Свободна Енергия, ВЕЛИКАТА ТАЙНА !

Исторически аспекти
BUTTON_POST_REPLY
Вектор
МненияCOLON 32
Регистриран наCOLON Съб Мар 24, 2018 2:30 pm

Re: Свободна Енергия, ВЕЛИКАТА ТАЙНА !

Мнение от Вектор »

milintron ако те е страх от някакви конспиративни работи, може да събереш видеата и обясненията в облак и така да даваш линк към тях на определени хора по твое усмотрение.
Така както правиш, триеш въобще не е градивно, все едно обясняваш сам на себе си, което пък е безсмислено да си губиш времето в писане защото другите не са в състояние да хванат идеята и да има общ план за развитие. ;)
Няма как някой да влезе в приказка с теб след като не се знае какво искаш да кажеш. Излиза че си пишеш сам, а това може да го правиш и на друго място, зная че ще ме разбереш правилно.
Успех в намирането на свободата! :cheers:
gvg
МненияCOLON 33
Регистриран наCOLON Чет Май 09, 2013 12:45 pm

Мнение от gvg »

То имаше снимки и тук но сега и тях ги няма не само клиповете в тубата.За сега стана пълна каша, без нагледния материал ако чете някой темата едва ли ще вникне в същността.Аз поне налепих базовата платка и навих трансформатора.
Аватар
milintron
МненияCOLON 164
Регистриран наCOLON Пет Фев 13, 2015 2:25 pm

Мнение от milintron »

gvg, обясни моля какво е ТОК, магнитно поле, и да започваме по същество.
Истинската част.
Аватар
milintron
МненияCOLON 164

Мнение от milintron »

Нека един от вас да обясни тук, какво е магнитно поле, какво е ток. Какво се случва във екватора на бобината във един траф. Ще ви пусна утре схема на това видео кадето зареждам батерията. Лесна е за изпълнение и извън всякаква логика. Но работи !! Вижте горе със червените букви!
Нека един от вас да обясни !
Вектор
МненияCOLON 32

Мнение от Вектор »

То и аз бих задал няколко въпроса, но мисля тук не е мястото да се изпитваме. :lol: Давай смело! покажи самозахранване и всичко ще е точно :)
Никой не го е еня как работи, а дали върши работа това фрии нещо. Хората са се нагледали в мрежата на неработещи лъжи и фейк майстори, надявам се да не съм попаднал на поредният теоретичен фен на Св. енергия. Нищо лично!

п.п. Не мога да кача снимки, довечера ще опитам пак.
Аватар
milintron
МненияCOLON 164

Мнение от milintron »

Ооо не! Тук става въпрос за нещо съвсем различно. Видеото от вчера гледа ли?
Ако вникнеш във написаното и разбереш какво се случва ще имаш СЕ.
Ще име и демонстрация . Само споко. Какво е магнитно поле, какво е ток, защо радиото работи !
Там при капанадзе няма никакви резонанси от физиката , просто във физиката такова нещо несъществува.
Това е и ефекта. Защо е земя, каква и е функцията, имали общо с махалото, РезонанСа е ВРЕМЕ !
Странни ефекти странни неща. Какво е Ток ? Какво е магнитно поле?
Не цитирай физиката а кажи какво мислиш.
Аватар
milintron
МненияCOLON 164

Мнение от milintron »

Който се занимава с радио може да пробва следния експеримент!
Две станции на 27мхц на един канал по едно и също време със две ксв метърчета .
После ще обсъдиме какво се случва. И май ще отиде цялата физика в кенефа барабар с магнетизма.
Защото !!!! Не се случват нещата както ги пише !!!!! Така бачка установката на Акула в Германия ! Никакви приемници няма!!!!
Вектор
МненияCOLON 32

Мнение от Вектор »

Ами мисля че Капанадзе работи И без заземление, даже съм сигурен. А резонанса е време, но заедно с нещо друго, да, ръчага в случая не е за пренебрегване, докато тока е дебита на една тръба в случая проводника. Колкото по дебела - повече дебит на флуида.
Не не съм гледал нито едно видео, нито схемно решение съм видял. Много бързо ги махаш :)

и не си мисли, че си попаднал в някой коридор на БАН, с тези радиа на 27Мхц., КСВ и т.н. :lol:
Аватар
milintron
МненияCOLON 164

Мнение от milintron »

Капанадзе, едно време работеше със земя. После без нея. Цялата фигура е във трафа. Там има едно нещо което се опитах да ви обясня. Няма как да ви го покажа защото осцилоскопа ми е бавен. Във обикновенния траф има едно нещо което буквално разбива физиката. И е така, когато преди две години повторих фенерчето го видях. Този ефект го прави работещо. Там се преобразува вълната надлъжна и напречна. Едната е феноменална, проявява свърх проводимост. По нагоре го пише със червено, разпространява се без Загуби !
Аватар
milintron
МненияCOLON 164

Мнение от milintron »

Именно тя определя феррорезонанса, на предишното видео го демонстрирах много добре. Един път генерирана тя се нуждае от много малко за да се подържа.
Аз съм ного наясно че хората не са се занимавали като, мен със лазери и ядрена физика но, се опитвам да обясня нещо което едвали ще откриете сами.
На вас ви трабва да разберете ефекта и магнетизма. Самия магнетизъм е разцепен на много части и вие няма как да го съберете във едно. Оплетено е със различни закони които си противоречат.
Активна, реактивна, ток на Фуко. Всичко е збъркано. Всъщност е едно и неразделно.
Пример.
Магнита става магнит когато види метал, ако няма нужната за него среда няма да разбереш че е магнит. Тоест, във магнита полето е реактивно, види ли метал става активно. Или природата на енергията е реактивна съставка.
Нека някой специялист обясни разликата между , Активна и Реактивна Енергия.
Ако някой не схваща ще обясня по просто.
BUTTON_POST_REPLY