Хармонизатори практика ...
-
- МненияCOLON 301
- Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
- МестоположениеCOLON Златоград
- CONTACTCOLON
Re: Съвсем най-общи :-)
Важна особеност, имам и друго питане, има ли смисъл да се поставят хармонизатори на много високи точки на връх примерно на най - високата планина в района?
-
- МненияCOLON 301
- CONTACTCOLON
Re: Здравейте отново ...
Може ли да ми дадете предложение за тойки за закрепване на хармонизатора
че да не го отвее някъде някой вятър ?

Re: Хармонизатори практика ...
не знам варовика дали е подходящ матриал
3 прореза с ъглошлайф през 60°
3 прореза с ъглошлайф през 60°
- Прикачени файлове
-
- podlojka.JPG (93.29 KiB) Прегледано 6842 пъти
Супер! На земята е най-доброто място, хората на Спърлинг и Друнвало са ги слагали из храстите в горички и паркове
Два три пирона, вързани с къса връв и набити в земята, като вървите са вързани отстрани за снадката или долния край на ринговете - това ми идва в ума като най-лесно. Така си мисля че хармонизаторът ще стои прав и добре закрепен, но трябва да се пробва на практика де.
Поздрави

Поздрави
измерване.
-
- МненияCOLON 301
- CONTACTCOLON
Момчета искам да го сложа на върха на една кула
, трябва ли да изолирам дъното на хармонизатора от металната конструкция, дали става ако се залее долната част с епоксидна смола и да се използва като основа за закрепване, ветровете могат да бъдат мноого силни там. 

Чудесна идея и възможност, Шеки
Моето мнение е, че може да залееш част около 2 см от основата, но смолата задължително трябва да е неорганична за разлика от тази при оргонитите, която трябва пък да е органична. Трябва да си кажат виждането обаче и други хора. Не съм на 100% сигурен, че това няма да промени работата му. Каквато и да е смола е изолатор, но при мощността на светкавиците всеки диелектрик става проводник.
Каквото и да е обаче, поставяне на такова място ще даде невероятно много информация за взаимодействието на хармонизаторите с природата.
Самата кула се явява необичайно силен насочващ концентратор на енергия. Ненапразно едно време са правели обелиски.
Ако имаш близки снимки на върха и, на който искаш да я сложиш, ще е супер интересно да премерят предварително какво става на това място Кадуцеус и Айкроу.
И след това
,
,
:sympathi:
Успех!

Моето мнение е, че може да залееш част около 2 см от основата, но смолата задължително трябва да е неорганична за разлика от тази при оргонитите, която трябва пък да е органична. Трябва да си кажат виждането обаче и други хора. Не съм на 100% сигурен, че това няма да промени работата му. Каквато и да е смола е изолатор, но при мощността на светкавиците всеки диелектрик става проводник.
Каквото и да е обаче, поставяне на такова място ще даде невероятно много информация за взаимодействието на хармонизаторите с природата.
Самата кула се явява необичайно силен насочващ концентратор на енергия. Ненапразно едно време са правели обелиски.
Ако имаш близки снимки на върха и, на който искаш да я сложиш, ще е супер интересно да премерят предварително какво става на това място Кадуцеус и Айкроу.
И след това

Успех!

Наблюдавам - анализирам - променям.
jo64o извинявай , обаче бобината ти е навита обратно и много крива
. За излъчването не мога да кажа въпреки, че по теория би трябвало да е отрицателно .