Моля, измерете ми това ...........

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Моля, измерете ми това ...........

Мнение от caduceus »

Айкроу,
На белия кръг изкарвам плюс излъчване перпендикулярно на плоскостта, а на черния минус, но полетата се неутрализират взаимно в средата и като че ли енергията там минава в друго измерение... Един вид не че изчезва, а става някак потенциална. Не мога много да го обясня с думи, но това горе-долу е усещането ми.
Живко
Блокът на двигателя ти е зареден, с доста силен оргонен ток, но зарядът не е много висок. Може би защото не си я карал дълго както ми каза по телефона и се е поизточил, но като покараш ще се възстанови. Сега го измерих 9,/4/. Ако искаш мога да ти подменя К3-ките с такива с новите бобини, като си останат високотемпературни /нали такива ти бяха/
Поздрави
Аватар
zhivko83
МненияCOLON 180
Регистриран наCOLON Съб Дек 07, 2013 2:52 pm

Мнение от zhivko83 »

caduceus написаCOLON Живко
Блокът на двигателя ти е зареден, с доста силен оргонен ток, но зарядът не е много висок. Може би защото не си я карал дълго както ми каза по телефона и се е поизточил, но като покараш ще се възстанови. Сега го измерих 9,/4/. Ако искаш мога да ти подменя К3-ките с такива с новите бобини, като си останат високотемпературни /нали такива ти бяха/
Поздрави
:hola:
"K3" сложих същия ден, когато направих снимките, 6-7 месеца не бяха на колата, защото само бащата я кара...
"К3" са прилепени към трите вертикални стени на акумулатора около "+" клемата.
НО са залепени отгоре със сив скоч, а не с тяхната лепяща лента, дано да не е грешно :sad:
Не бързам да ги лепя, защото все още се надявам да си купим друга кола. :question:
Оптимизаторите са високотемпературни и мисля, че в началото на годината им направи някакъв тунинг...вече забравих.
Ще ги пратя за моя сметка, когато си готов, с това което ти поръчах.
Мерси и приятен уикенд!
:)
Прикачени файлове
1710201412949.jpg
1710201412949.jpg (891.47 KiB) Прегледано 5814 пъти
Duras
МненияCOLON 17
Регистриран наCOLON Вто Юни 17, 2014 10:50 am

Мнение от Duras »

Здравейте,

Моля да споделите, как го чувствате това нещо.

Благодаря предварително.

Поздрави.

Изтрито изображение поради силно негативно въздействие
Модератор
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Ужасно!!!
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Мнение от hyparh »

Предпочитам този ксеноморф :lol::
acid_picdump_23-465x612.jpg
acid_picdump_23-465x612.jpg (71.76 KiB) Прегледано 5783 пъти
Представете си такова същество, създадено чрез биогенеза, може би е достижимо с правилната технология :witchy: Във филма "Прометей" ксеноморфите възникват чрез "попиване" на човешки мисли от извънземна органична течност.
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Duras
МненияCOLON 17
Регистриран наCOLON Вто Юни 17, 2014 10:50 am

Мнение от Duras »

Здравейте,

На това въпросно нещо попаднах случайно, разхождайки се по едни стари и тесни улички. В първия момент не ми направи впечатление, но след минута реших, че нещо не е както трябва. И докато си мислех, какво, как и защо, почувствах, че нещо ми "пропълзя" в главата и ясно усетих как се разпростря и настани там. Следващите час и нещо-два имах като леко главоболие или неразположение.

Интересното е, че даже не се и опитах да го почувствам, просто от зрителния контакт за секунди се получи. Подобно нещо ми се случва за първи път и поради тази причина реших да питам тук, как вие го чувствате. Исках да съм сигурен, че не бъркам във възприятията си.

Това нещо е сложено точно срещу едно открито кафене, където се набива в очите на посетителите и най-вероятно оказва своето негативно влияние.

Поздрави
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Надали някой без да иска ги е сложил. Вероятно хората просто го приемат за модерен арт, а как им действа надали си дават сметка, но мен ми влияят особено първата много зле.
Аватар
zhivko83
МненияCOLON 180

Мнение от zhivko83 »

:hola:
Моля, за измерване на водата от тръбата на Филип.
Отдавна е монтирана, но сега досега нямах време...
Тръбата е сложена след газовия котел на топлата вода и преминава през тръби с алуминиева вложка.
Чешмата е на разстояние около 5 метра от тръбата, а душът-около 15 метра.
Водата е почти максимално усилена.
Мерси!
Прикачени файлове
23102014 - душ.jpg
23102014 - душ.jpg (913.59 KiB) Прегледано 5707 пъти
23102014 - чешма.jpg
23102014 - чешма.jpg (881.9 KiB) Прегледано 5707 пъти
Аватар
zhivko83
МненияCOLON 180