9./31/ втората 9./29/