Съвсем най-общи :-)

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
Спиридон
МненияCOLON 223
Регистриран наCOLON Съб Мар 15, 2014 1:38 pm

Re: Съвсем най-общи :-)

Мнение от Спиридон »

genii,
гледам никой няма инфо. Преди време обикалях из София и така и не успях да намеря емайлиран проводник на дребно, само на цели макари.
В магазина на Квазер (http://kvazer.com/content/12-sofia) ми бяха казали, че мога да поръчам в магазина или през сайта им, само че през сайта се плаща и за доставка с куриер, а от магазина си го взимаш сам. Гледам обаче на сайта им разделът за емайлирани проводници стои празен. Ако решиш, все пак пробвай на телефона им дали могат да ти намерят.
"Ако животът я беше научил на нещо, то бе, че има случаи, когато не трябва да се връщаш за чантата си, и други, когато трябва. Сега оставаше да я научи как да различава едните от другите." Почти безобидна, Дъглас Адамс
zlia_genii
МненияCOLON 67
Регистриран наCOLON Пон Яну 27, 2014 9:13 pm

Мнение от zlia_genii »

Спиридон - Благодаря за инфото. Ще отскоча да проверя
Прост човек и слилен вятър - нищо ги не спира
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

marto_55
Не знам каква ти е целта на личните съобщения до останалите потребители от форума, но не ми допада.
На мен ми писа и ти отговорих, че трябва да се обърнеш към Кадуцеус за точна информация за това, което те интересува. Разбирам, че пишеш и на други участници във форума на лични.
Като имаш въпроси за оптимизаторите - задай ги на човека, който ги прави!
Ако искаш да събереш мнения - чети написаното или напиши въпросите си открито в самия форум!
Приеми това за неофициално предупреждение за банване!
В този форум подмолни (приемам писането на лични съобщения като твоите до потребителите, без да пишеш в самия форум, като такива!) действия няма да бъдат толерирани!
Наблюдавам - анализирам - променям.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Мен също ме пита за К3. Човек няма страшно питай на воля, въпреки, че всичко го има описано, но ако нещо не ти е ясно питай публично. :)
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

Айде, няма нищо - човекът просто не е чувал за такива неща и пита. Вчера говорихме и по телефона няколко пъти като бях в София. Надявам се че се е поизяснило кое и как.
Поздрави
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Някой с куче или друго животинче да е забелязал днес да е отпуснато и да се държи непривично?
В момента по стечение на обстоятелствата имам две кучета. И двете цял ден са скапани и без тонус. Дишат необичайно бавно и въобще са странни. Кучето на дядото - и то същата работа.
Интересува ме нещо локално ли ги променя или и на други места е така?
Наблюдавам - анализирам - променям.
FIL55
МненияCOLON 27
Регистриран наCOLON Вто Яну 28, 2014 1:37 pm

Мнение от FIL55 »

Колеги,
От известно време ме интересува въпросът може ли да се подобри качеството на хранителни продукти чрез обработка с енергетизирана вода или с устройства от типа на оптимизаторите. Всеизвестно е, че предлаганите на пазара храни, особено плодове и зеленчуци, са много замърсени-както повърхностно- с пестициди, така и цялостно - с нитрати и т.н. Като потвърждение на това днес има такова съобщение в мрежата-"Предупреждение- Ядем опасни зеленчуци" на една информационна агенция.

Има различни описания на експерименти - примерно,съхранение в куха пирамида на нивото на "кралската крипта" и др., има и продавани продукти- примерно -подложки за съдове с храни с вградени огънати като серпентина тръбички, пълни с енергетизирана вода по някаква технология.

Въпросът ми е -заслужава ли си да се открие нова тема с чисто практически характер, да се правят експерименти и тези, които могат-да определят дали се подобрява полезността или не на определен продукт. Логиката,която следвам е: скед като енергетизираната вода влияе добре на човек при употреба и добре на поливани с нея растения, след като енергетизирано гориво или въздух подобрява работата на ДВГ, включително и от екологична гледна точка, може да се опита и при храните.

Моля за мнения.
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Icrow, тук съм качил една велика книга( pdf формат на руски :tongue: ) с много експерименти с растения "Tainaia zhizn rastenii"
http://yadi.sk/d/oFAkpd5Y4hIuy
Аватар
ivchak
МненияCOLON 371
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 8:48 pm
МестоположениеCOLON ВАРНА

Мнение от ivchak »

Ето и един малък опит от книгата(стр.258)който може да се направи :smileylol:
Хиеронимус - стр.258.jpeg
Хиеронимус - стр.258.jpeg (63.82 KiB) Прегледано 7196 пъти
Аватар
gomi
МненияCOLON 131
Регистриран наCOLON Чет Май 09, 2013 9:19 pm
МестоположениеCOLON майна таун :)

Мнение от gomi »

от известно време ми се върти една идея из главата.... , дали да не си направим емблема на форума (форумите на марки коли гледам си лепят по стъклата) и в частност нещо от
сорта "powered with K3 by caduceus" , да се разпознаваме по пътищата :cheers:
«Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!»
BUTTON_POST_REPLY