Относно лампата. Това което си спомням от коментарите си с Братчеда и заключението до което стигнах за себе си е че самото предизвикване на разряд и спирането му 3 300 000 пъти в секунда не е съвсем възможно. Не го отричам напълно защото не съм много навътре в материята. Според мене самите вълни с дадената честота се отделят от металните електроди като електромагнитни вълни и нямат много общо с светлината от лампата. Всъщност не си обърнал внимание на това какво точно съм написал:
"Ще добавя също и че според мене газоразрядната лампа не може да излъчи честотата 3.3МХц като светлина."
Един вид електродите са малки антенки, които насочват вълните предимно напред. голямата мощност(300-500Вт) е необходима заради въздушната междина(разстоянието) между човека и лампата.
Имах идея да използвам електретен говорител като на видеозона вместо лампа, но преди няколко дена ме информираха че трябва да е долепен до тялото, иначе и на него ще му трябва много голяма мощност и съответно и цена. Честотата му мисля че беше до 4 МХц(може и повече да беше, просто не помня) За тия които са решили да използват контактния метод това също е вариант.
Това за което си мислех докато се ровех за честотите е че човека правил апаратите е искал за всяка честота да си осигури еднакво съпротивление на тялото на пациента и затова вкарва носещата.
Благодаря за споделената информация за модулациите. Като ми остане малко време ще си я преведа и опитам да осмисля.
Поздрави!