Съвсем най-общи :-)

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Re: Съвсем най-общи :-)

Мнение от ivchak »

Чудех се къде да го хвърля този линк и се сетих, че Филип скоро ще погледне тук :lol: :lol: :lol: .Разчитам на него като "индикатор" дали това или онова ще е полезно(разбира се от негова гледна точка) и дали си струва да отваряме нова тема :D . http://www.vselishchev.ru/energy_accumulators.html
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Да, прав си. Бях забравил за обясненията на Гребенников :D
А това от линка ми харесва. Енергията му е различна от тази на нашите хармонизатори. По-"нежна" е. Все едно работи на доста по-висока честота.
На мен обаче ми е сто пъти по-интересно какво ще кажат Кадуцеус и Айкроу
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

СКЪПИ КОЛЕГИ И ПРИЯТЕЛИ,

ЖЕЛАЯ ОТ СЪРЦЕ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ! БЪДЕТЕ ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ, РАДОСТНИ И ЩАСТЛИВИ!

ДРУГОТО ЩЕ СИ ГО НАПРАВИМ САМИ С МАЛКО ПОМОЩ ОТ НАЧАЛНИКА ОТГОРЕ :D
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Весели празници и от мен! И не забрявяйте да обърнете внимание на бабите и дядовците по родата, че все пак това е най- важно за тях :)

Съвсем бях занравил за нещата на Ивчак :oops:
http://www.vselishchev.ru/images/energy ... lleren.png Ето тук изделието е разделено на две половини горна позитивна и долна негативна. От върха измерих 9./22/ което си е доста. Почват да ни настигат :lol:
Това http://www.vselishchev.ru/images/energy ... lleren.png което е едната част от първото е пак 9./22/
Хъм всички изделия излъчват 9./22/ въпреки различния рядиус описан към тях. :lol:
Синята топка вече дава 9./75/ и излъчва много приятно. :lol:
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Пожелавам здраве,
а вие си работете за късмета! :lol:
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371

Мнение от ivchak »

Присъединявам се към пожеланията на колегите и им благодаря за помоща :D
drinks_cheers.gif
drinks_cheers.gif (4.87 KiB) Прегледано 9139 пъти
cvety100.gif
cvety100.gif (852.25 KiB) Прегледано 9139 пъти
smsi-h
МненияCOLON 287
Регистриран наCOLON Пон Сеп 09, 2013 5:37 pm

Мнение от smsi-h »

smsi-h
МненияCOLON 287
Регистриран наCOLON Пон Сеп 09, 2013 5:37 pm

Мнение от smsi-h »

Много интересно, особено в края.

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... bcn-XqxveU
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

В момента има радиационна (протонна) буря. Сутринта имаше и мощно изхвърляне на коронарна маса, така че очаквам до денонощие активизация на геомагнитното поле, а още от днес - неразположение при хората. (Някои чувстват неразположения от такива неща и до 24 часа преди случването им)
Ако имате болни хора - кажете им да пият повече вода тези два - три дни и да си мируват, че да няма изненади :roll:
Ако ви интересува нещо повече за ставащото - в блога ми
http://www.styleglassbg.com/wordpress/?p=1546
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371

Мнение от ivchak »

Всяка година на 19 Януари не забравяйте да си напълните вода от какъвто и да е естествен водоизточник , тъй като тогава водата във всички водоеми става наистина светена :D . Мисля, че по стар стил точно тогава е бил Йорданов ден и поповете са ръсили със светена вода като са преписвали на църквата (или на себе си) придобитите от водата свойства в този ден -"те свещенодействат" :lol: :lol: :lol: . И тогава може би ваденето на кръста от водата може би е било полезно. Днес жена ми отиде с една приятелка до църквата в нашият квартал за светена вода. Когато я донесе я измерих (тествах я 5 пъти) се оказа , че светената вода е с енергетика между - 2 и -2.5 по скалата на Кадуцеус :D . Т.е. колкото е чешмяната вода в квартала :lol: :lol: :lol: . Както се казва църковният бизнес процъфтява. Ако някой има познат който се занимава с астрономия нека го помоли да направи един анализ какво се случва из космоса на 19 Януари всяка година (така вероятно е от хиляди години), че водата се зарежда така силно. Колеги руснаци пазят такава вода от 5 години и казват , че енергетиката и е почти същата :o .
Филипе ако не си изпразнил гьолчето в градината на 19 може да си топнеш краката вътре (ако не е замръзнало). Интересно ще е ако някой има собствено парно и го напълни с вода този ден колко дни ще издържи заряда. А може и водата в парното да се зареди сама :?:.
BUTTON_POST_REPLY