Торнадо. Вихри в Природата.

BUTTON_POST_REPLY
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494
Регистриран наCOLON Чет Фев 13, 2014 9:26 pm
МестоположениеCOLON Нови хан

Re: Торнадо. Вихри в Природата.

Мнение от hyparh »

Успех! :) Метеорологията не е лека материя, факт е, че често се бъркат прогнози от корифеи в тази област, флуидите в небесата често си правят каквото си поискат :lol: Но за 1 до 3 дни напред човек спокойно може да види каква е тенденцията с голям процент успеваемост.
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
Регистриран наCOLON Нед Май 05, 2013 9:55 am
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Благодаря ти :)
Когато имам въпроси - има вече на кого да разчитам за кратки и ясни отговори :)
Прогнозите честно казано не ме интересуват. Задълбочавам си разбирането на процесите, основата на която ми даде Шаубергер :)
Причина - следствие; причина - следствие :)
Наблюдавам - анализирам - променям.
smsi-h
МненияCOLON 287
Регистриран наCOLON Пон Сеп 09, 2013 5:37 pm

Мнение от smsi-h »

hyparh написаCOLON
Philip написаCOLONСмяташ ли, че с помощ откъм положителни и отрицателни полета, и другите известни и неизвестни условия е възможно повтарянето в малък, контролиран мащаб на създаването на вода? :)
Според мен със сигурност има начини, а най-висшият от тях би бил директна генеза на водородни и кислородни атоми, които да се свържат в H2O. Устройството ще трябва да създава подходящо концентрирано гравитационно поле или най-добре да са две, "настроени" за производство на различните видове атоми. По принцип така може да се генерира всякаква материя, включително и такава с непознати за нас свойства. Но това си е пак екстремна оргонна технология, за която засега само бленуваме :lol:
Вие двамата направо ме хвърлихте в тъч! :dash: :wonky: Особено пък Хипарх. Абе момче, я се изясни малко... гравитацията да създава 3D материя във вид на атоми..., екстремна оргонна технология за създаване на атоми... :wonky: Грхм... нищо не ми е ясно и чувам такива неща за първи път, макар, че имам догадки за създаване на 3D във вид на атоми, но от един странен източник. Би ли обяснил надълго и нашироко тази твоя теза, ако ще и в нова тема, която пък, чувствам, ще е особено полезна за Филип. Да ме прощават админите за офтопика!
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Шаубергер е обяснил прекрасно създаването и дематериализирането на материя.
Как смяташ, че изчезват много от съставките на водопроводната вода, преминала през тръбите? :)
Чрез повишаване на енергията на отделните атоми до степен, при която материята преминава в енергия. Изискват се естествено и допълнителни условия, които съм осигурил в тръбите :) На ползващите ги им остава само да пускат достатъчно силно водата :)
Материализирането е също толкова "простичко" :smileylol:
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494

Мнение от hyparh »

smsi-h, не си чувал, защото тази физика не се промотира под път и над път ;)
Не смятам да пиша пак по въпроса, защото тези неща съм ги повтарял много пъти. Можеш да прочетеш например тази тема: http://mazeto.net/index.php?topic=8844.0
Както и темата за Антигравитация тук: viewtopic.php?f=20&t=113&start=90

Ако мога да бъда максимално кратък и ясен: двата противоположни етерни потока (двата полюса на гравитацията), създават и разрушават. Гравитационната долина сътворява, гравитационният хълм разрушава. Големият взрив можеш да го забравиш като опция :lol:
Има доклади за поява на материя както при работа на поточен тороидален кондензатор, така и при клетка на Джо.

Хайде, че ще ми падне батерията на GSM-а, тук нямаме ток заради бурята :lol:
Отговорите на всички въпроси са пред очите ни, просто повечето хора не ги виждат - засега.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

:doubleup:
Същото е и обяснението на Виктор, но с по-други думи :)
За който е вникнал е едно към едно :)
Аватар
caduceus
Site Admin
МненияCOLON 2026
Регистриран наCOLON Нед Окт 28, 2012 6:11 pm

Мнение от caduceus »

По подобен начин изчезва /"декомпозира се" по термина на Виктор/ и солта в морска вода, преминала няколко пъти през система от имплозионни тръби. Тествано в Малмьо от тамошната група, имаше и видео някъде как вадят вода с помпа от морето в един контейнер 1 куб.м. и после я возят в лабораторията където минава през вихрова система. Не точно такава като на Виктор, но пак съдържанието на сол падаше наполовина ;)
Трябва да го изтествам това в гаража и да предизвикам малко шаш нашите химици в местната лаборатория, макар че те вероятно вече са ми свикнали след кутиите ОК :lol:
Поздрави!
Аватар
hyparh
МненияCOLON 494

Мнение от hyparh »

Айкроу, един лек стормчейз от вчера :smileylol: https://www.youtube.com/watch?v=XmYeMQTB6ow Този застрашителен облачен вал, който се намира в челото на бурята, се нарича shelf cloud и се образува от рязкото вклиняване и спускане на по-хладен въздух от височина в по-топъл. Основният екшън се падаше на няколко км. на север - нататък си ги отнасяше направо. Аз тъкмо стигнах до работата и тогава плисна.
Аватар
Philip
МненияCOLON 1094
CONTACTCOLON

Мнение от Philip »

Мощно и красиво! :)
Облачните системи
Облачните системи
1.jpg (138.16 KiB) Прегледано 8957 пъти
... и ветровете
... и ветровете
2.jpg (182.13 KiB) Прегледано 8957 пъти
Интересното е на каква височина дават картата на ветровете. Облаците в системите в някои части имат различна посока от ветровете.
Аватар
icrow
МненияCOLON 1856
Регистриран наCOLON Чет Май 02, 2013 9:49 pm

Мнение от icrow »

Товa някaкъв "подaрък" зa укрaинците ли ще дa е?
BUTTON_POST_REPLY