Есенциите на Бах са интересни. Слав, може ли да се сбърка нещо при употребата им? Примерно ако ползваш неправилната - какво ще стане от това?
Поздрави!
Тук се налага да поясня, че имам предивд, че не намерих приятел, който да е честен и смел и да ми каже в очите нещата! Затова предпочетох да се доверя на страничен и непознат човек, който е запознат с цветотерапията. Ако някой иска препоръки от кой съм доволен - на ЛСSlav написаCOLONДруг вариант разбира се е да се намери човек, който се занимава по принцип с психология и цветотерапия (има ги в нета), за да се почне отнякъде на сигурно. Аз така направих първоначално (аман от лицемери - не намерих честен и смел човек да ми каже в очите кривиците) и после свикнах да се "поглеждам отстрани" и да се изправям честно очи в очи със собствените си недостатъци. Веднъж достигнал дотам (като дете също можех да се "поглеждам отстрани" и чак сега успях да си го върна обратно) е много лесно да коригираш нещата.
ЛС е лично съобщениеFIL55 написаCOLONБлагодаря за подробния отговор. Имах предвид здравословни проблеми с изменения като артрози и др.,за които са споменава при някои капки в описанието. Нямам предвид онкологични заболявания; а при мен ме изненадаха лекарите с друго,също неприятно увреждане,което се "лекува" инвазивно. Като разбера как се пише на ЛС, ще те питам за консултанти по цветотерапия.