Антигравитация
-
- МненияCOLON 301
- Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
- МестоположениеCOLON Златоград
- CONTACTCOLON
Re: Антигравитация
Браво, ама сериозно дърпа нагоре като гледам 

Да, никак не е зле
Сега пробвах с премахната изолация на водещия проводник и стана по-добре - издига се с около 20-25 kV. Опитах една съвсем различна конструкция, но явно се оказа доста тежичка и интересното е, че имаше склонност към увеличаване на теглото, а не обратното
Мерих я на ел. везната и независимо от полярността си увеличаваше теглото с около 50% от нейното (става въпрос за грамове). Такива ми ти шантави работи
Очевидно тук има широко поле за експериментиране, но ще е на час по лъжичка (или на 2-3 дни по един експеримент), че този месец ще ми е много натоварен с извънредни смени.

Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
На мен ми звучи сякаш увеличава силата на гравитационното поле или пък ако има тяга, то тягата го бута надолу.
Така е, създава се етерен дисбаланс, но в обратна посока и така наблюдаваме увеличаване теглото на тестовия обект или както някои го наричат - екстремна гравитация. Това състояние принципно е фаворитно за зараждане на прясна материя (възникване на частици и партеногенетичното им размножаване, както всъщност се е образувала вселената). При много силно концентрирано грав. поле може би ще имаме възникване на материя за броени минути. Но това е за много напреднали в етерната технология 

Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.

Относно чуденето за голям размер.
Аз бих пробвал обратното - намаляване и промяна на формата, за да разбера кое от нещата е най-важно и кое как действа - материал, форма или създадено поле

Наблюдавам - анализирам - променям.

Знаеш ли Филипе, напоследък в главата ми се прокрадват размишления за едни такива дълбоки въпроси... Например едно обикновено наблюдаване на Слънцето предизвиква у човек интересни чувства – спокойствие, благоговение, усещане за единение с Природата и други дълбоки и първични усещания, които не могат изцяло да се опишат с думи. Мисля си какво ли ще е усещането човешко същество да има пряк зрителен контакт, така да го наречем, от сравнително близко разстояние със Звездата-майка в центъра на галактиката ни? Тази пряка Сътворителка на нашата галактика притежава масата на милиони слънца, нейното титанично гравитационно поле е инкубатор, утроба за постоянно създаване на нова материя и енергия, а когато тези материя и енергия се натрупат отвъд определен праг, се получава пулсация – изхвърляне на “семето” надалеч от звездата, което ще послужи за засяване на нови звезди, планети и сателитни галактики. Един вид тези древни звезди (на възраст трилиони или повече години, откакто съществува физическата вселена) и които присъстват в центъра на всяка галактика, играят ролята едновременно на мъжки и женски организъм, който е в състояние да сътворява в един неспирен процес (или поне докато трае един космически Сезон, който е невъобразимо дълъг, последван от разтваряне на материята и подготвяне на фертилна "почва" за старт на следващия Сезон на сътворение).
Дори не мога и да си представя какво ще е усещането да се погледне такава звезда. Може би човек директно ще постигне Нирвана или някакво още по-дълбоко състояние

Получи се отклонение от темата, но имах нужда да го напиша това

...Каквото горе - това и долу... ...и обратното

Не си извън темата, а дълбоооко в нея

И аз ще "изляза" извън нея

http://www.novini.bg/news/12654-символъ ... иката.html (Този линк (може би заради кирилицата в него) не може да стане действащ) - Аз виждам на снимките тук по-скоро възела на Мировинг - такъв, какъвто го правим и познаваме ние

...И галактичната паяжина, образуваща "кухинни структури" http://ioktay.blogspot.com/2009/06/blog-post_7171.html
А тук е просто инфо за това, което са видели до сега астрономите - http://planetarium-sm.org/milkyway/milkyway.html
Да видиш центъра - не мога да говоря, но да го чувстваш е прекрасно!

Просто не мога да се въздържа да не пусна тук линка http://www.youtube.com/watch?v=eBLhD55r2Wo - технологиите на НЛО
Просто, кратко и ясно. Като примери са застъпени всички, за които си говорим тук - и Шаубергер, и Тесла, и Гребенников, и Лийдскалнин, и варджите - кратко - дотолкова, доколкото да се илюстрира кое какъв принцип използва
Всичко е просто, стига да разбереш логиката му.
Материала е отново на руски, но ако някой някъде не разбира нещо, а го интересува - с удоволствие ще преразкажа дадената част
Прекрасно би било да се преведе целия филм на български, но нямам необходимото за това физическо време
Който го интересува антигравитацията - просто е наложително да го изгледа, за да я разбере и приложи!
Основното е игра с диамагнитните и парамагнитните материали
Чудесен ден ви желая!
Просто, кратко и ясно. Като примери са застъпени всички, за които си говорим тук - и Шаубергер, и Тесла, и Гребенников, и Лийдскалнин, и варджите - кратко - дотолкова, доколкото да се илюстрира кое какъв принцип използва

Всичко е просто, стига да разбереш логиката му.
Материала е отново на руски, но ако някой някъде не разбира нещо, а го интересува - с удоволствие ще преразкажа дадената част

Който го интересува антигравитацията - просто е наложително да го изгледа, за да я разбере и приложи!

Основното е игра с диамагнитните и парамагнитните материали

Чудесен ден ви желая!

Ако ти не направиш тия ментални усилватели, просто няма кой
Филмът е интересен, човекът интересен /колега отвсякъде/, а информацията добра и засяга основно принципите. Нямам време, иначе с удоволствие бих го превел. Може би е предварително обречен опит да се вкара малко акъл в главите на мъгълите

Филмът е интересен, човекът интересен /колега отвсякъде/, а информацията добра и засяга основно принципите. Нямам време, иначе с удоволствие бих го превел. Може би е предварително обречен опит да се вкара малко акъл в главите на мъгълите

Този материал наистина обхваща всички антигравитационни похвати, които сме разисквали из различни теми
Трябва да го изгледам още 1-2 пъти, че информацията е максимално сбита, а и за асимилиране на езика.