А сега и по темата
Хармонизаторите се доказаха като добре хармонизиращи и действащи устройства, влияещи и справящи се с връщането на нормалните природни принципи.
За съжаление устройствата, променящи към лошо Природата са все повече и все по-мощни (GSM, GPS, Wi fi и какви ли не още мощни и многобройни излъчватели), пестициди и всякакви други отрови, химическата обработка чрез разпръскване в атмосферата.
Ако до преди няколко години десетина хармонизатора бяха достатъчни, за да покрият и подобрят нещата над страната ни, днес вече са крайно недостатъчни.
Всеки, който иска да направи нещо за себе си и за България - може.
...Колкото повече хармонизатори - толкова по-добре за всички ни.
...Ако пък се измисли нещо и да се увеличи мощността им и всеки да може да си го направи сам ( освен поставянето им в по-голямо количество вода ) - ще е чудесно.
А за кембъстърите - супер! ...Но от хората, които знаят какво правят!!! (А не като един член на форума, който беше направил отрицателен такъв и облъчваше смело, че и клип беше пуснал

...Браво за желанието му за правене, но просто преди да го пусне да действа, трябваше да пусне снимка тук, щом не чувства енергията) ...
Успех на Кадуцеус и Айкроу, а и на всички останали, които решат да направят нещо собствено!
...И аз имам идея, но след като съм готов, ще пусна първо снимки да измерите
Хубав, хубав ден на всички!

Наблюдавам - анализирам - променям.