Райф - машина

Общи основи на холистичната, хомеопатичната, енергийната и нелекарствена медицина
BUTTON_POST_REPLY
skeleta
МненияCOLON 198
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 9:16 am

Re: Райф - машина

Мнение от skeleta »

Не съм се сърдил. И не съм се отказал да разгадая тайната на тия честоти. И аз имам много работа и затова за сега съм пас.

Относно лампата. Това което си спомням от коментарите си с Братчеда и заключението до което стигнах за себе си е че самото предизвикване на разряд и спирането му 3 300 000 пъти в секунда не е съвсем възможно. Не го отричам напълно защото не съм много навътре в материята. Според мене самите вълни с дадената честота се отделят от металните електроди като електромагнитни вълни и нямат много общо с светлината от лампата. Всъщност не си обърнал внимание на това какво точно съм написал:
"Ще добавя също и че според мене газоразрядната лампа не може да излъчи честотата 3.3МХц като светлина."
Един вид електродите са малки антенки, които насочват вълните предимно напред. голямата мощност(300-500Вт) е необходима заради въздушната междина(разстоянието) между човека и лампата.

Имах идея да използвам електретен говорител като на видеозона вместо лампа, но преди няколко дена ме информираха че трябва да е долепен до тялото, иначе и на него ще му трябва много голяма мощност и съответно и цена. Честотата му мисля че беше до 4 МХц(може и повече да беше, просто не помня) За тия които са решили да използват контактния метод това също е вариант.

Това за което си мислех докато се ровех за честотите е че човека правил апаратите е искал за всяка честота да си осигури еднакво съпротивление на тялото на пациента и затова вкарва носещата.

Благодаря за споделената информация за модулациите. Като ми остане малко време ще си я преведа и опитам да осмисля.

Поздрави! :connie_bye:
nightcrawler65
МненияCOLON 111
Регистриран наCOLON Пет Май 10, 2013 10:12 pm

Мнение от nightcrawler65 »

Виж Скелет - готин си и не се заяждам, само те провокирам малко да те нахъсам дето се вика, просто когато не гледаш човека в очите всяка информация се възприема спрямо момента на настройка а той винаги е различен- разбрах, че си потърсил профила ми в мрежата на базата на мейла- няма лошо. Успех и не се сърди :)
nightcrawler65
МненияCOLON 111

Привет, за да няма и тук "пренебрегнати" , ето едно важно обновяване във сайта към който бях дал линк:
http://www.rifevideos.com/royal_rife_documents.html
и после си изтегляте това:
1. The Rife Machine Report-A History of Rife’s Instruments and Frequencies (PDF) 18.7mb
Успех !
Iliya
МненияCOLON 69
Регистриран наCOLON Пон Дек 15, 2014 8:40 am
МестоположениеCOLON София, Петрич

Мнение от Iliya »

Здравейте колеги и честита нова 2015г! Нека бъде изпълнена със светлина и красиви моменти, които да ни сгряват и изпълват с щастие!
Прегледах темата и реших че имам да споделя нещо.
http://www.rife-beam-ray.com/ и http://billsplasmatubes.com/
Първият сайт е на Ралф - в него може да бъде открита изключително детайлна информация за направата на неговата версия на Райф-машина (версията на колегата nightcrawler65 е на 90 и повече процента същата от това, което виждам на прикачените снимки). Който иска може да си я поръча на модули, който иска сглобена, а защо не и да си я прекопира.
Вторият сайт е на чичо Бил - от там се купуват плазмените тръби. И двамата са изключително отзивчиви и добронамерени, винаги са готови да помогнат с каквото могат.
Самият аз си сглобих една такава машина, къде с купени модули, къде със саморъчно направени такива. Ако някой има интерес да си сглоби такава машина съм готов да помогна с каквото мога.
nightcrawler65
МненияCOLON 111

Супер,
Това си заслужава да бъде първата ми дума в Новата година по тази тема.
Вече съм доволен, че и някой друг се е постарал да търси упорито и да чете а също така и да направи нещо по въпроса.
Преди време имах само косвена информация по темата, когато случайно попаднах на малко по различно инфо писано от така наречения "star_man" от един друг форум, последно го разпознах като "omhara" в един друг форум по снимките, които беше постнал и по начина му на изразяване. Този човек, който стои зад тези имена, беше допълнителния импулс от който се нуждаех тогава.
След доста търсене, след като бях изчел всичко важно от "rifevideos.com" се запознах с W5JGV - Ralph Hartwell чрез неговия сайт и то в един подходящ за мен момент, когато все още не беше завършил напълно своя проект. С него имаме доста обменена кореспонденция, дори скоро когато ще си обнови инфото в сайта по темата "DIY"- "направи си сам" , ще има и някои снимки на моя вариант на изпълнение на база неговите схемни решения.
Преди да публикувам снимки на моя вариант в други форуми / не български/ съм искал съгласието му, за което не съм имал проблеми от негова страна а дори насърчаван.
Както и да е това е само предистория.
Ако през последните месеци, някой си беше направил труда само да напише в браузъра си "Rife beam ray" / има го написан вертикално на лицевия панел на една от снимките/, щеше вече да е намерил сайта на Ралф, но явно никой не го е желал.
Поздравления още един път за Илия, сега вече, ще можете да си направите своя версия на Райф-машина, стига да го искате истински и да не Ви мързи. Не е задължително да е веднага, важното е да не се отказвате.
Е има надежда ! Браво !
:cheers:
_73!
sheki
МненияCOLON 301
Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
МестоположениеCOLON Златоград
CONTACTCOLON

Мнение от sheki »

За много години :) и имам един въпрос относно контактния метод, генератор имам но ме интересува честотите с които трябва да работя същите ли са като тези които се ползват за райф машината мисълта ми е нали там се полва допълнително модулиране, ако ли не някой може ли да постне нещо достоверно като информация какви честоти да ползвам. :hola:
nightcrawler65
МненияCOLON 111

Здравей Шеки,
Когато имаш само генератор, няма какво да модулираш.
До колкото си спомням ти имаш подарък генератор от ГОГО, следователно си ползваш спокойно всички от голямото многообразие известни честоти по Хулда , Метатрон, KAFL и малкото останали от Райф - въобще всички, които генератора е способен да произведе. А очакваните резултати са друго нещо.
Предполагам, че уреда ти е със стандартно захранване от 12 Волта, което е недостатъчно да постигнеш значим резултат при неутрализирането на "гадини"- това мисля, че ти го бях писал някъде напред по темата. Трябват ти поне 18 Волта.
Модулирането, ще ти е нужно само и единствено ако имаш Райф-машина използваща описания до сега метод на "свързаните резонанси" на Филип Хойланд.
sheki
МненияCOLON 301
CONTACTCOLON

Мнение от sheki »

Ми има но поне споделете нещо което сте пробвали за грип , херпеси, бронхит и т.н. и евентуално от какво може да се повлияе кръвно, главоболие, диабет... все "интересни" неща.
nightcrawler65
МненияCOLON 111

Лично аз бях споделил,/специално за теб/ някъде напред по темата моя най-успешен сет против грип. Предполагам, че дори и да си го ползвал надали си постигнал някакъв резултат, заради това, което изтъкнах като недостатък- ниската изходна амплитуда на сигнала и след като си разгледал снимката за възможността за проникване на отделните честотни спектри в човешкото тяло, би трябвало да си наясно какво горе-долу да очакваш.
Проблема със споделянето на ефективни честоти си остава.
Ако желаеш платени ето линка:
http://www.dnafrequencies.com/store/index.pl?type=human
Но пък ако се зачетеш няколко пъти по-внимателно в книгата на Хулда Кларк, ще си отговориш на повечето въпроси, които зададе. Иска се лек "напън". ;)
sheki
МненияCOLON 301
CONTACTCOLON

Мнение от sheki »

:) е грип грип ... благодаря все пак
BUTTON_POST_REPLY