Моля, измерете ми това ...........

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Re: Моля, измерете ми това ...........

Мнение от caduceus »

Здравейте колеги!
Вече съм по-свободен и на линия във форума :) Така че всичко това, което се забави като работа на полза роду, започвам да го правя - съответно пиша и показвам тук.
Относно къщата на снимката. Има разлом в земната кора по протежение на синята линия, минаващ точно под лявата половина на къщата и генериращ мощно негативно поле. Това естествено поле се е усилило от пирамидалния покрив на къщата, което още един път идва да покаже че не е работа на всеки да си прави пирамиди и да си ги слага на главата или където му скимне - просто те са концентраторен усилвател на земното лъчение от обемен тип и ако отдолу има геопатогенна зона - съответно усилваш минуса и патиш доста повече ;) Това беше едва от причините да съм доста скептичен и към полезността на упражненията на оня дядо със картонените пирамиди и орехите, за което Филип ме порица преди че се правя на проф. д-р и т.н. :lol: Както и да е.
Втората линия /защото в повечето случаи има паралелност както на подводните жили, така и на разломите/ е там където Айкроу е усетил - през къщата до буквата U, но не се вижда толкова ясно защото "етикета" горе вляво на снимката я скрива.
Това се оправя само с неутрализатор - и то не от обемен тип, а блокиращ излъчването по повърхността. Не казвам, че трябва да е от моите, ако работи добре може да е всякакъв модел. Но за моите гарантирам пълна изолация от всякакви такива неща и дори достатъчно силен плюс по пода на помещението. Ако са две стаите през които минава разломът, трябва по едно във всяка защото полето не минава през стените. Това е въпросното нещо, ако има въпроси питайте:
http://jiznenost.com/Neutralizator.html
Поздрави!
boio67
МненияCOLON 29
Регистриран наCOLON Пон Май 13, 2013 10:52 am

Мнение от boio67 »

Благодаря на Айкроу , Кадуцеус и Филип за измерването и даденото мнение.
ще препоричам на мойте роднини да вземат мерки.
Поздрави
Б.Борисов :worship:
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Хaрмонизaтор имaше ли?
Аватар
tumbi
МненияCOLON 37
Регистриран наCOLON Чет Дек 26, 2013 6:05 pm
МестоположениеCOLON София

Мнение от tumbi »

Моля, за измерване на водата от снимката.

Благодаря предварително :)

Изображение
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

9./13/ :)
djoko
МненияCOLON 68
Регистриран наCOLON Пон Юли 14, 2014 2:11 pm

Мнение от djoko »

Я да видим какво е положението при мен(кооперацията в средата)...
Изображение
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Добре според мен :) Но да види все пак и Айкроу, така е по-сигурно при дистанционно сканиране
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223
Регистриран наCOLON Съб Мар 15, 2014 1:38 pm

Мнение от Спиридон »

Много моля за едно измерване на долната гривна:

Изображение
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856

Мнение от icrow »

Джоко, всичко изглежда наред. Само тази къща горе в ляво, където се вижда малка част от покрива има доста по ниско излъчване, но пак е позитивно.
Спиридоне, гривната е 9./16/, но с доста силен ток. Енергията ми допада. Предполагам, че ще е добра за човек. Все пак Филип да каже. :)
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223
Регистриран наCOLON Съб Мар 15, 2014 1:38 pm

Мнение от Спиридон »

icrow,
много ти благодаря. Значи работи по принцип, ще го усилвам още.

Филипе,
може ли да я погледнеш, ако ти остане време. Търсех допълнителен ефект, освен зареждане с енергия, но дали се е получило нещо?!?
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
BUTTON_POST_REPLY