Така че Жоро, не се занимавай да разпространяваш така технологията си - има начини да е полезна и да се запушат устите на двуличните /ако са разбрали нещата и си траят - такива са/ елементи, на тези с високо его, които си мислят че държат Господ за шлифера и нищо не може да им влезе в простите глави изначално /или поне откакто са завършили института и са ги усреднили ментално/, както и тези, които просто са глупави и не схващат - но пишат като за световно.
Всичката тая сган не си заслужава нервите.
Между другото, аз отидох доста напред в усилването на ефекта, чисто оргонно и с обработка на компонентите. Имам практически опит с магнитното искрище на Тесла, което вярвам че е подходящо и за този тип генератор.
Ти си направил достатъчно с конструкцията на Бедини за да тръгне като хората, с пет бобини и осезаем ефект. Работиш и по премахването на транзисторите - с искрище или механичен превключвател.
Нещата се преплитат - затова, тека работим заедно и направим нещо като краен продукт. Не за добиване на СЕ, не за захранване на къщи и прочее. За друго, което ще е с многократно по-бърз ефект и полза за всички - а най-вече за природата и децата след нас

ОК?
Ако пък не искаш да го направим така, работи си - аз също ще си действам, но това бави прогреса и не е логично.
ПП
Относно това което става в акумулатора, може да видиш в Нет-а как се зарежда клетка на Джо. Процесът е подобен.