Райф - машина

Общи основи на холистичната, хомеопатичната, енергийната и нелекарствена медицина
BUTTON_POST_REPLY
burgas61
МненияCOLON 6
Регистриран наCOLON Чет Апр 02, 2015 2:34 pm

Re: Райф - машина

Мнение от burgas61 »

Благодаря за информацията:)
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Здравейте колеги!
Машината ми се ползва вече всеки ден :) и има добри резултати, предимно от преки сеанси. Имам въпрос към колегите с лампи по модела на Ралф:
1. Някой да е правил дистанционни такива през Скайп, но към Ай-пад ?
2. Смятате ли че има значение устройството при приемащия? Т.е., имате ли преки наблюдения за разликата при ползване на тъчскрийн /телефон или таблет/ и лаптоп с нормален екран?
3. Според вас има ли допълнителна особеност при провеждане на дистанционни сеанси, освен техническите неща - камера, лампа, скайп и т.н.? Провеждам тестове за да се уточни въпроса и ще ви кажа резултатите, но ако някой вече има практика - нека сподели.

Вчера вечерта седнах и изчислих всички аудиочестоти по таблицата на Райф и Хойланд, по методиката, която Златко даде - това са нещата от стр. 4 от настоящата тема, вижте там за подробностите.
Довечера ще напиша какво ми излезе като работни честоти според горното, за 17-те бацила, като ще посоча и начина на смятане. Ако мислите, че нещо греша - ще се радвам да го коригирате. Целта е да се направи сет със 17-те основни патогена по примерно 3 минути всеки, което е общо 51 минути сеанс.
Мислите ли, че е това много дълго и ще се натовари човекът? Питам практиците - теории не ми вършат работа.
Засега не виждам такива индикации - т.е. никой не е получил интоксикация от отпадъчни продукти или нещо подобно.
Поздрави!
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Довечера няма да мога, така че пускам сега инфото за аудиочестотите при машини на 3,1 Мхц. носеща честота. Как съм ги сметнал, съгласно приложената таблица:
1. Actinomycosis - 191 803 Hz Умножено по 16, дава най-близък хармоник на 3 068 848, а до 3 100 000 хц остават 31 152. Деля на 8 и получавам като цяло число, 3 894 херца. Което по методиката от стр. 4 на темата е правилната резонансна честота за този патоген :) За останалите по-долу в таблицата ще дам по съответния номер само честотата, за по-лесно.
2. Anthrax - 139 200 Hz, съответно изчислената през умн. по 22 и деление на 10 е 3 760 - резонансна аудиочестота.
3. B.Coli (Rod form) - 416 510 Hz, съответно през същите операции с 7 и 10 - 18 443 хц. За следващите ще давам само поредния номер в таблицата и аудиочестотата, а който иска да си ги смята по методиката.
4. B. Coli (Fliterable virus) - 769 035 - 2 386 хц
5. 1 607 450 - 3 046 хц
6. 1 529 520 - 4 096 хц
7. 233 000 - 7 100 хц
8. 426 862 - 2 285 хц
9. 477 660 - 11 702 хц
10. 549 070 - 7 093 хц
11. 719 150 - 4 468 хц
12. 788 700 - 7 339 хц
13. 234 000 - 2 900 хц
14. 369 433 - 1 853 хц
15. 769 000 - 2 400 хц
16. 759 450 - 6 220 хц
17. 1 445 180 - 10 482 хц

Моля горното да се смята за принос към кандидатската ми дисертация /плюс бустерите и доработките ми на стандартната машина/ за придобиване на степен "старши Райф изследовател" :lol: Знам, че борбата е трудна, но ще победим. Венсеремос! :cheers:
Поздрави!
Прикачени файлове
Rife - original.jpg
Rife - original.jpg (75.51 KiB) Прегледано 8163 пъти
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Работата продължава - както и гробното мълчание на останалите колеги :) Живи ли сте бе, хора??? :hola:
Днес тествах на себе си сета със 17-те аудиочестоти, имаше няколко при които се получи малък отклик в организма. Утре ще видим как ще се чувствам, трябва малко време за да излезе ефектът наяве /ако има такъв/.
Открих начин да усиля допълнително полето, чрез втори параболичен оргонен отражател, поставен зад обработвания субект. Става натрупване на енергията и някакъв вид резонансно напомпване, усеща се отзад на кръста - все едно има втора лампа там. Утре ще свържа и втория отражател със бустера, да видим докъде ще отиде мощността - но дори и без бустер дръпна над 10 млн. деветки.
Пуснах и една неонка от Роско да видя разликата с аргоновата лампа, маааалко по-слабо е излъчването от нея - но не е фатално. Нагрява се обаче доста по-силно и се наложи да увелича оборотите на вентилатора за да не се опече.
Имам някои идеи за още ъпгрейд, но ще е след няколко дни че се събра работа :)
Поздрави!
Iliya
МненияCOLON 69
Регистриран наCOLON Пон Дек 15, 2014 8:40 am
МестоположениеCOLON София, Петрич

Мнение от Iliya »

:hola: Подозирам, че ниските температури са охладили и част от ентусиазма на хората от форума и за да го сгреем и върнем отново наблягаме на вино/ракия/кой каквото обича.
Сега по конкретните изследвания и резултатите, които наблюдаваш:
1. Неоновата лампа вероятно е слаба за мощността, която подаваш през усилвателя. Ако я ползваш по-дълго със сигурност ще се отделят някакви отлагания от електродите и цвета на стъклото/плазмата ще се промени. Ако искаш може да помислим за вариант за намаляване на захранващото напрежение под 90V?
2. Математически всичко е изчислено правилно в анализа ти на честотите - и там изскача идеята, че ако се ползва по-близък хармоник до основния ще въздействаш с по-висока енергия на патогена. Което ми напомня, че в колата имам един честотомер и генератор на правоъгълни импулси от Слави. Ето подходящ случай да ги взема и събера в едно устройство с практическа насоченост.
3. Това, че не си усетил голям ефект при експериментите върху себе си говори за две неща - или (надявам се да е това) си напълно здрав и няма тъкан, която да реагира, или настройката на системата се е изместила. Да речем, че е първото :tongue:
4. По отношение на ефекта с iPad-а - ако приемем, по теория на конспирациите, че тези от ябълката са на ясно с ефектите на оказване на подобен род въздействия през екраните на устройствата и на база схемотехниката в тях успяват да ги моделират за свои цели, какво би станало при употреба на стар телевизор с кинескоп (черно-бял, цветен, плазмен екран на телевизор?!) за целите на отдалечения сеанс. Лично на мен това ми стана много любопитно и ще взема да проверя.

Ай, Ай, Ай нещо съм заприличал на този от иконката :matrix: , бегам на ски да разтоваря физически...
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Здрасти!
Сетът със честотите на 17-те основни бацила, по три минути всеки всъщност даде доста добър ефект - но се забеляза на следващия ден :) Просто като чудо ми изчезнаха няколко симптома, без да има някакви особени приключения от натоварване с токсини и т.н. Първо, изпариха се едни /макар и слаби/ проблеми със стомаха, спряха да ми сълзят очите от студен вятър, спря да ме боли зоната на едната сливица /извадени са, но мястото беше чувствително/, отпуши ми се носът, а отзад съм се стегнал така, че на практика нямам нужда от тоалетна хартия :lol: Която впрочем е изобретение на болното човечество, както казва Луи Куне - лечител, който е спасил хиляди хора, обречени от медицината преди стотина години. Той обяснява че здравият организъм /както е при повечето животни на свобода/ е така устроен, че при ходене по нужда трябва да няма никакво зацапване и съответно нужда от тоалетна хартия. Това също го видях на практика - и то само след един сеанс с 17-честотната програма...
Така че ефектът е колосален, но неусетен - без драми и някакви особени случки, просто проблемите изчезват :)
Вероятно ще трябват два-три сеанса за всеки случай, днес ще си пусна още веднъж 51 мин сет, за да стабилизирам постигнатото. И ще поработя още малко по усилването на полето между двата оргонни отражателя.
Поздрави!

ПП
Неон реших, че няма да ползвам - аргоновите лампи са си ОК и не се напичат толкова. Относно хармониците - напълно съм съгласен, добре е да се тества с генератор за да се избегнат ограниченията при аудиочестотите. Вероятно като е по-близък хармоника до основния, ще се предаде повече мощност и ефектът ще е по-силен - трябва да се пробва :phil_24: Успехи!
Iliya
МненияCOLON 69
Регистриран наCOLON Пон Дек 15, 2014 8:40 am
МестоположениеCOLON София, Петрич

Мнение от Iliya »

Трябва да споделя едно важно уточнение, което направи лекар-уролог, мой братовчед, когато му разказвах за първи път за възможностите на технологията на Райф (той естествено не вярва и грам в нея и бяга като попарен от лампата, но това до някъде е разбираемо). Та според него и това, на което са го учили по време на следването ефект на Херксхаймер може да се получи само при третиране на бактерии и то в случаите, когато тяхното количество в организма е станало значително и се е разпространило в повече органи и системи. При тяхното унищожаване се изливат антигени от клетките им в организма на болния и предизвикват ендотоксинов шок. За това колко трае и как се излиза от този шок роля има най-вече имунната система, а една добавка от мен и лимфната система, защото именно след добре фокусиран и подбран за конкретния проблем сет е силно препоръчително изпълнението на такъв за детокс и поддръжка на лимфната система и черния дроб.

Да не пропускаме и чашата топла вода (заредена с ОК-Магнум още по-добре) преди началото и след края на сетовете.

Асене, в програмите на фрекса има една за полипи на синусите - при запушен нос винаги ми го е отпушвала почти моментално, ефектът разбира се не е постоянен, но е доста впечатляващо как сядаш запушен и подсмърчащ, а ставаш след 20 минути и дишаш свободно.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Машината ми работи все по-добре. Усилих още излъчването с подобрени отражатели и бустери и то вече съвсем явно се усеща като приятно бодящи иглички в обсега на полето :) В момента правя още неща по втория /задния/ отражател и като станат готови, ще ги покажа тук.
С увеличаването на оргонната мощност, намалих и времето на 17 честотния сет до 150 сек на бройка, което малко над 42 минути - така сеансът е вече поносимо дълъг. Резултатите са много добри, извъртяхме вече доста тестове, с участието на няколко души доброволци :)
Общи изводи - при напипване на правилната за дадения човек честота /наличие на бацил от съответната група/, се появяват ясни симптоми в тялото и после оправяне от стари здравни проблеми. Но двата първи сеанса не бива да са на разстояние във времето повече от три дни, за да има устойчив ефект. Третия сеанс може да е и след 15-20 дни, сега се тества за да се определи кога ще е най-добре. Вероятно повече няма да са необходими, или ако има - ще са профилактични, примерно един-два пъти в годината.
Предстои серия проби по Скайп, за да се види дали техниката ми вече е достатъчно силна - а и аз внесох доста промени в нея относно създаването и силата на поддържания енергиен линк към реципиента ;) Работата продължава :phil_24:
Поздрави!
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026

Мнение от caduceus »

Здравейте!
Нещата по Скайп се поотпушиха :) С ползване при приемника на нормален екран на комп или лаптоп, енергията при дистанционен сеанс пада примерно от +13 млн деветки /колкото е в момента при пряко светене/ на около 8,5-9 млн по линията. Предстои да се тестват и тъчскрийните, защото там все още не е ясно какво става.
Вече две минути на честота по Скайп са съвсем достатъчни, така 17-те преизчислени от таблицата на д-р Райф отнемат само 34 мин. При пряко светене са достатъчни по 1,30 минути всяка и общо сеансът става 25,5 мин. - което е съвсем поносимо като времетраене и не натоварва "пациента".
Поздрави!
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Защо не пробваш да покриеш екрана с нещо и да видиш дали ще има ефек на мястото. Аз имам усещането, че това създава само "линк" между стаята и машината, както може да се мери моментно състояние по стара снимка.
BUTTON_POST_REPLY