Колеги, искам да споделя нещо което ме притеснява от няколко дни.
Моля ако някой пише и в двата форума, нека го каже на другите колеги защото е важно да го знаят - поне като неангажираща информация. Когато се шегуваме, шегуваме, но когато нещата отиват накриво, не е лошо да забравим глупостите и да се вслушаме в малко по-различно мнение от собственото си /за мен важи същото, естествено - и аз въпреки че едва ли ще ми повярват, вземам предвид тяхното и препроверявам по сто пъти това за което спорим, докато се убедя че съм прав

/ На въпроса:
Колегите си играят с негативно излъчващи устройства - и не подозират какви бели могат да си навлекат на главата... Моля прочетете бе хора пак Наумкин, като не вярвате на мен - дано хване ред. НЕ ПРАВЕТЕ НЕГАТИВНИ СПИРАЛИ!!! Как да ви го кажа по леко, ами правите входове за един куп негативни същности да ви посещават и пълнят енергийните тела с боклуци...
Това дето дишала природата и нощем била негативна а денем позитивна, /да ме извини Филип който уважавам много като човек, независимо от разногласията ни по някои въпроси/ меко казано е невярно - ако малко от малко се зачетете в литературата и направите някои елементарни тестове, ще се убедите че
това просто не е така. Енергията се движи от много силен заряд рано сутрин, до намаляващ постепенно /
но винаги плюс!!!/, като в нощните часове около 3-4 часа е най-слаба, но пак е позитивна. Който се е занимавал примерно с клетка на Джо или други подобни оргонни устройства, е забелязал тези флуктуации през денонощието като отражение в мощността. НЯМА НИЩО ОТРИЦАТЕЛНО ПРЕЗ НИКОЙ ПЕРИОД НА ДЕНОНОЩИЕТО!!! Когато се обърне клетката /зарази с DOR/, тогава вече е негативна със всички произтичащи от това проблеми за позвателя и - главоболия, гадене и т.н. много подобни на радиационно заразяване.
Много моля колегите които се занимават със спирали, излъчващи негативно да се замислят не само за своето здраве, а и на околните - проявете малко отговорност да не се занимавате с неща които не разбирате... Например навит неправилно наляво тензор ринг излъчва от едната плоскост плюс, а от другата минус във фокуса - това е неправилна постановка и за това Наумкин казва че е тъжен като гледа в огледалото на Истината, защото никой не разбира /в случая става въпрос конкретно за възела/ че това е грешно а е толкова просто!!!
Навит надясно, същият ринг излъчва и в двата фокуса от двете страни само плюс! Минусът е скрит вътре в намотката.
Нито едно от правилно направените устройства на Мировинг не излъчва минус, отникъде!!! Той винаги е вътре в конструкцията, за да не привлича негативни същности. В кадуцея има пулсация, натрупване на плюса и после бързо излъчване, но не и минус! Ако го кажа на електротехнически език - това е като пулсиращ прав ток, не като променлив - забравяте я тази долна отрицателна част от синусоидата. Такава просто не се ползва. Не можеш да изчистиш негатив с негатив, става само с позитив!!!
Не се занимавайте с неща които не разбирате достатъчно, за да не си навлечете излишни проблеми от глупост. Моля ви като колега с малко повече опит от вас - и дано ме послушате...
Поздрави!
ПП
При тази двойна намотка с която се занимавате, единият проводник от двата е + а другият -, като при смяната на посоката полюсите си сменят местата. Това е един вид бифилярка и си има предназначение