Според моята теория няма точни честоти на патогените. Няма точност 1Hz или 10Hz. Отделната бактерия, гъбичка, вирус или който да е микроб в различните периоди от жизнения си цикъл реагират по различен начин на определена честота или просто резонансната им честота е друга (малко по-различна). Така, че трябва да се въздейства с пакет от честоти или плавно променящи се в някакъв обхват или би трябвало на момента да се определи точната честотота на въздействие.
В тази връзка много е важна биорезонансната диагностика. Виждал съм няколко системи за биорезонансна диагностика, но според мен всичките имат недостатъци. Основният им е че се са насочени към автоматизирана диагностика и не дават информация за честотите и патогените. Много са коменсиализирани самите системи. Трябва по косвени методи и опити да се достига до конкретни патогени, които после да им се въздейства с лампа или контактно. Отделно понякога доста подвеждат.
В тази връзка: имаш ли решение за биорезонансното иследване? Идея за уред или апаратура, която да дава добри резултати?
Мисля, че в тази посока трябва да се насочат доста усилия.
Райф - машина
Re: Райф - машина
Има биорезонансна диагностика по метода на Фол, като се използват точки на пръстите на ръцете и краката. Първо се локализира кой орган е засегнат, после от какво е засегнат /бактерии, гъбички и т.н./. Дори честотен диапазон може да се определи, без значение дали сме открили патогена. Но изследването се прави от човек, не е автоматизирано.

Абе вие май не четете какво пиша, а? Я пак погледнете последния пост тук
http://www.garaja.net/viewtopic.php?f=20&t=100&start=40
Правено е както по метода на Фол, така и с други уреди. Вижда се ясно резултата от терапията с Райф машината. Това което в биорезонансната диагностика е най-добро в момента в България, са двете машини Метатрон - за които споменах вече, в Провдив и София –център "Трансмед"/, както и апарата Сензитив Имаго[/b], наличен в Пловдив, Русе, София и май във Варна също имаше. Машината ми е проверявана като ефективност на няколко такива апаратури, а също така и някои от изделията ми - Оздравителна кутия ОК, Кадуцей, големия модел Енергизатор.
Всичко се вижда ясно. При изделията резултатът е след няколко минути в посока оправяне на проблемните органи и системи, общо за двадесетина мин. всичко влиза в норма. При Райф машината, след сеанс и минало малко време за да отреагира организма. Проверки са извършвани както половин час след сеанса, така и след двадесетина дни - така че няма никакви въпросителни или неясноти
Има система, която трябва да се спазва - примерно вторият сеанс да не е след повече от три дни, всяка резонансна да върви за не по-малко от две минути - и т.н.
Относно принципа... Точните честоти са много важни - ако не се спази резонансната модулираща, ефектът пада драстично, като при плаваща честота го има, но е намален, а при тотално различна е доста слаб /да не кажа никакъв/.
При първите тестове, когато ползвах някакви измислени честоти, дадени от други хора и източници, ефектът на практика беше нулев или поне около нулата. Когато преизчислих лично честотите по методиката за 3,1 мхц носеща, нещата си дойдоха на мястото. Кашата е голяма и всеки чел това-онова в Нет-а си мисли, че знае кое и как става - но не е така!!! Всичко си е логично и трябва да се спазва - това е.
Поздрави!
http://www.garaja.net/viewtopic.php?f=20&t=100&start=40
Правено е както по метода на Фол, така и с други уреди. Вижда се ясно резултата от терапията с Райф машината. Това което в биорезонансната диагностика е най-добро в момента в България, са двете машини Метатрон - за които споменах вече, в Провдив и София –център "Трансмед"/, както и апарата Сензитив Имаго[/b], наличен в Пловдив, Русе, София и май във Варна също имаше. Машината ми е проверявана като ефективност на няколко такива апаратури, а също така и някои от изделията ми - Оздравителна кутия ОК, Кадуцей, големия модел Енергизатор.
Всичко се вижда ясно. При изделията резултатът е след няколко минути в посока оправяне на проблемните органи и системи, общо за двадесетина мин. всичко влиза в норма. При Райф машината, след сеанс и минало малко време за да отреагира организма. Проверки са извършвани както половин час след сеанса, така и след двадесетина дни - така че няма никакви въпросителни или неясноти

Относно принципа... Точните честоти са много важни - ако не се спази резонансната модулираща, ефектът пада драстично, като при плаваща честота го има, но е намален, а при тотално различна е доста слаб /да не кажа никакъв/.
При първите тестове, когато ползвах някакви измислени честоти, дадени от други хора и източници, ефектът на практика беше нулев или поне около нулата. Когато преизчислих лично честотите по методиката за 3,1 мхц носеща, нещата си дойдоха на мястото. Кашата е голяма и всеки чел това-онова в Нет-а си мисли, че знае кое и как става - но не е така!!! Всичко си е логично и трябва да се спазва - това е.
Поздрави!
Имах друго в предвид, а не да се ходи до "Трансмед" на преглед.
Еми решението на въпроса с биорезонансната диагностика, без да се ходи в Трансмед или другаде, струва 10 хил евро
Което е стойността на малкия модел Сензитив Имаго с новия софтуерен пакет. В момента наличен само в Русе по думите на дистрибутора за България
Всякакъв род китайски фалшиви т.нар. квантови анализатори, а и оцветени с човешка намеса диагностики както при Фол се изключват от картинката, ако искаме да сме сериозни.
Второто решение /което повече ми харесва/ е да се направи коренно различна апаратура от тази на Райф, подобна на машината на Лаковски, която да прави проникващо поле с широк честотен спектър, за да влияе на всички видове патогени едновременно. Но това е друга бира, а не по тази конкретна тема - която е за максимално усъвършенствана със съвременни средства и технологии Райф-Хойланд машина, работеща на принципа на свързаните резонанси.
По второто решение впрочем също се работи, но не сме готови
Поздрави!

Второто решение /което повече ми харесва/ е да се направи коренно различна апаратура от тази на Райф, подобна на машината на Лаковски, която да прави проникващо поле с широк честотен спектър, за да влияе на всички видове патогени едновременно. Но това е друга бира, а не по тази конкретна тема - която е за максимално усъвършенствана със съвременни средства и технологии Райф-Хойланд машина, работеща на принципа на свързаните резонанси.
По второто решение впрочем също се работи, но не сме готови

Поздрави!
Здравейте.Искам да попитам nighcrawler65 ,как гърми тениите така ,че да няма опасност да остане живо членче?Ако не е тайна как образува тази широка модулираща лента и колко време е нужно за атака.Благодаря и се пазете от пушените магазински меса-богати са на тении.
Здрасти колега,
изчаках да видя дали Златко ще ти отговори но май няма
Ще се радвам да попишем пак с него и другите практически работещи колеги по темата, защото има развитие /поне при мен с моите вече три машини/. Ти лампа от този вид имаш ли и работиш ли с нея?
Най- общо казано /поне аз доколкото знам/, нещата се развиват в две посоки - едната е увеличаване на мощността на излъчване чрез повече ел.мощност, нови честоти и т.н. чисто инженерни похвати. Другата е увеличаване на скаларната компонента /това което всъщност върши работата/ - или т.нар. студен ток който създава полето пред лампата, излъчващо се от 45 градусовия електрод на Панотрона.
Аз съм разработил концентратори и усилватели на скаларното /оргонното/ поле, които включвам към сравнително ниска ел.мощност но ефектът е много добър, без рисковете от изгаряне на лигавици и прочее при електрически мощните лампи. Смятам че това е правилния подход, но някои колеги не го разбират и на тази база темата е позамряла
Поздрави!
изчаках да видя дали Златко ще ти отговори но май няма

Най- общо казано /поне аз доколкото знам/, нещата се развиват в две посоки - едната е увеличаване на мощността на излъчване чрез повече ел.мощност, нови честоти и т.н. чисто инженерни похвати. Другата е увеличаване на скаларната компонента /това което всъщност върши работата/ - или т.нар. студен ток който създава полето пред лампата, излъчващо се от 45 градусовия електрод на Панотрона.
Аз съм разработил концентратори и усилватели на скаларното /оргонното/ поле, които включвам към сравнително ниска ел.мощност но ефектът е много добър, без рисковете от изгаряне на лигавици и прочее при електрически мощните лампи. Смятам че това е правилния подход, но някои колеги не го разбират и на тази база темата е позамряла

Поздрави!
Торсионното поле не е скаларно. Чрез модулиран сигнал на точно определена честота се създава ляво въртящо торсионно поле по магнитният вектор.
Тази лампа е без електроди, кой електрод излъчва?
Тази лампа е без електроди, кой електрод излъчва?
- Прикачени файлове
-
- IMG_20190301_100238.jpg (2.83 MiB) Прегледано 7286 пъти
Не споря, нито обяснявам - вече не. Имам си работа и теории не ме интересуват. Скаларно, торсионно, ляво-дясно въртящо и прочее са само имена които може да те вкарат в заблуда - не че не се ползват при поддръжници на тази или онази теория.
Полето е енергийно, оргонно. Проявленията на жизнената енергия могат да бъдат няколко - от оптично, до студен ток по жица и полево, дори и стояща вълна, зони с редуващи се + и - и т.н..
Системата на отражение при лампи от показания вид е моя разработка и не я дискутирам. Всички извън колегите, участвали в проекта по Райф машината с български лампи /които имат трислойни супероргонитни отражатели/ могат да ползват стандартния Панотрон.
Успех!
Полето е енергийно, оргонно. Проявленията на жизнената енергия могат да бъдат няколко - от оптично, до студен ток по жица и полево, дори и стояща вълна, зони с редуващи се + и - и т.н..
Системата на отражение при лампи от показания вид е моя разработка и не я дискутирам. Всички извън колегите, участвали в проекта по Райф машината с български лампи /които имат трислойни супероргонитни отражатели/ могат да ползват стандартния Панотрон.
Успех!
То и няма как да се спори, има физика на торсионните полета. Там всичко е описано, оргон, етер и тн. има различни имена.