Хармонизатори практика ...
-
- МненияCOLON 301
- Регистриран наCOLON Сря Май 15, 2013 9:21 pm
- МестоположениеCOLON Златоград
- CONTACTCOLON
Хармонизатори практика ...
Доста време мина от как работи и моя хармонизатор , може ли някой да го замери как е положението със заряда 

Re: Здравейте отново ...
Колега, откъде взе тези красиви медни топчета ?
sheki
Добре работи, има хубаво + излъчване. Дано не е сложен в ъгъл, та да се неутрализира. Наистина, хубави сфери!
Поздрави
Добре работи, има хубаво + излъчване. Дано не е сложен в ъгъл, та да се неутрализира. Наистина, хубави сфери!
Поздрави
sheki,
Аз нямам скаларна система за отчитане, а аналогова
- демек чувства.
Примерно за излъчване от нещо - отврат; гадно; ни добро, ни лошо; добро, но слабо; добро; много добро; супер; чудесно.
Разделям действието на хармонизатора ти в две направления.
Първо по-силното: Съзвучен с положителна за човека енергия. От тази гледна точка хармонизира и променя идеално пространството. Силно действие около 45 - 50м. Като промяна на околното поле - "супер".
Второто: към положителната, градяща природна енергия. Действа на много километри, но слабо. Демек - "добро, но слабо". Излъчва горната половина - над медните сфери. По чувство - за да бъде по-силен и да се увеличи силата на действието му, сферата на аку вака трябва да се разположи по-ниско. Като я "преместя" с около диаметър и половина на сферата ти в него по-ниско, излъчването се усилва много чувствително. Това ще повиши и действието му към човешката енергия.
И въпрос - молба. Ако не се лъжа, някъде беше обяснявал за направата на сферите, но сега не мога да го намеря. Ако не ти представлява трудност, моля обясни начина. Правя всякакви глупостийки, но сферичките ми се опъват.
. А те по разбиранията ми са много важни.
Аз нямам скаларна система за отчитане, а аналогова

Примерно за излъчване от нещо - отврат; гадно; ни добро, ни лошо; добро, но слабо; добро; много добро; супер; чудесно.
Разделям действието на хармонизатора ти в две направления.
Първо по-силното: Съзвучен с положителна за човека енергия. От тази гледна точка хармонизира и променя идеално пространството. Силно действие около 45 - 50м. Като промяна на околното поле - "супер".
Второто: към положителната, градяща природна енергия. Действа на много километри, но слабо. Демек - "добро, но слабо". Излъчва горната половина - над медните сфери. По чувство - за да бъде по-силен и да се увеличи силата на действието му, сферата на аку вака трябва да се разположи по-ниско. Като я "преместя" с около диаметър и половина на сферата ти в него по-ниско, излъчването се усилва много чувствително. Това ще повиши и действието му към човешката енергия.
И въпрос - молба. Ако не се лъжа, някъде беше обяснявал за направата на сферите, но сега не мога да го намеря. Ако не ти представлява трудност, моля обясни начина. Правя всякакви глупостийки, но сферичките ми се опъват.

Наблюдавам - анализирам - променям.
Здрасти Филипе,
благодаря ти за анализа! Ако питаш мен за сферите /не разбрах - на колегата са много хубавки/, мога да кажа как ги правя - но моите са доста грозновати, макар и функционални
Най-лесно и мързеливо е да вземеш няколко медни къси тръбни свръзки и да им отрежеш с ножица за ламарина по четири-пет триъгълника в краищата. Режеш малко върха им за да има място да минава двойната усукана тел на ринга и свиваш върховете в центъра с клещи. Става груба сфера с дупки тук-там. После омотавам сферата отвън с малко тиксо от медно фолио, за да се скрият дупките и готово. Работа за 2-3 минути на сфера, ама не са много красиви
Но вършат работа - което е по-важно.
Поздрави
благодаря ти за анализа! Ако питаш мен за сферите /не разбрах - на колегата са много хубавки/, мога да кажа как ги правя - но моите са доста грозновати, макар и функционални

Поздрави
Здравейте.
Ето ви снимки на моя хармонизатор със сфери направени по метода на caduceus.Сферите са направени от медни снадки ф18.После са облепени с медно тиксо.
Ето ви снимки на моя хармонизатор със сфери направени по метода на caduceus.Сферите са направени от медни снадки ф18.После са облепени с медно тиксо.
- Прикачени файлове
-
- Picture.jpg (98.09 KiB) Прегледано 22365 пъти
Само да вметна нещо. Не е за хармонизаторите, но няма друга, по-близка тема.
Ако някой се забавлява да прави неща от Мировинг (Наумкин) - най-подходяща основа за намотките на тръбата, бобината, оръжието... или кой както си го нарича, е тръбичката, на която е намотано алуминиево фолио за готвене или нещо от сорта. Продават го навсякъде по хранителните магазини. Тя е твърда, точно с размера, който е нужен - абе - възможно най-точната полуготова основа. Нужно и е само леко сплескване, за да се получи овала.
Ако някой се забавлява да прави неща от Мировинг (Наумкин) - най-подходяща основа за намотките на тръбата, бобината, оръжието... или кой както си го нарича, е тръбичката, на която е намотано алуминиево фолио за готвене или нещо от сорта. Продават го навсякъде по хранителните магазини. Тя е твърда, точно с размера, който е нужен - абе - възможно най-точната полуготова основа. Нужно и е само леко сплескване, за да се получи овала.
Наблюдавам - анализирам - променям.
Идеално, плюс това се реже лесно с макетен нож. Оформянето може да е с гумен чук или валцоване с тръба.
Благодаря на Филип от името на всички Мировинговци :D
Благодаря на Филип от името на всички Мировинговци :D
Ето обещаните тестове с хармонизатори плюс усилване на енергията :D Снимките са правени 10 мин след монтажа на усилвателите .Единият хармонизатор е 1 кубит и е с екваториален ринг(вместо сфери).На него съм тествал у-во сложено на бобината.Другият е половин кубит и сложени "екстри" върху сферите-по точно нагоре и надолу от тях .За първият хармонизатор (1 кубит)получих следните резултати:
без усилване- 65 км
с усилване -83 км
За половин кубит хармонизатора :
без усилване -36 км -(снимката е от форума на гого защото не се сетих преди да сложа екстрите да го снемам)
с усилване -55 км
Сега се сетих че трябваше да се измери и честотата на излъчване защото тя е един от най-важните фактори(според Слим). Последната снимка - в следващият пост

без усилване- 65 км
с усилване -83 км
За половин кубит хармонизатора :
без усилване -36 км -(снимката е от форума на гого защото не се сетих преди да сложа екстрите да го снемам)
с усилване -55 км
Сега се сетих че трябваше да се измери и честотата на излъчване защото тя е един от най-важните фактори(според Слим). Последната снимка - в следващият пост

- Прикачени файлове
-
- половин кубит-nov1.JPG (72.57 KiB) Прегледано 22098 пъти
И последната снимка от вчерашните тестове
Не съм го измервал защото сега се сетих за него , а в момента внучката ми е на главата и не ми е до мерене
.
А това е един четвърт кубит хармонизатор с трискелиони - прилича малко на космическа станция